Προς το περιεχόμενο

[tv]SAMSUNG UE48H6400 599euros mediamarkt [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.Την παρέλαβα προχθες αλλά δεν έχω προλάβει να κάνω πολλά.Στα 2-2.20 μέτρα είναι λίγο απογοήτευση τα κανάλια.Τι μπορώ να κάνω για να έχω καλύτερο τηλεοπτικό;Υπάρχει καμια εξωτερική συσκευή που να κάνει δική της επεξεργασία και να έχω πολύ καλύτερο αποτέλεσμα;Έχω συνδέσει τον ariva 750 που είχα με hdmi αλλά μικρή διαφορά είδα.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δες το προηγουμενο απο το δικο σου ποστ μια σελιδα πισω

επισης μπορεις να συνδεσεις καποιον αποκωδικοποιητη και να τον ρυθμισεις να βγαζει εξοδο 1080p (οποτε και θα κανει αυτος το upscaling)

Δημοσ.

Η τιμή δεν ισχύει πλέον, οπότε ας μπει και ένα ''τέλος'' στον τίτλο.

πωες μπορώ να αλλάξω τον τίτλο για να βάλω το τέλος ?

Δημοσ.

επισης μπορεις να συνδεσεις καποιον αποκωδικοποιητη και να τον ρυθμισεις να βγαζει εξοδο 1080p (οποτε και θα κανει αυτος το upscaling)

φιλε μου στην 48H6400 δεν δινει διαθεσιμη την ρυθμιση που λέει το video που ειναι για την 48J6300...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ έχω Link.png Site: αυτόν τον αποκωδικοποιητή και τον σύνδεσα με Hdmi και με επιλογή βγάζει 1080p 50Η,αλλά να πω την αλήθεια δεν είδα μεγάλη διαφορά.Έχω βάλει Link.png Site: αυτές τις ρυθμίσεις.

Υπάρχει κάποια συσκευή που να μου δώσει καλύτερο τηλεοπτικό αποτέλεσμα;

Δημοσ.

Εγώ έχω Link.png Site: http://www.e-shop.gr/ferguson-ariva-t750i-dvb-t-mpeg4-hd-p-PER.706315?gclid=Cj0KEQiAz5y1BRDZ4Z_K_eGa84cBEiQAtQkeaHYg2ejmF81y6gkmu3nm7chabwnwfWEekzWANYWJYHIaAi3I8P8HAQ">αυτόν τον αποκωδικοποιητή και τον σύνδεσα με Hdmi και με επιλογή βγάζει 1080p 50Η,αλλά να πω την αλήθεια δεν είδα μεγάλη διαφορά.Έχω βάλει Link.png Site: https://www.avforums.com/threads/samsung-h6400-ue55h6400-reviewers-recommended-best-settings.1876939/">αυτές τις ρυθμίσεις.

Υπάρχει κάποια συσκευή που να μου δώσει καλύτερο τηλεοπτικό αποτέλεσμα;

Παρηγγειλα και εγω τον παραπανω δεκτη και αναμενω....απλα επειδη εκανα αρχικα ενα τεστακι με εναν crystal audio sd..και ειδα μια μικρη διαφορα...και με την λογικη οτι ο ferguson ειναι απο τους καλυτερους δεκτες θελω πιστευω οτι δεν θα εχει θεματα ποιοτητας upascale. ...θα σου πω να ψαξεις/δοκιμασεις αλλες ρυθμισεις..,επισης θα σου προτεινα να μην βαλεις τις ιδιες ρυθμισεις σε sd σημα και hd....φτιαξε αλλο σετακι...ξεχασε τελειως τις ρυθμισεις που ποσταρεις....ψαξε απο 2,3 σετ ρυθμισεων και παιξε πανω σε αυτες για να τις φερεις στα γουστα σου...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...