Προς το περιεχόμενο

iPad mini 3 vs 4

stevemis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα και καλή χρονιά.

Μια γνώμη για αγορά tablet. Μπορώ να διαθέσω περίπου 400 ευρω και είμαι μεταξύ ipad mini 3 64GB (420E ) και ipad mini 4 16GB ( 430Ε) (στο public ενδ.  τιμές) . Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 και δεν μπορώ να διαθέσω περισσότερα για το 64αρι mini 4. Αξίζει να θυσιάσω μνήμη για καλύτερο performance ή δεν θα έχουν μεγάλη διαφορά οπότε να πάω στην extra μνήμη;

Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το iPad Mini 3 φοράει τον Apple A7 και το Mini 4,τον Apple A8 οπότε το Mini 4 θα έχει αισθητή διαφορά στις επιδόσεις.Για μένα,αξίζει να θυσιάσεις την extra μνήμη...

Πέρασα από mini mini retina και τώρα έχω το mini 4 εάν δεν έκανα την πατάτα να δώσω το retina θα είχα ακόμη το retina και ας είναι βαρύτερο από το mini και το mini 4 διότι μόνο στο βάρος με χάλασε 

Αντικειμενικά ακόμη και το mini πρώτης γενιάς είναι ανταγωνιστικό με την 9 και αυτά που γράφουν για την 9 στο mini ότι γίνετε αργό ας δούνε πόσο αργό έχει γίνει το nexus 7 με την 5.0 

Αν έχεις το 3 ή το 2 δεν αξίζει να πας άμεσα στο 4

αν το βαρέθηκες και σε ξύνει η τσέπη σου προχώρα το αλλά να ξέρεις ότι κάθε χρόνο θα είσαι με το παλαιότερο μοντέλο  :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...