Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

έχω ένα lap top acer Link.png Site: aspire5538 το οποίο δεν "ανοίγει", το μόνο "σημάδι ζωής" που δίνει είναι η λυχνία φόρτισης που ανάβει όταν το συνδέω με το φορτιστή αρχικά σταθέρα και μετά απο λίγο αναβοσβήνει. όταν όμως πατήσω το κουμπί έναρξης του lap top σβήνει και αυτή και στο λαπ τοπ δεν ανοίγει ούτε οθόνη ούτε οτιδήποτε άλλο.

Το πήγα λοιπόν για έλεγχο στα public και μου είπαν ότι υπάρχει ένα βραχυχκύκλωμα στην πλακέτα και χρειάζεται "reballing" το οποίο πραγματοποιέι συνεργάτης τους και έχει κόστος 100ευρώ.

Τα χρήματα όμως νομίζω πως είναι αρκετά για lap top 4 ετών(και βάλε). γνωρίζει κάποιος κάποια "φθηνότερη λύση"? πιστεύετε αξίζει η επισκευή?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Δεν αξιζει φυσικα μιας που θα εχει χρονο ζωης μετα μολις ενα εξαμηνο κατα μεσο ορο.

Το δινεις ανταλακτικα, βγαζεις κανα 100πχ (τυχαιο νουμερο) και προσθετεις για να παρεις καινουριο.

Μακρια απο reballing & reflow.

• Like 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το προβλημα δεν λυνεται ουτε με Reflow ουτε με Reball ουτε με αλλαγη μητρικης. Αλλαγη του chip και τελος. Εγω αυτο εκανα κ το laptop παιζει ασταματητα 2 χρονια τωρα. Κ δεν ηταν τυχαιο

Δημοσ.

Το προβλημα δεν λυνεται ουτε με Reflow ουτε με Reball ουτε με αλλαγη μητρικης. Αλλαγη του chip και τελος. Εγω αυτο εκανα κ το laptop παιζει ασταματητα 2 χρονια τωρα. Κ δεν ηταν τυχαιο

Πάντα η αλλαγή είναι το καλύτερο αφού το κάνεις όπως ήταν καινούριο

Δημοσ.

Το reballing γινεται ακριβως με την ιδια διαδικασια που εχουν και για την τοποθετηση νεου chip. Δεν καταλαβαινω γιατι τετοιος αφορισμος για το reballing. Εχω κανει 4 τα οποια δουλευουν εδω και 2 χρονια. Τα υλικα αν ειναι ποιοτικα, δεν εχετε να φοβαστε τιποτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...