Giorgakisgr0 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα συμφορουμιτες. Εχω ενα προβληματακι και ισως χρειαστω την βοηθεια σας. Εχω ενa Lg G2 D801 με προβλημα στην μητρικη. Αγορασα ενα D802 με σπασμενη οθονη για να κρατησω την μητρικη, αλλα εχουν διαφορα. Το κουμπωμα της αφης εχει διαφορα στο ενα με το αλλο! Εβαλα την ενδιαμεση καλωδιοταινια που ενωνει μητρικη με την αφη, απο το 801, την κουμπωσα κανονικα στην μητρικη, το κινητο δουλεψε κανονικα, αλλα η αφη εχει τρελαθει, αλλου πατας και αλλου δινει εντολη. Μπορει καποιος να με βοηθησει?
dieccast Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δεν το πας σε κάνα servicd καλύτερα να στο κάνουν! Έχεις εγγύηση?
saruman123 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα συμφορουμιτες. Εχω ενα προβληματακι και ισως χρειαστω την βοηθεια σας. Εχω ενa Lg G2 D801 με προβλημα στην μητρικη. Αγορασα ενα D802 με σπασμενη οθονη για να κρατησω την μητρικη, αλλα εχουν διαφορα. Το κουμπωμα της αφης εχει διαφορα στο ενα με το αλλο! Εβαλα την ενδιαμεση καλωδιοταινια που ενωνει μητρικη με την αφη, απο το 801, την κουμπωσα κανονικα στην μητρικη, το κινητο δουλεψε κανονικα, αλλα η αφη εχει τρελαθει, αλλου πατας και αλλου δινει εντολη. Μπορει καποιος να με βοηθησει?Παρε μια ιδεα απο εδω:http://www.doctorandroid.gr/2014/10/how-to-repair-smartphone-broken-screen.html?m=1
Giorgakisgr0 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Εγγυηση δεν εχω. Δεν αλλαζω πρωτη φορα οθονη. Εχω αλλαξει πολλες φορες σε πολλα κινητα. Και σε αυτο ολα εναι μια χαρα, εκτος απο αυτην την διαφορα στο κουμπωμα. Απλα λεω μηπως καποιος εχει καποια ιδεα. Λογικα ειναι θεμα λογισμικου. Καποια διαφορα στην εκδοση του D800 με το D802. Απλα ηλπιζα μηπως καποιος μπορουσε να το επιβεβαιωσει και να με βοηθησεί. :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα