stevemis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Μια γνώμη για αγορά tablet. Μπορώ να διαθέσω περίπου 400 ευρω και είμαι μεταξύ ipad mini 3 64GB (420E ) και ipad mini 4 16GB ( 430Ε) (στο public ενδ. τιμές) . Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 και δεν μπορώ να διαθέσω περισσότερα για το 64αρι mini 4. Αξίζει να θυσιάσω μνήμη για καλύτερο performance ή δεν θα έχουν μεγάλη διαφορά οπότε να πάω στην extra μνήμη; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Το iPad Mini 3 φοράει τον Apple A7 και το Mini 4,τον Apple A8 οπότε το Mini 4 θα έχει αισθητή διαφορά στις επιδόσεις.Για μένα,αξίζει να θυσιάσεις την extra μνήμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevchrly Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Πέρασα από mini mini retina και τώρα έχω το mini 4 εάν δεν έκανα την πατάτα να δώσω το retina θα είχα ακόμη το retina και ας είναι βαρύτερο από το mini και το mini 4 διότι μόνο στο βάρος με χάλασε Αντικειμενικά ακόμη και το mini πρώτης γενιάς είναι ανταγωνιστικό με την 9 και αυτά που γράφουν για την 9 στο mini ότι γίνετε αργό ας δούνε πόσο αργό έχει γίνει το nexus 7 με την 5.0 Αν έχεις το 3 ή το 2 δεν αξίζει να πας άμεσα στο 4 αν το βαρέθηκες και σε ξύνει η τσέπη σου προχώρα το αλλά να ξέρεις ότι κάθε χρόνο θα είσαι με το παλαιότερο μοντέλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα