Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αμα έρθει το vdsl ποτέ εδώ θα βάλω(χλωμό το βλέπω γιατί είμαι μακριά από το κέντρο)

με τα 8mbps δε γίνεται δουλειά.... ειδικά για 4κ που με ενδιαφέρει

• Απαντ. 571
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για αυτούς που βλέπουν σειρές το popcorn time είναι για τα μπάζα. Άμα θες να δεις μια πιο παλιά σειρά κάνει πάρα πολύ ώρα να φορτώσει. Πολλές φορές μου έχει τύχει να εξαρτιέμαι μόνο απο ένα seeder για να φορτώσει το torrent. Κάποιες σεζόν απο λίγο πιο παλιές σειρές δεν τις έχει καν.

Τώρα όσων αφορά το interface θα διαφωνήσω. Το interface του popcorn time είναι όντως όμορφο για δωρεάν εφαρμογή, αλλά οι κατηγορίες που έχει είναι πολύ χήμα. πχ Έχω δει ταινίες που είναι σάτιρα ταινιών τρόμου να τις έχει απλά στη κατηγορία horror. Στο netflix είναι πολύ πιο σωστα κατηγοριοποιημένα. Στις κωμωδίες έχει ας πούμε slapstick comedy, satire, stand up comedy κλπ. 

Στη ποικιλία σειρών και τη ταχύτητα streaming είναι άπαικτο το netflix. Το popcorn time είναι μόνο για καινούριες ταινίες (στο front page βγάζει μόνο ταινίες διετίας max) και σειρές.

Το kodi πάλι θέλει να το στήσεις, που δεν είναι και αρκετά εύκολο για κάποιον που δεν είναι γνώστης και εξαρτιέται απο streaming sites και links που κλείνουν κάθε μήνα. Μετά πρέπει να ψάχνεις το καινούριο site για να βάλεις το πρόσθετο και να κάνεις τη δουλειά σου. Είναι ταλαιπωρία για κάποιον που θέλει απλά να κάτσει να δει μια σειρά ή ταινία και να χαλαρώσει.

Γενικά το Netflix με VPN, για να έχεις πρόσβαση και στο αμερικάνικο περιεχόμενο είναι μια φθηνή και πολύ καλή λύση για κάποιον που δεν θέλει να ψάχνει συνεχώς καινούρια μέθοδο πως θα παρακολουθήσει την αγαπημένη του ταινία και σειρά.

Στις σειρές δε θα διαφωνήσω, υπάρχει το KODI και γενικά εγώ μια φορά το έχω σετάρει και δεν είχα προβλήματα, αλλά δεν το πολυχρησιμοποιώ.

Σε ταινίες και streaming γενικά ναι το popcorn βασίζεται στο torrent, άρα αν δεν έχεις seeds, δεν έχεις ταινία.

Αλλά επίσης μπορεί να παίξει και εξωτερικά torrent, από torrentάδικα, εξωτερικούς υπότιτλους.

Το kodi φτάνει στο θεό αν ξέρεις και αν δεν ξέρεις με το fusion είναι μια χαρά, τα plugins κάνουν auto update.

Εκτός και αν θες να δεις καμια ξεχασμενη τσόντα του 50 δε θα σου βγάλει broken link εύκολα.

Από την άλλη το netflix (το ελληνικό) πχ δεν έχει house of cards, δεν έχει αρκετές ταινίες.

Μπορεί οι ταινίες του να είναι καλύτερα κατηγοριοποιημένες, από το popcorn time, δεν το ξέρω.

Το popcorn λειτουργεί με βάση το imdb, αλλά στο netflix όποιο genre και να επιλέξεις σου βγάζει 50-70 ταινίες

WTF δηλαδή.

Και αν κάτι το έχεις δει θα στο ξαναβγάλει.

Εγώ πατάω ένα genre αυτή τη στιγμή και έχω δει όλες τις ταινίες. Και τις 50 που βγάζει.

Τι θα κάνω; Θα ανοίξω το popcorn να βρω κάτι που δεν έχω δει και να παω στο netflix να το κάνω search;

Δεν προσπαθώ να σου βγάλω το netflix σκάρτο, απλά θεωρώ απαράδεκτο το interface του.

Τώρα βλέπω σειρά στο netfix με το τσάμπα μήνα μου μια χαρά θα τη βγάλω.

Θέλω, όμως, να ψάξω ταινίες σε κάποιο genre, τις έχω δει όλες που βγάζει και δεν έχω τι να δω.

Θέλω φορτώσω υπότιτλους και δε μπορώ.

Άσε που για να έχω πρόσβαση στο house of cards πρέπει να πληρώσω και VPN.

ΛΟΛ.

Γενικά έχει τρομερές ελλείψεις για υπηρεσία επί πληρωμή και δεν είναι ελλείψεις υποδομών ή υποστήριξης, είναι σαν να έχει ελλείψεις πολλές. Ακόμα και το android app, αν πας στα settings του app θα καταλάβεις. Είναι κακοφτιαγμένο και φαίνεται.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Οτι θα κλεισουν συνδρομητικα καναλια στην Ελλάδα γιατι με τη φορολογια στην Ελλαδα δεν μπορούν να δωσουν φθηνότερα πακετα,  δε βλέπω να το σκέφτεται κανεις. 

Ποίος υγιής ανταγωνισμός?  Το μεγαθηριο netflix με τα καρυδοτσουφλα nova,  οτε,  κλπ?  Ιδιο μεγεθος και ιδια δυνατητα να αγοράσουν φθηνα ταινίες εχουν? 

Επίσης θα αρχίσουν να κυνηγάνε τα τορεντ,  popcorn κλπ. 

Ο ρολος τους έληξε : Μαθαν το χρηστη να βλεπει streaming.  Τωρα φουκαρα ανεργε Έλληνα που έβλεπες που και που τσάμπα μια ταινια το μηνα,  ξεχασε το και αυτο.. 

Πληρωστε στην αμερικη για να βλεπετε ταινιες,  και μετα ψαξτε για δουλειά και γιατι υπάρχει κριση..

Αντε και καλα μυαλα

Τότε να φορολογήσουμε το netflix, να το υποχρεώσουμε να πληρώνει ΟΑΕΕ κτλπ κτλπ :P

• Like 3
Δημοσ.

ΛΟΛ.

Super Netflix για υπότιτλους

Το Zenmate είναι δωρεάν VPN, δεν χρειάζεται να πληρώσεις τίποτα. Κάνεις browsing με ανοικτό το VPN και μόλις επιλέξεις τη ταινία το κλείνεις και φορτώνει με full ταχύτητα της σύνδεσης σου.

Δημοσ.

Στις σειρές δε θα διαφωνήσω, υπάρχει το KODI και γενικά εγώ μια φορά το έχω σετάρει και δεν είχα προβλήματα, αλλά δεν το πολυχρησιμοποιώ.

Σε ταινίες και streaming γενικά ναι το popcorn βασίζεται στο torrent, άρα αν δεν έχεις seeds, δεν έχεις ταινία.

Αλλά επίσης μπορεί να παίξει και εξωτερικά torrent, από torrentάδικα, εξωτερικούς υπότιτλους.

Το kodi φτάνει στο θεό αν ξέρεις και αν δεν ξέρεις με το fusion είναι μια χαρά, τα plugins κάνουν auto update.

Εκτός και αν θες να δεις καμια ξεχασμενη τσόντα του 50 δε θα σου βγάλει broken link εύκολα.

Από την άλλη το netflix (το ελληνικό) πχ δεν έχει house of cards, δεν έχει αρκετές ταινίες.

Μπορεί οι ταινίες του να είναι καλύτερα κατηγοριοποιημένες, από το popcorn time, δεν το ξέρω.

Το popcorn λειτουργεί με βάση το imdb, αλλά στο netflix όποιο genre και να επιλέξεις σου βγάζει 50-70 ταινίες

WTF δηλαδή.

Και αν κάτι το έχεις δει θα στο ξαναβγάλει.

Εγώ πατάω ένα genre αυτή τη στιγμή και έχω δει όλες τις ταινίες. Και τις 50 που βγάζει.

Τι θα κάνω; Θα ανοίξω το popcorn να βρω κάτι που δεν έχω δει και να παω στο netflix να το κάνω search;

Δεν προσπαθώ να σου βγάλω το netflix σκάρτο, απλά θεωρώ απαράδεκτο το interface του.

Θέλω να ψάξω ταινίες σε κάποιο genre, τις έχω δει όλες που βγάζει και δεν έχω τι να δω.

ΛΟΛ.

Γενικά έχει τρομερές ελλείψεις για υπηρεσία επί πληρωμή και δεν είναι ελλείψεις υποδομών ή υποστήριξης, είναι σαν να έχει ελλείψεις πολλές. Ακόμα και το android app, αν πας στα settings του app θα καταλάβεις. Είναι κακοφτιαγμένο και φαίνεται.

Αμαν βρε παιδιά με αυτό το house of Cards. Ναι είναι σειραρα αλλά την έχουμε δει εδώ και μήνες. Κανείς δεν περιμένει το Netflix.

Δημοσ.

Στο Καναδέζικο Netflix έχει πιο πολλές ταινίες. Στο Αμερικάνικο πάλι έχει μεγαλύτερη ποικιλία στις σειρές. Χρησιμοποιείς VPN ή proxy με αυτές τις δυο τοποθεσίες και problem solved.

Ναι όντως για το Αμερικάνικο είναι οι σειρές (για το Καναδέζικο δεν ήξερα) αλλά από την άλλη δεν βλέπω τον λόγο να κάτσω να ασχοληθώ τόσο για μία μέτρια εμπειρία. (Είπες και πριν ότι το Kodi δεν είναι εύκολο για τον απλό χρήστη, δεν βλέπω το VPN να είναι ευκολότερο..)

Οπότε είναι κάτι σαν βίντεο κλαμπ το Netflix. Νοικιαζει δικαιώματα έπειτα τα αφήνει και πέρνει αλλα. Μεγάλος περιορισμός μου φαίνεται για τον συνδρομητή αυτο θα δείξει.

Yup, pretty much.

Δημοσ.

Πως μπορείς να δεις το Αμερικανικό περιεχόμενο;

Με VPN ώστε να νομίζει το πρόγραμμα ότι είσαι από Αμερική. Αλλάζει την ip βασικά σε αμερικανική η ότι άλλο θες εσύ.

Δημοσ.

Είπες και πριν ότι το Kodi δεν είναι εύκολο για τον απλό χρήστη, δεν βλέπω το VPN να είναι ευκολότερο..

Το VPN ένα πρόσθετο βάζεις και δεν κάνεις τίποτα άλλο. Πάντα θα δουλεύει. Δεν νομίζω να είναι ίδιας δυσκολίας. Στο Kodi τα είπαμε μην τα ξαναλέμε.

Δημοσ.

όλο δικαιολογίες είμαστε..
μεχρι προχθές σε κάθε συζητηση οσον αφορά την ηθική υπόσταση της πειρατείας ελεγαν όοολοι και συμφωνούσαν "αν ειμασταν αμερικα και ειχαμε και εμεις το νετφλιξ να παιρνουμε με 10$ οτι ταινια και σειρά θελουμε, δεν θα κλεβαμε! το να πας σε ενα video-club ομως και να νοικιασεις μια ταινια με 2,5€ ειναι κλεψιά! προτιμω λοιπον να κλεβω απο το να με κλεβουν!"
Και νααα που ήρθε το netflix και απο εδω! τωρα "ααα ολα καλα και ομορφα ΑΛΛΑ δεν εχει υποτιτλους και θα καθυστερήσει και το house of cards. οποτε θα συνεχίσω να τα παιρνω όλα τσάμπα μεχρι να το φέρουν στα μέτρα μου."

