Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητά μέλη του Insomnia καλησπέρα σας! Είμαι πρωτοετής φοιτητής σε τμήμα πληροφορικής και από όσο βλέπω θα διαλέξω κατεύθυνση με προγραμματισμό όταν φτάσει η ώρα, έτσι κι αλλιώς έχουμε και από τώρα μπόλικα προγραμματιστικά μαθήματα. Προς το παρόν φτιάχνουμε προγράμματα σε C. Anyway στο θέμα μας. Όσον αφορά τα laptops είμαι λίγο άσχετος και ειδικά με τα macbook. Θα ήθελα να αγοράσω ένα laptop κυρίως για τον προγραμματισμό με διάφορες γλώσσες αφού για το gaming έχω ένα desktop. Επίσης στο pc μου έχω τόσο windows όσο και ubuntu και μπορώ να πω ότι μου άρεσαν τα ubuntu μια και εκεί μου φάνηκε πιο καλά για προγραμματισμό σε C. Αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν αξίζει να πάρω macbook. Το λειτουργικό του είναι σαν τα ubuntu? Γιατί από όσο ξέρω είναι και αυτό unix. Θα μπορώ να προγραμματίζω σε όποια γλώσσα θέλω; Το ποσό που διαθέτω είναι στα 1000-1200€. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!!

Υ.Γ. Δεν ήξερα ακριβώς σε ποια κατηγορία να το βάλλω αν το έβαλα σε λάθος κατηγορία ας με συγχωρέσουν οι admins...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...