Προς το περιεχόμενο

[tv]SAMSUNG UE48H6400 599euros mediamarkt [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ το βίντεο (απόσταση κινητού στα 2 μέτρα), αν και δεν ξέρω κατα πόσο θα καταλάβεις. Στην αρχή δείχνω λίγα κανάλια με την κεραία και μετά πάω σε οτε:

Χθες είδα τηλεοπτικό σε μια 40Η6400 και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπω στο βίντεο που ανέβασες.Δηλαδή η εικόνα σε όλα τα κανάλια ήταν απαράδεκτη και μόνο στην ΕΡΤHD ήταν κάπως ικανοποιητική.

Υπάρχει περίπτωση να είναι διαφορετικό panel ή να οφείλεται σε κάτι άλλο στις 2 τηλεοράσεις (40άρα και 48άρα);

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χθες είδα τηλεοπτικό σε μια 40Η6400 και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπω στο βίντεο που ανέβασες.Δηλαδή η εικόνα σε όλα τα κανάλια ήταν απαράδεκτη και μόνο στην ΕΡΤHD ήταν κάπως ικανοποιητική.

Υπάρχει περίπτωση να είναι διαφορετικό panel ή να οφείλεται σε κάτι άλλο στις 2 τηλεοράσεις (40άρα και 48άρα);

Μη μου λες τέτοια! :blink:

Δημοσ.

Μη μου λες τέτοια! :blink:

Πήρα και εγώ με την προσφορά την 48h6400,έχοντας πριν μία 32 σίγουρα έχει διαφορά στο τηλεοπτικό.

Από τα κανάλια προσωπικά τα κρατικά έχουν την καλύτερη εικόνα,ο ΑΝΤ1 μια από τις πιο κακές (απόσταση 2,5-3μ).

Τώρα εγώ έπαιξα λίγο με τις ρυθμίσεις εικόνας και φέρνοντας την στα δικά μου γούστα το τηλεοπτικό σήμα μου φαίνεται μια χαρά.

Δεν ξέρω την εικόνα που έχεις με την panasonic αλλά πιστεύω ότι σίγουρα έχει διαφορά και η πρώτη αντίδραση σου ίσως να είναι αρνητική (εγώ είχα πάντως και ήταν και εν γνώση μου).

Στο βίντεο από τον stratigo24 φαίνεται πολύ καλύτερη αλλά δυστυχώς προσωπικά πιστεύω ότι θα έχει διαφορά.

Σε δορυφορικό σήμα ή ταινίες έχει καταπληκτική εικόνα.

Δημοσ.

Και εγώ έχω συγκριτική εικόνα από την Panasonic 50" plasma και μου φάνηκε πολύ κακή η εικόνα στα τηλεοπτικά.

Ρωτάω, όμως, αν υπάρχει διαφορά στα panel μήπως οφείλεται σε κάτι άλλο η διαφορετική εικόνα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω παιδιά,μακάρι να είναι καλό το αποτέλεσμα.Κουράστηκα να ψάχνω από το καλοκαίρι.

Αυτή είναι η Sony που είχα μέχρι τώρα σε άλλο σπίτι.

https://www.sony.gr/support/el/product/KDL-40EX720

Είναι 5ετίας βέβαια γι'αυτό ποντάρω στο ότι η 6400 είναι 2015 μοντέλο και ελπίζω να είναι στα ίδια επίπεδα της sony αν όχι καλύτερη σε τηλεοπτικό.Την sony την είχα πάρει 950 ευρώ.Για 40'' πανάκριβη...αλλά είναι και 3D και τότε το πλήρωνες...άσχετα αν δεν το χρησιμοποίησα ποτέ.

Δημοσ.

Της 50αρας σε σχέση με των 48'' και 55'' το φτιάχνει άλλη εταιρεία το panel (μπορεί όμως σε απόδοση να έχει το ίδιο αποτέλεσμα). Για την 40αρα δεν ξέρω.

Δημοσ.

Μπορεις να ποσταρεις τις ρυθμισεις για το sd σημα?

Δημοσ.

Η βάση της τηλεόρασης τι μήκος-πλάτος έχει για να δω αν χωρέσει;

Μιας και δεν είμαι σπίτι να μετρήσω τη δικιά μου, αν και στην 55 δεν ξέρω αν αλλάζει το μέγεθος της βάσης, εγώ εχω την 48 (η μόνη εικόνα που βρήκα με ένα σύντομο ψάξημο για τη βάση της 55):

post-182562-0-79239200-1452524843_thumb.jpg

Δημοσ.

Μπορεις να ποσταρεις τις ρυθμισεις για το sd σημα?

Μήπως παρέθεσες κατά λάθος το δικό μου post;

Δεν καταλαβαίνω τι με ρωτάς.

Δημοσ.

Ωπα sorry για το φιλο stratigos24 πηγαινε....

Όλα μαμα νομίζω, αλλά θα σου βγάλω φωτο από το μενού μου με τις επιλογές μου μετά..

Δημοσ.

Η τιμή δεν ισχύει πλέον, οπότε ας μπει και ένα ''τέλος'' στον τίτλο.

@anergos

Σε ξέχασα, για να σε ενημερώσω για τις ρυθμίσεις μου. Θα είμαι σπίτο το ΣΚ, οπότε θα σου γράψω τότε, αν και πιστεύω μαμα τα έχω όλα.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...