• Like 6
Δημοσ.

όλο δικαιολογίες είμαστε..

μεχρι προχθές σε κάθε συζητηση οσον αφορά την ηθική υπόσταση της πειρατείας ελεγαν όοολοι και συμφωνούσαν "αν ειμασταν αμερικα και ειχαμε και εμεις το νετφλιξ να παιρνουμε με 10$ οτι ταινια και σειρά θελουμε, δεν θα κλεβαμε! το να πας σε ενα video-club ομως και να νοικιασεις μια ταινια με 2,5€ ειναι κλεψιά! προτιμω λοιπον να κλεβω απο το να με κλεβουν!"

Και νααα που ήρθε το netflix και απο εδω! τωρα "ααα ολα καλα και ομορφα ΑΛΛΑ δεν εχει υποτιτλους και θα καθυστερήσει και το house of cards. οποτε θα συνεχίσω να τα παιρνω όλα τσάμπα μεχρι να το φέρουν στα μέτρα μου."

Δεν το λέγαμε όλοι..

Καμία σχέση με την Αμερικάνικη ταινιοθήκη (χωρίς "κόλπα")

Προφανώς και θα έπρεπε να υπάρχουν υπότιτλοι.

Δημοσ.

Super Netflix για υπότιτλους

Το Zenmate είναι δωρεάν VPN, δεν χρειάζεται να πληρώσεις τίποτα. Κάνεις browsing με ανοικτό το VPN και μόλις επιλέξεις τη ταινία το κλείνεις και φορτώνει με full ταχύτητα της σύνδεσης σου.

Πλάκα κάνεις; Ζητάει 77 ευρώ το χρόνο

Δημοσ.

Πλάκα κάνεις; Ζητάει 77 ευρώ το χρόνο

Έχει και επιλογή για free πλάνο. Εσύ μάλλον επέλεξες το premium. Απλά η free δεν έχει πολλές χώρες (έχει Αμερική) και έχει πιο αργή ταχύτητα.

Δημοσ.

Οτι θα κλεισουν συνδρομητικα καναλια στην Ελλάδα γιατι με τη φορολογια στην Ελλαδα δεν μπορούν να δωσουν φθηνότερα πακετα,  δε βλέπω να το σκέφτεται κανεις. 

Ποίος υγιής ανταγωνισμός?  Το μεγαθηριο netflix με τα καρυδοτσουφλα nova,  οτε,  κλπ?  Ιδιο μεγεθος και ιδια δυνατητα να αγοράσουν φθηνα ταινίες εχουν? 

Επίσης θα αρχίσουν να κυνηγάνε τα τορεντ,  popcorn κλπ. 

Ο ρολος τους έληξε : Μαθαν το χρηστη να βλεπει streaming.  Τωρα φουκαρα ανεργε Έλληνα που έβλεπες που και που τσάμπα μια ταινια το μηνα,  ξεχασε το και αυτο.. 

Πληρωστε στην αμερικη για να βλεπετε ταινιες,  και μετα ψαξτε για δουλειά και γιατι υπάρχει κριση..

Αντε και καλα μυαλα

Να κλείσουν. Θα εξαπατoύν λιγότερους 50ρηδες έτσι.

Δημοσ.

Όποιος έχει account στο iTunes ας κάνει εγγραφή από εκεί, δυο τρία κλικ και έτοιμος

Η χρέωση γίνετε μετά την δωρεάν περίοδο.

Επιτρέλους το Apple TV θα πάρει ''φωτιά''!!!

ps

Θέλει δουλειά ακόμα αλλά πιστεύω ότι θα φτιάξει στην πορεία.

η τιμή πάντως είναι ''χώμα''

Συμφωνώ για τους υπότιτλους αλλά ποιος ρε παιδιά δεν μιλάει αγγλικά το 2016? :P

post-51199-0-14161200-1452196841_thumb.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...