smerliao Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 περσινό μοντέλο, πολύ καλό όμως ... τιμή ον λαιν , πιθανό μόνο για σήμερα στο newsletter http://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-ue48h6400awxxh-1138625.html?sc_src=email_120999&sc_lid=3733107&sc_uid=Wb8jTZ9LDE&sc_llid=184786&utm_medium=email&utm_medium=email&utm_source=Newsletter&utm_source=Newsletter&utm_campaign=gifts&utm_content=06-01-2016 στο σκρουτζ από 649 https://www.skroutz.gr/s/4639711/Samsung-UE48H6400.html?from=adam_recent με ιστορικό, για μια μέρα στο you στα 525 αλλά γενικά πάνω από 600-620 η χαμηλότερη το ΜΜ φαίνεται να την έχει κανονική τιμη στο σκρουτζ 899 !!!(έλεος) Μάλλον ξεστοκάρουν καθώς δεν έχει καθόλου άτοκες.
stratigos24 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλά, γενικά στην ''κανονική τιμή'' (899) δεν την είχαν, γιατί πριν 1-2 μήνες που πήγαμε με φίλο σε ΜΜ Αργυρούπολης και πήρε μια Sony, την 48αρα αυτή την είχαν γύρω στα 700 αν θυμάμαι καλά. Αυτήν ακριβώς έχω, όντως, πολύ καλή. Eνημερωτικά αν και offtopic, αν και αμα δεν ήταν σε προσφορά και μιλάγαμε για 660 - 680 που κάνει περίπου στα περισσότερα μαγαζία, τότε θα επέλεγα μάλλον την 756c 50αρα στα 729 (η διαφορά με την 755c που ξεκινάει στα 770 είναι ότι αλλάζει το χρώμα αντί για ασημί είναι μάυρη αλλά δεν καταλαβαίνω τη διαφορά τιμής μεταξύ τους..) και θα θυσίαζα το 3d σε σχέση με την 6400... αυτή πήρε ο φίλος μου τότε σε 55αρα και πραγματικά δείχνει πολύ καλα.. και τηλεοπτικό 1000 φορές καλύτερα από την 6400.. πάντως σε κάτι hd ταινίες, και κανάλια ote sport hd κλπ δείχνει πραγματικά φανταστικά η 6400... και το 3d της μου αρέσει). Offtopic 2: Φίλος που έχει την 55αρα 731v lg και πήρε και την 55αρα 6400 (800 ευρώ πριν κανα 3μηνο) για το εξοχικό του, λέει ότι μάλλον η 6400 δείχνει λίγο καλύτερα. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2016 από stratigos24
Aias Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 ψαχνω για τηλεοραση αλλα θα προτεινα και στους φιλους να περιμενουμε τις εκπτωσεις και τα μοντελα 16. Δεν ξερω αν ειναι καλη η οχι η εν λογο tv αλλα 50 ευρω πιο κατω δεν ειναι να κοβεις και φλεβες. 1
TheBus Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Την πήρα πριν από 3 μέρες στα 670 μαζί με μεταφορικά από το skroutz........................ Γενικότερα ξεκινούσε από 650 με τα μεγάλα physical stores να την έχουν 699 παντού... Παρακολουθώ τις προσφορές συνέχεια με RSS, σκάει η προσφορά αυτή, είναι 70ευρώ διαφορά αυτά που δεν κέρδισα, όχι ας πούμε κάτι μεγάλο, αλλά ο πόνος είναι μεγάλος..... :-D
gkarako Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Η τηλεόραση είναι πολύ δυνατή. Έχει 3d γυαλιά και smart remote μαζί από εικόνα πολυ καλή σε HD και γενικά σε ποιοτικό υλικό κακή στο τηλεοπτικό. Σε σχέση με τις φετινές fhd samsung στα ίδια επίπεδα με συν ότι έχει 3d και προς το παρών πιο πλήρες smart. Αξιόλογη πρόταση σε αρκετά καλή τιμή.
smerliao Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 μέχρι σάββατο τελικά είδα ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων
anergos13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Την εχω παρει εδω και ενα μηνα απο το plaisio πατρας στα 630 με 36 ατοκες(δεν ξερω ακομα πως ...αφου στο site την ειχαν 699€)... Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με το στησιμο της....το hd της ειναι απολαυση... στο sd -με εξαιρεση 1,2 καναλια που εχουν απλα αποδεκτο επιπεδο εικονας τα περισσοτερα ειναι απαραδεκτα και ανεξαρτητα τηλεορασης-χρειαζεται να παιξεις με τις ρυθμισεις για να βρεις την καλυτερη...την καλιμπραρα δοκιμαζοντας αρκετες ετοιμες ρυθμισεις που βρηκα στο net και τωρα ειναι τζετ!!
IcemanGr71 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Στα ίδια λεφτά υπάρχει και η SAMSUNG UE48J 6200.... ποια είναι καλύτερη... ή πάνω κάτω τα ίδια είναι????
makfil Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Σ' αυτό το νήμα υπάρχει μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για τις 2 τηλεοράσεις.
DRIFT_KING Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Κυριολεκτικά δεν πρόλαβα να την πάρω χθες από MM.Είχα βάλει την τηλεόραση στο καλάθι και κοίταζα μήπως ήθελα τίποτα άλλο να μην ξανα παραγγέλνω...πάω να κάνω τσεκ και μου λέει εξαντλήθηκε! Xθες είδα ότι στο Πλαίσιο στο σαιτ την έχει επίσης 599.Δεν έχω κάνει την αγορά ακόμα για δυο λόγους,γιατί δεν εμπιστεύομαι το Πλαίσιο και προέρχομαι από 40αρα Sony (KDL720EX) που παίζει αρκετά καλά τα τηλεοπτικά κανάλια και με φοβίζει ότι ακούω τα χειτότερα για την 6400 στο κομμάτι αυτό.Ισχύει σε τέτοιο βαθμό;Η απόσταση θα είναι γύρω στα 2-2,40 μέτρα και δεν θέλω να έχει χάλια τηλεοπτικό υλικό ειδικά στα 2 μέτρα θα φαίνεται υπερβολικά κακό.
stratigos24 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ok, υπερβολικά κακό δεν το λες, απλά υπάρχουν και καλύτερες. Δεν μπορεί να σου πει όμως κάποιος με σιγουριά το αν θα σου κάνει ή όχι. Πρέπει να την δεις από κοντά, αλλα και σε τέτοιο υλικό για να βγάλεις ένα συμπερασμα. Και εγώ στα 2 μέτρα και κάτι κάθομαι και οκ, δεν με χαλάει τόσο, απλά πχ η sony του φίλου μου που είπα στο 2ο ποστ έχει καλύτερο. Όπως είπε και ένας φίλος σε προηγούμενο ποστ, πολύ καλή η εικόνα της σε ''καλό υλικό''. Και αγώνες πχ ote sport hd κανάλια, απλά δεν υπάρχει. Όσον αφορά το πλαίσιο που δεν εμπιστεύεσαι: http://www.insomnia.gr/topic/558594-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-pixel-%CF%83%CE%B5-samsung-ue48h6400/ (ενώ πχ σε mediamarkt ότι και αν έχει σου την αλλάζουν χωρίς πολλά πολλά... νομίζω και ο Κώτσος έχει παρόμοια πολιτική) Αν καταφέρω σε λίγο, θα τραβήξω κανα βίντεο με το κιν (όσο μπορείς να καταλάβεις εννοείται) σε τηλεοπτικό κεραίας και σε hd ote για να πάρεις μια ιδέα.
DRIFT_KING Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Eσύ έχεις κάνει callibration για να την ''φέρεις'' λίγο; βέβαια φαντάζομαι ότι από τον επεξεργαστή εξαρτάται η ποιότητα κυρίως. Ελπίζω να μην είναι όσο χάλια λένε.Την είχα δει από κοντά στο Πλαίσιο αλλά δεν μου άρεσε καθόλου τότε όπως και όλες σχεδόν που ήταν εκεί.Δεν ξέρω τι ανάλυση βίντεο είχαν βάλει και έπαιζαν έτσι.Λες και δεν ήθελαν να πουλήσουν. Πάντως και εσύ λες ότι η sony επαιζε 1000 φορές καλύτερα από την 6400 σε τηλεοπτικό πιο πάνω. Για το Πλαίσιο,αν τελικά την πάρω και είναι από εκεί θα εύχομαι να είμαι τυχερός.Εσύ έβγαλες άκρη πάντως.
stratigos24 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Όχι, δεν την έχω καλιμπράρει. Ναι, το 1000 φορές το έγραψα για να δώσω έμφαση αλλά όντως η sony του φίλου έδειχνε καλύτερα (νομίζω φημίζονται οι Sony για το καλό τηλεοπτικό τους) και είναι και 7 ιντσες μεγαλύτερη. Θα ανεβάσω και βίντεο σε λίγο, μήπως και καταλάβεις τίποτα. Ναι, έβγαλα άκρη, αφού μου έσπασαν τα νεύρα 1-1.5 ώρα. 1
stratigos24 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Εδώ το βίντεο (απόσταση κινητού στα 2 μέτρα), αν και δεν ξέρω κατα πόσο θα καταλάβεις. Στην αρχή δείχνω λίγα κανάλια με την κεραία και μετά πάω σε οτε: 1
DRIFT_KING Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Έκανα χθες την παραγγελία ηλεκτρονικά με κάτι άλλα πράγματα.Μου εύχομαι καλή επιτυχία. Kανένα τεστ που πρέπει να κάνω πρόωρα για να προλάβω το DOA αν συμβεί κάτι; Μια χαρά μου φαίνεται στο βίντεο το τηλεοπτικό. Η βάση της τηλεόρασης τι μήκος-πλάτος έχει για να δω αν χωρέσει; Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2016 από DRIFT_KING
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα