Προς το περιεχόμενο

Το Netflix από σήμερα στην Ελλάδα και σε 129 ακόμη χώρες

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με 50αρα vdsl φορτώνουν αμέσως τα 1080p από kodi.

To Netflix εχει αθλια εικόνα για HD.

50αρα συνδεση εχω και εγω, και στο κοντι πραγματικα ποτε δεν μπορω να δω 1080π, απλα ποτε δεν φορτωνουν.

Μια χαρα ποιοτητα ειναι το HD του neftlix... 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο web player είναι τουλάχιστον για τα μπάζα.

Μα εδώ είχαμε ολόκληρες συζητήσεις για το πως μπορούμε να δούμε το netflix από την Ελλάδα από vpn έως δεν ξέρω τι τρόπο, και τώρα που έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε νόμιμα και ωραία γκρινιάζουμε;

Το netflix έδωσε την δυνατότητα σε όσους θέλουν να το παρακολουθούν, ούτε εξαναγκάζει ούτε τίποτα, αν προστεθούν και ελληνικοι΄υπότιτλοι ακόμα καλύτερα βέβαια.

Εμένα αυτό που δεν μ' αρέσει είναι ότι το περιεχόμενο λόγω των δικαιωμάτων είναι περιορισμένο και για να αλλάξει αυτό μάλλον πρέπει να δούνε ότι μπορούν να αποκτήσουν μια μεγάλη βάση συνδρομητών ώστε να τους συμφέρουν αυτοί και όχι να πουλάνε τα δικαιώματα στα συνδρομητικά.

Μιλάς για πόσα άτομα; 10; 100;

Όταν παρουσιάζεις μια τέτοια υπηρεσία οφείλεις να την πλασάρεις ολοκληρωμένη.

Αυτοί που ήθελαν να δουν από VPN θα συνεχίζουν να βλέπουν από εκεί.

• Like 1

Ξέρω ότι ίσως είναι χαζή ερώτηση. Αν κάνω συνδρομή θα μπορώ να βλέπω όσες ταινίες και όσες σειρές θέλω; Η πληρώνω κάτι έξτρα;

δεν πληρωνεις απολυτως τιποτα εξτρα. Εχεις ελευθερη προσβαση σε ολο το περιεχομενο του.

Με 50αρα vdsl φορτώνουν αμέσως τα 1080p από kodi.

To Netflix εχει αθλια εικόνα για HD.

Πως βλεπεις σε 1080p απο kodi? δεν εχω δει πανω απο SD ενω στο netflix βλεπω αριστο HD και 4κ.

Μην παρασύρεστε πρώτα εξετάστε το προσφερόμενο περιεχόμενο... εγώ το αμερικάνικο netflix το έβρισκα φτωχό σε ταινίες ας πουμε... πριν πληρώσετε πρώτα δείτε τι πραγματικά προσφέρει γιατι δεν θα έχει όλες τις ταινίες καινούργιες και κλασικές σε HD ανάλυση!!!

• Like 3

Για το streaming οπότε ν' επιλέξετε το πακέτο που ταιριάζει στη σύνδεσή σας, προσέξτε τι λέει εδώ:

Below are the Internet download speed recommendations per stream for playing movies and TV shows through Netflix.

• 0.5 Megabits per second - Required broadband connection speed
  • 1.5 Megabits per second - Recommended broadband connection speed
  • 3.0 Megabits per second - Recommended for SD quality
  • 5.0 Megabits per second - Recommended for HD quality
  • 25 Megabits per second - Recommended for Ultra HD quality
  • Like 2

Ο web player είναι τουλάχιστον για τα μπάζα.

Μιλάς για πόσα άτομα; 10; 100;

Όταν παρουσιάζεις μια τέτοια υπηρεσία οφείλεις να την πλασάρεις ολοκληρωμένη.

Αυτοί που ήθελαν να δουν από VPN θα συνεχίζουν να βλέπουν από εκεί.

Μα γιατί να αναγκάζομαι να παρανομώ και να πληρώνω vpn;

Τώρα μπορώ να το έχω νόμιμα και χωρίς να χρειάζομαι να κάνω ολόκληρες διαδικασίες. Έχουμε κάτι που δεν είχαμε.

• Like 1

Τελικά έχει HD, αλλά δεν το γράφει πουθενά. Χρειάστηκε να περιμένω λίγη ωρα για να το δω, μαλλον αλλάζει η ροή κατά τη διάρκεια της προβολής. Πόσο HD, 720, 1080, με τι bitrate; Δεν έχω ιδέα.

Μακάρι να δούμε μια υπηρεσία όπως ακριβώς τη θέλουμε και θα πληρώσουμε αυτό που πρέπει, όταν πρέπει. Για την ώρα, με βάση τις πρώτες αναφορές, θα παραμείνω στο streaming των torrents μέσω peerflix.

• Like 1

Μην παρασύρεστε πρώτα εξετάστε το προσφερόμενο περιεχόμενο... εγώ το αμερικάνικο netflix το έβρισκα φτωχό σε ταινίες ας πουμε... πριν πληρώσετε πρώτα δείτε τι πραγματικά προσφέρει γιατι δεν θα έχει όλες τις ταινίες καινούργιες και κλασικές σε HD ανάλυση!!!

Ε για αυτό το λογο σου δίνει εντελώς δωρεάν το πρώτο μήνα συνδρομής. Μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να το ακυρώσεις, χωρις να πληρώσεις ευρώ.

Δεν έχει να χάσει κάποιος να δοκιμάσει την υπηρεσία.

• Like 1

Οι τιμες των πακετων ειναι αρκετε καλες

αλλα τι να το κανουμε αν δεν εχουν

Ελληνικους υποτιτλους?

Παντως για 8-12 ευρω το μηνα να μπορεις να δεις

οποιαδηποτε τανια ή σειρα θελεις ειναι πραγματικα

πολυ ελκυστικό πακετο.

• Like 1

πως κανετε ετσι ,να πω να μην υπηρχαν τα torrent ,τιποτα δεν θα ειναι καλυτερο απο torrent ,τιποτα νομιμο ΠΟΤΕ δεν θα εχει τα παντα.. ακομα ειναι παρανομο να μπαινετε μεσω vpn   :devil:

• Like 5

Μακάρι να δούμε μια υπηρεσία όπως ακριβώς τη θέλουμε και θα πληρώσουμε αυτό που πρέπει, όταν πρέπει. Για την ώρα, με βάση τις πρώτες αναφορές, θα παραμείνω στο streaming των torrents μέσω peerflix.

Με δωρεάν VPN όπως το Zenmate για το αμερικάνικο Netflix και το Super Netflix για υπότιτλους, μπορείς να έχεις το full experience. Φορτώνεις τη ταινία με το vpn ανοικτό και πριν ξεκινήσει το φόρτωμα το κλείνεις και φορτώνει το βίντεο κανονικά με τη full ταχύτητα της σύνδεσης σου.

Η μόνη βλακεία είναι ότι πρέπει να ψάχνεις τους υπότιτλους μόνος σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...