funbreaker Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Πήρα αυτό το μαραφέτι απ το ebay και αναρωτιεμαι τελικά για την χρησιμότητά του. Σκόπευα να το έχω στα κλειδιά ώστε να αρχίσει να βαράει αν μου κλέψουν ή μου πέσει το κινητό και δεν το καταλάβω. Δεν πρόλαβα να το πολυτεστάρω γιατί η μπαταρία του μου τελείωσε σε 24h. Μήπως έκανα κάτι λάθος? Το έχει δοκιμάσει κανείς άλλος?
aces Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 ωραιο gadgetaki αυτο Λογικα για να αρχισει να βαραει (ειδοποιει) πρεπει να χασει την εμβελεια του με το κινητο εφοσον τα εχεις συνδεσει σωστα. Δοκιμασε να αφησεις το τηλ καπου μακρια περισσοτερο απο 10 μετρα εντος σπιτιου κ απομακρυνσου στο μπαλκονι κλπ κ δες αν αρχισει να ειδοποιει-κουδουνιζει με καποιο τροπο το μπρελοκ
funbreaker Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 ωραιο gadgetaki αυτο Λογικα για να αρχισει να βαραει (ειδοποιει) πρεπει να χασει την εμβελεια του με το κινητο εφοσον τα εχεις συνδεσει σωστα. Δοκιμασε να αφησεις το τηλ καπου μακρια περισσοτερο απο 10 μετρα εντος σπιτιου κ απομακρυνσου στο μπαλκονι κλπ κ δες αν αρχισει να ειδοποιει-κουδουνιζει με καποιο τροπο το μπρελοκ Ναι ωραίο φαίνεται, έχει κι άλλες λειτουργίες όπως π.χ. να βγάζεις φώτο πατώντας το κουμπί απ το μπρελόκ. Όμως δεν πρόλαβα να το χαρώ γιατί η μπαταρία που έβαλα τελείωσε σε λιγότερο από μια μέρα. Γι αυτό και ρώτησα αν το έχει κανείς άλλος και αν το έχει δοκιμάσει, γιατί αν είναι να διαρκεί τόσο λίγο δεν συμφέρει να του βάζω 2ευρη μπαταρία κάθε μέρα οπότε θα πάει για πέταμα. Εκτός αν δεν έκανα κάτι σωστά εγώ ή αν δεν ήταν καλή η μπαταρία. Άσε την μπαταρία που θα ξοδεύεται στον κινητό με συνεχώς ανοιχτό το bluetooth.
aces Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 χμ...δοκιμασε να του βαλεις μια καινουργια μπαταρια κ κανε συνδεση κ μετα απομακρυνσου απο 10 μετρα κ πανω (λογικα αυτα μεχρι 10 μετρα πιανουν εμβελεια οπως και τα ΒΤ) με το μπρελοκ μονο (το κινητο αστο εντος σπιτιου) κ δες αν δονειται ή κουδουνιζει ή ειδοποιει κλπ καπως Πιθανολογω οτι οι εργοστασιακες μπαταριες θα εχουν μειωμενη αποδοση. Το ΒΤ το εχω και εγω μονιμα ανοιχτο αφου πολυ σπανια μιλαω απο συσκευες απευθειας τρωει αρκετη αλλα οχι οσο τα δεδομενα/wifi.
funbreaker Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 χμ...δοκιμασε να του βαλεις μια καινουργια μπαταρια κ κανε συνδεση κ μετα απομακρυνσου απο 10 μετρα κ πανω (λογικα αυτα μεχρι 10 μετρα πιανουν εμβελεια οπως και τα ΒΤ) με το μπρελοκ μονο (το κινητο αστο εντος σπιτιου) κ δες αν δονειται ή κουδουνιζει ή ειδοποιει κλπ καπως Πιθανολογω οτι οι εργοστασιακες μπαταριες θα εχουν μειωμενη αποδοση. Το ΒΤ το εχω και εγω μονιμα ανοιχτο αφου πολυ σπανια μιλαω απο συσκευες απευθειας τρωει αρκετη αλλα οχι οσο τα δεδομενα/wifi. Η μπαταρία που του έβαλα δεν ήταν η εργοστασιακή. Η εργοστασιακή ήταν τελειώμενη εντελώς. Εξάλλου έγραφε ότι δεν περιλαμβάνεται μπατατία. Ναι θα του ξαναβάλω κάποια στιγμή μπαταρία όταν βολέψει/θυμηθώ να πάρω αλλά ο λόγος που ρωτάω εδώ είναι πως αν τελειώνει σε 24 ώρες να μην πάρω καν και να το πετάξω.
aces Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 μηπως τοτε πρεπει να το κλεινεις απο το κουμπι του το βραδυ για να βγαζει το 2ημερο, οπως κ να το κλεινεις off οταν εισαι εντος σπιτιου, να το χρησιμοποιεις μονο εκτος.
funbreaker Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 μηπως τοτε πρεπει να το κλεινεις απο το κουμπι του το βραδυ για να βγαζει το 2ημερο, οπως κ να το κλεινεις off οταν εισαι εντος σπιτιου, να το χρησιμοποιεις μονο εκτος. Και 5ήμερο να βγάζει δεν συμφέρει αν διαρκεί τόσο λίγο. Δεν γίνεται να δίνεις 2 ευρώ την εβδομάδα γι αυτή την πατάτα κι επιπλέον είναι λίγο κουραστικό να έχεις το μυαλό σου να το ανοιγοκλείνεις και προφανώς από ένα σημείο και μετά θα το παρατήσεις. Αν το χει πάρει και κανένας άλλος ας μας κάνει κανα review.
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Εδω λεει πως η μπαταρια μπορει να κρατησει 1 ετος (που οκ, ισως ειναι παρατραβηγμενο, αλλα και το 24ωρο ειναι εξαιρετικα λιγο). Οποτε ισως ειναι χαλασμενο το δικο σου? http://www.amazon.com/iGuerburn-Bluetooth-Anti-lost-Anti-Theft-Recording/dp/B00X5R8LVK
funbreaker Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Εδω λεει πως η μπαταρια μπορει να κρατησει 1 ετος (που οκ, ισως ειναι παρατραβηγμενο, αλλα και το 24ωρο ειναι εξαιρετικα λιγο). Οποτε ισως ειναι χαλασμενο το δικο σου? http://www.amazon.com/iGuerburn-Bluetooth-Anti-lost-Anti-Theft-Recording/dp/B00X5R8LVK Δεν ξέρω, μήπως εννοεί 1 χρόνο σε standby mode? Θα αναγκαστώ να πάρω μπαταρία για να το ξαναδοκιμάσω. Ίσως η μπαταρία που του έβαλα δεν ήταν καλή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα