djuan1988 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Στα original ποιος δεν τους δίνει υποτίτλους; (ρητορική ερώτηση προφανώς) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Ναι προσφέρει ταινίες χωρίς υπότιτλους και ούτε καν καμία σοβαρή σειρά.. Το τι γίνεται στην Αμερική δεν ξέρω και ούτε θα πρέπει να μας ενδιαφέρει αφού ζεις Ελλάδα εκτιμώ. Επίσης θες vdsl για να να δεις 4κ οπότε 1/1000 μπορεί.. Το οτι εσυ δεν εχεις προσβαση δεν ακυρωνει αυτα που ισχυουν πραγματικα. Υποτιτλους εχει στα παντα τα παντα ομως, αγγλικους επισημα και μεσω browser plug-in σ οτι γλωσσα θες. Το τι θεωρει ο καθενας σοβαρο η οχι ειναι υποκειμενικο. Αντικειμενικα εχει κορυφαιες σειρες οπως house of cards, breaking bad κτλ κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Το οτι εσυ δεν εχεις προσβαση δεν ακυρωνει αυτα που ισχυουν πραγματικα. Υποτιτλους εχει στα παντα τα παντα ομως, αγγλικους επισημα και μεσω browser plug-in σ οτι γλωσσα θες. Το τι θεωρει ο καθενας σοβαρο η οχι ειναι υποκειμενικο. Αντικειμενικα εχει κορυφαιες σειρες οπως house of cards, breaking bad κτλ κτλ μάλλον είσαι τρόλ...δεν εξηγήται η εμμονή σου για την αξία του Netflix... 1) Υποτίτλους ΔΕΝ έχει. ματσακουνιές που κάνεις με browser δεν με ενδιαφέρουν γιατί η τηλεόραση δεν έχει Browser και ούτε πληρώνω για να κάνω την δουλεία του netflix 2)Να μπαίνεις στο netflix Αμερικής ενώ είσαι Ελλάδα είναι παράνομο Paragraph 6.c. of https://www.netflix.com/TermsOfUse You may view a movie or TV show through the Netflix service only in geographic locations where we offer our service and have licensed such movie or TV show. The content that may be available to watch will vary by geographic location. Netflix will use technologies to verify your geographic location. 3)http://www.imdb.com/search/title?title_type=tv_series οι δέκα πρωτες σειρές σε ενδιαφέρον κοινού είναι : Walking Dead,Game of thrones , Daredevil , House of cards , Vikings, The Flash , Gotham ,American Crime Story , The 100 ,Arrow. ούτε τις μισές δεν έχει... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν το λες "παράνομο" απλά ενάντια στο ToS του, δεν είναι νόμος Μην ελπίζεις να μπουν σειρές (πχ TWD, GoT) άλλων premium συνδρομητικών καναλιών στο Netflix, θα είναι σαν να σαμποτάρουν τις δικές τους υπηρεσίες... Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2016 από ThReSh 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Ακριβως thresh απλα καποιοι θελουν με μηδενικο κοστος τα παντα, και το τελευταιο επεισοδιο του twd που βγηκε χθες στην αμερικη και την ταδε ταινια που βγηκε μολις σε bluray... κλασσικος ελληνας. Karalrs Εμενα πως η τηλεοραση εχει ΠΑΝΤΟΥ αγγλικους υποτιτλους; (Χρησιμοποιω πλεον μονο ελληνικο αφου μπλοκαραν τα dns και vpn δεν πληρωνω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δεν νομιζω οτι μιλαει για αγγλικους υποτιτλους στο app της TV. Δεν εχει ελληνικους υποτιλους ακομα στο συντριπτικο ποσοστο του υλικου που δινει εδω. Αυτο μετραει. Οταν προσφερει, αλλαζει η δουλεια. Το οτι δινει αγγλικους δεν αρκει για να το εξυμνεις. Φαντασου να μην εκανε ουτε αυτο, ε; Προσωπικα το δοκιμασα για ενα μηνα. Καλη κινηση για το δωρεαν να το δεις αρχικα. Δεν μ'αρεσε το range* (κυριως στις ταινιες) και γι'αυτο δεν μπηκα καν στην σκεψη για πιθανη αγορα. Προσωπικα δεν εχω προβλημα για τα subs αλλα οταν πληρωνεις, θες να υπαρχουν οι ελληνικοι. *Ειδα την σειρα Love ομως και εκει φαινεται την ευκολια που σου δινει η υπηρεσια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 δεν εξυμνω τιποτα απλα λεω τα πραματα οπως ειναι, και εμενα δεν μου αρεσει που εχει τοσο λιγο περιεχομενο σε σχεση με αμερικη και καναδα, αλλα δεν μιζεριαζω, παντως και μετα το μπλοκαρισμα των dns εχω κρατησει τη συνδρομη γιατι πολυ απλα 10€ το μηνα ειναι τιποτα γι αυτα που δινει... τωρα αν καποιου δεν του αρεσουν δεκτον, δεν σου εβαλε κανεις το μαχαιρι στο λαιμο μετα τον ενα μηνα δωρεαν να το κρατησεις 1 χρονο υποχρεωτικα, αλλα δεν μπορεις να λες οτι δεν εχει πραματα να δεις..εχει ΠΑΡΑ πολλα, αν δε σου αρεσουν ειναι δικο σου θεμα. Αν δεν ξερει καποιος αγγλικα ειναι επισης δικο του θεμα. Γραφει σε απλα ελληνικα, και το τονιζει με κεφαλαια μαλιστα οτι "ΔΕΝ εχει υποτιτλους", πουθενα δεν αναφερει για ελληνικους συγκεκριμενα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δεν ειναι θεμα μιζεριας. Απλα σχολιαζουμε. Μην πιπιλαμε την καραμελα οτι αν δεν ξερει αγγλικα, δικο του θεμα. Πλακα μου κανεις; Προσφερεις υπηρεσια στην Ελλαδα. Θα εχεις υποτιτλους. Το οτι ξεκινησαν δειλα δειλα να βαζουν ειναι θετικο παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Οταν παραπονιεσαι(οχι εσυ συγκεκριμενα) οτι με 10€ τον μηνα δεν εχεις ολες τις μεγαλες σειρες και ταινιες ναι ειναι... δηλαδη το hulu που χρειωνει εξτρα τις καινουριες κυκλοφοριες χαζοι ειναι; Φιλαρακι εχει δεν εχει 2 μηνες που ξεκινησε... πιστευω οτι συντομα θα βαλουν... στο μονο που δεν ειμαι ευχαριστημενος, και το εχω ξαναπει, ειναι στην τιμολογιση που θα επρεπε να ειναι αναλογικη του περιεχομενου που διαθετει σε καθε χωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimda075 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 10 ευρω προσβαση στα παντα κ με ελληνικους υποτιτλκους ,μεχρι τοτε kodi 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Ακριβως thresh απλα καποιοι θελουν με μηδενικο κοστος τα παντα, και το τελευταιο επεισοδιο του twd που βγηκε χθες στην αμερικη και την ταδε ταινια που βγηκε μολις σε bluray... κλασσικος ελληνας. Karalrs Εμενα πως η τηλεοραση εχει ΠΑΝΤΟΥ αγγλικους υποτιτλους; (Χρησιμοποιω πλεον μονο ελληνικο αφου μπλοκαραν τα dns και vpn δεν πληρωνω) Μην κάνεις τον πονηρό ότι δεν κατάλαβες ότι μιλάω για Ελληνικούς υπότιτλους. λές ότι μέσω browser έχει όλους(και εννοείς τους Ελληνικούς) και εγώ σου λέω δεν μπλέκω με browser και βλακείες...και μετά απαντάς ότι η τηλεόραση σου έχει αγγλικούς.. η διαφωνία μας είναι αν η υπηρεσία ειναι αξίζει. εγώ λέω όχι εσύ λες ναι. αν είχε Ελληνικούς υπότιτλους και είχε όλο το περιεχόμενο που έχει και στην αμερική διαθέσιμο ΝΑΙ θα άξιζε. τώρα έτσι όπως είναι μόνο τζάμπα. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2016 από karaLRS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Λοιπόν το Netflix πρόσθεσε αρκετό υλικό με μερικά όπως το Αγγλικό Sherlock ,The Tudors, Planet Earth, Luther, Top Gear, Doctor Who. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Εκανα ενα account, για να δω τι παιζει, αλλα σε οτι διαλεξα ετσι στην τυχη (απο σειρες τουλαχιστον), δεν ειδα ελληνικους υποτιτλους. Πρεπει να κανω καμμια ρυθμιση εξτρα; Υπαρχει πουθενα καμμια λιστα με το τι υπαρχει με ελληνικους υποτιτλους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paok4kyriakos Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Για την ώρα νομίζω πως μονο το Gotham και η δευτερη σεζον του Better Call Saul εχουν ελληνικους υπότιτλους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Για την ώρα νομίζω πως μονο το Gotham και η δευτερη σεζον του Better Call Saul εχουν ελληνικους υπότιτλους... Κατσε, δηλαδη μονο δυο σειρες απο ολη τη λιστα, εχει στα ελληνικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα