pournaras Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Πάντως και εγώ είμαι στον 3ο μήνα συνδρομής, μόνο που γλίτωσα τις μισές ταινίες απο το να τις κατεβάζω και να τις streamarw στο xbox έκανα απόσβεση Έχει και πολύ ωραία ντοκιμαντέρ επίσης, αν υπήρχε και μεταγλώττιση για τα παιδικά θα ήμουν ευτυχισμένος Εσυ το χοντραινεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Εντάξει θέλει αρκετά ακόμα για να πείσει κάποιον που δεν το έχει το αγγλικό να κάνει συνδρομή. Προσωπικά θέμα με υπότιτλους δεν έχω, αλλά δεν έχει και κάτι να με τραβήξει να κάνω συνδρομή. Κι εγώ που το έχω το αγγλικό, δε πείθομαι να κάνω συνδρομή. Μόνος μου θα έβλεπα. Δε μπορώ να φανταστώ να πω σε φίλο / γκομενάκι / whatever να 'ρθει για ταινία "αλλά ξέρεις, είναι στα αγγλικά, δεν έχει υπότιτλους" και κάθε 3 λεπτά να ακούω "τι είπε, δε κατάλαβα". Και να πληρώνω γι' αυτό. Βέβαια εάν είχε υπότιτλους ένας σοβαρός αριθμός ταινιών / σειρών θα είχα συνδρομή από πρόπερσυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafeek Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Ωραία, ξεκίνησαν βλέπω!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michkal91 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά να ρωτήσω. Έχω Forthnet vdsl την συνδρομή Netflix για 4K και μια 4Κ τηλεόραση. Ποτέ όμως δεν είδα καθαρό 4Κ. Πάντα πάει μέχρι 1080 και πέφτει. Την τηλεόραση την συνδέω με Ethernet. Γίνεται κάπως να κάνουμε να παίζει μόνο 4Κ και ας περιμένω για buffering στην αρχή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά να ρωτήσω. Έχω Forthnet vdsl την συνδρομή Netflix για 4K και μια 4Κ τηλεόραση. Ποτέ όμως δεν είδα καθαρό 4Κ. Πάντα πάει μέχρι 1080 και πέφτει. Την τηλεόραση την συνδέω με Ethernet. Γίνεται κάπως να κάνουμε να παίζει μόνο 4Κ και ας περιμένω για buffering στην αρχή; μπες στις ρυθμίσεις του λογαριασμου σου (playback settings το λεει αν θυμαμαι καλα) και βαλε να παιζει παντα με την μεγιστη ποιοτητα. Αν δεν παιζει πιθανοτατα δεν το σηκωνει η γραμμη σου η ειναι φορτωμενοι οι σερβερ τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michkal91 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Μάλιστα. Τι διάολο; Με vdsl 50 είμαι. Τις ρυθμίσεις έτσι τις είχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Πηγαινε στο fast.com που ειναι οι σερβερ του νετφλιξ να δεις τι ταχυτητα πιανεις. Πρεπει να χεις εκει 15mbps και πανω για να δειξει 4κ. Δυστυχως εμενα η τηλεοραση μετα το τελευταιο update εβγαλαν την επιλογη να βλεπεις σε τι ταχυτητα παιζει το netflix :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michkal91 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 31 έχω και είμαι και από wifi τώρα που το δοκίμασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Εγω 24 πιανω, βεβαια ειμαι στα 45mbps οχι 50. Σε υπολογιστη δεν μπορεις να δεις 4κ να ξερεις, μονο σε smart tv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michkal91 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Σε τηλεόραση προσπαθώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Σε τηλεόραση προσπαθώ. Ειναι netflix certified? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michkal91 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Πως το ξέρω αυτό; Samsung smart είναι που είχε από την αρχή το Netflix εγκατεστημένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Γραφει ολα τα μοντελα που υποστηριζει 4κ playback στο site τους καπου. Αν εχει κουμπι στο τηλεχειριστηριο που ανοιγει το νετφλιξ ειναι σιγουρα. Πχ οι σονυ και οι panasonic εχουν σιγουρα τετοιο κουμπι, σε samsung δε θυμαμαι να χω δει. Ποιο μοντελο εχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michkal91 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δοκίμασα άλλο καλώδιο και έπιασε 2160! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Netflix finally lets you download shows and movies to watch offline nice Για αρχή μόνο σε mobile συσκευές και όχι σε όλο το υλικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα