lak10 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 πηρα με 70 δολλαρια lifetime συνδρομη στο getflix και ετσι εχ προσβαση στο Αμερικανικο netflix και επειδη μοιραζομαι το κοστος με τον αδερφο μου μου βγαινει ακομα λιγοτερο. το getflix ειναι υπηρεσια vpn που ομως εχει servers στην ευρωπη και ετσι δεν εχεις θεμα ταχυτητα
Ravager Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Better Call saul Season 2 Netflix Ελληνικούς Υποτίτλους 1
Paralizer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Better Call saul Season 2 Netflix Ελληνικούς Υποτίτλους Έβαλαν ελληνικούς υπότιτλους???
zmaskos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Έβαλαν ελληνικούς υπότιτλους??? o yes...αντε σιγα σιγα να βαλουν και σε αλλες σειρες! 1
leo06 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 o yes...αντε σιγα σιγα να βαλουν και σε αλλες σειρες! έβγαλαν υπότιτλους της δεύτερης σεζόν ενώ σήμερα έπαιξε το πρώτο επεισόδιο?
zmaskos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 έβγαλαν υπότιτλους της δεύτερης σεζόν ενώ σήμερα έπαιξε το πρώτο επεισόδιο? ναι, το πρωτο επεισοδιο της δευτερης σαιζον εχει επιλογη για ελληνικους υποτιτλους
Paralizer Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μάλιστα, οπότε βλέπω ότι σιγά σιγά ξεκινάει η υποστήριξη για ελληνικά πολύ γρηγορότερα από ότι περιμέναμε και αυτό είναι στα plus! Σίγουρα έχει πολύ πράγμα που πρέπει να γίνει σε ελληνικά, αλλά τουλάχιστον έγινε η αρχή. Πολύ θετικό για μένα. Ίσως να μην περιμένω 6μηνο για να ξαναμπώ αλλά κάνα μήνα μόνο.
speedy23 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Στο app της TV δεν ειναι διαθεσιμοι. Μονο μεσα απο τον browser.
VasKag Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 πηρα με 70 δολλαρια lifetime συνδρομη στο getflix και ετσι εχ προσβαση στο Αμερικανικο netflix και επειδη μοιραζομαι το κοστος με τον αδερφο μου μου βγαινει ακομα λιγοτερο. το getflix ειναι υπηρεσια vpn που ομως εχει servers στην ευρωπη και ετσι δεν εχεις θεμα ταχυτητα Στο site δε βλεπω στο "Pricing" lifetime συνδρομη. Μεχρι 24 μηνες εχει...
Conan2046 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 πάντως το house of cards πρέπει να ξεχάσουμε ότι θα το δείξει στην Ελλάδα αφού ο ΟΤΕ ανακοίνωσε ότι θα δείξει και την επόμενη σεζόν.
yanc Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Με Chromecast δεν τα παει καλα παντως πηρα με 70 δολλαρια lifetime συνδρομη στο getflix και ετσι εχ προσβαση στο Αμερικανικο netflix και επειδη μοιραζομαι το κοστος με τον αδερφο μου μου βγαινει ακομα λιγοτερο. το getflix ειναι υπηρεσια vpn που ομως εχει servers στην ευρωπη και ετσι δεν εχεις θεμα ταχυτητα Εχεις περασει τις DNS του Getflix στο ρουτερ και ολες οι συσκευες σου παιζουν Netflix US? Δοκιμαζω στην διαρκεια του δοκιμαστικου μηνα Netflix κι εγω καποιες smart dns υπηρεσιες (που δινουν free trial period) αλλα με ολες εχω θεμα με τη συνεργασια Chromecast - Netflix..
Paralizer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Παίδες τι παίζει τελικά με Subs? Έχουν αρχίσει να βγάζουν και για άλλες σειρές ή ταινίες; Η μόνο το Better Call Saul ακόμα;
zx1234r Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Χθες παρατήρησα πως έβαλαν ελληνικούς υπότιτλους και στο Gotham. Όχι όμως μόνο σε νέα επεισόδια αλλά και στην πρώτη σεζόν.
ababapanos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 παιδια ισχυει αυτο που ακουσα οτι μπορουν μια συνδρομη για το πακετο 4Κ να την μοιραστουν μεχρι και 4 ατομα? και μαλιστα με ταυτοχρονη θεαση ? Αν ισχυει ειναι πολυ καλο! αν ειναι ετσι και θελει καποιος να μοιραστουμε την συνδρομη ας μου στειλει μηνυμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα