rouxlas86 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Γειάς σας, έχω το σύστημα της υπογραφής κανένα τρίμηνο. Πριν λίγες μέρες ξεκίνησε ο υπολογιστής να μην μπορεί να επανέλθει από την αναστολή λειτουργίας. Θεώρησα ότι είναι από τα windows κάτι. Λίγο αργότερα πάταγα το κουμπί και δεν άνοιγε καν. Μπορεί να άνοιγε 5 λεπτά αργότερα. Μου έβγαζε ότι το overclocking failed press f1. Overclocking δεν έχω κάνει και είχα κάνει ήδη reset 10 φορές. Όταν άνοιγε δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Το πάω στους τεχνικούς του eshop μου λένε κάρτα γραφικών (είχα μια 8800gts από το παλιό μηχάνημα.) και μου έκανε εντύπωση. Τέσπα την αλλάζω το φέρνω πίσω και ανοίγει κανονικά προς το παρόν. Όμως από την αναστολή λειτουργίας δεν επανέρχεται πάλι ειδικά αμα το έχω αφήσει ώρα. Αναβοσβήνει το λαμπάκι του case, αναβοσβήνει και το numpad στο πληκτρολόγιο που το πατάω για να επανέρθει. Αναγκάζομαι να πατήσω το κουμπί σβήνει εντελώς βγάζει το μήνυμα με το overcloking και όταν ανοίγει είμαι ακριβως στο σήμειο που ήμουν σαν να μην τον έκλεισα ποτέ. Πιστεύω ότι λίγο αργότερα θα σταματήσει να ανοίγει και δεν έφταιγε η κάρτα γραφικών. Καμιά ιδέα.? Επίσης παρατήρησα ότι ο πίσω ανεμιστήρας δεν δουλεύει όταν ειναι στην φάση που δεν επανέρχεται. Αυτά συγνώμη για το μεγάλο κείμενο αλλά χρειάζομαι μια γνώμη απο σας. Ευχαριστω
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Τροφοδοτικο.... Καπου μαλλον βραχυκυκλωνει και η μητρικη διαβαζει αυτο το παραπανω ρευμα σαν overclock.... Το ειδα σε pc φιλου....
heros Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μαλλον τροφοδοτικο θυμιζει η περιπτωση ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ...εγω ειχα ενα chieftec που δεν αναβε με τιποτα με μια z77 gigabyte... αναβε κανονικα ομως με μια asus...z77..εχει σημασια τα atx eps version..δοκιμασε ενα πιο καινουργιο...
Rod@X Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 http://www.overclock.net/t/1545728/asus-x99-deluxe-first-boot-of-the-day-overclocking-failed Νομιζω εχετε καποια κοινα προβληματα, στο τελος εκει, ηταν μητρική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα