Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα ΗP G3 με celeron Ν2840 και 2gb ram.Ξερω οτι ο επεξεργαστης ειναι αργος,αλλα θα δω σχετικη διαφορα αμα βαλω 4gb ram?Αξιζει τα χρηματα να το βαλω?Επισης γραφει οτι η μνημη του τωρα ειναι στα 800mhz,μπορω να βαλω με περισσοτερα mhz?(ειμαι λιγο ασχετος σε αυτο το θεμα)

Δημοσ.

Εχω ενα ΗP G3 με celeron Ν2840 και 2gb ram.Ξερω οτι ο επεξεργαστης ειναι αργος,αλλα θα δω σχετικη διαφορα αμα βαλω 4gb ram?Αξιζει τα χρηματα να το βαλω?Επισης γραφει οτι η μνημη του τωρα ειναι στα 800mhz,μπορω να βαλω με περισσοτερα mhz?(ειμαι λιγο ασχετος σε αυτο το θεμα)

Θα δεις διαφορά. 15 ευρώ έχουν οι δυάρες Sodimm 

Στα 800(1600) να πάρεις. 1600 γιατί είναι double data rate.

Δες μόνο απο το cpuz αν έχει δύο σλοτ η μητρική ή μόνο ένα.

κατεβασε το CPUZ και δες πως λεγεται η μητρικη, μετα το google ειναι ο φιλος σου.

Σοβαρά απο το 1ο ποστ πουλάμε πνεύμα? Θα δει απο το cpuz αν αξίζει να πάει απο 2 σε 4?

• Like 2
Δημοσ.

Σοβαρά απο το 1ο ποστ πουλάμε πνεύμα? Θα δει απο το cpuz αν αξίζει να πάει απο 2 σε 4?

μη κάθεσαι και ασχολείσαι, πιθανότατα δεν είναι το πρώτο ποστ...

• Like 1
Δημοσ.

Ναι.

πάντως γενικά αν θες να είσαι απόλυτα σίγουρος να ξέρεις ότι αν γκουγκλάρεις το όνομα του λάπτοπ σου και το memory support list θα δεις ποιες μνήμες έχουν δοκιμαστεί ήδη στο συγκεκριμένο λάπτοπ και λειτουργούν κανονικά.

και η συγκεκριμένη πάντως μια χαρά είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...