stefanos_79 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 πρεπει να εκανα καμια παπαρια και οταν παω να ανοιξω καποιες ρυθμισεις των windows μου βγαζει πρoβλημα σε αυτο το αρχειο και ενα αλλο παραθυρο που αναφερει το προβλημα στη registry.πως μπορω να το διοσθωσω το προβλημα?αν κανω repair ta windows υπαρχει προβλημα με τα αλλα αρχεια του δισκου...εχω πολυ πραμα μεσα και δεν ειμαι για χασουρες..plz help
XIONATOS Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 An oi epidiorthoseis poy tha kaneis aforoyn mono to registry, tote no problem. Tora an kaneis repair, synithos afto den peirazei ta users directories opos kai ta alla xima directories poy exeis ftia3ei monos soy. Bebaia gia na eisai kai pio ok. kane kai ena backup/
vagpap Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Ξεκίνα τον υπολογιστή σου σε Command Prompt Only, και δώσε την εντολή scanreg /restore Έτσι θα μπορέσεις να ανακτήσεις ένα μητρώο από τα αποθηκευμένα. Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα 5 τελευταία, ανάλογα με την ημερομηνία. Θυμίσου πότε την έκανες την πατάτα και επέλεξε κάποιο μητρώο πριν από αυτή την ημερομηνία. Δουλεύει σε win98
XIONATOS Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 stefanos_79, To pc soy tha prepei na exei io, opote osa kai repair na kaneis to systima tha kanei mono toy restore kai tha parei pali tis palies rytmiseis me to infected registry. Synithos o msblast kanei kati tetoia kolpa. Ego tha soy proteina na kaneis prota ena scan me ena kalo antvirus kai afoy teleiosei na sbseis metakiniseis ola ta arxeia backup regstry po exoyn onoma rb*.cab kai na kaneis ena xeirokinito regstry back-up. Etsi tha prepei na soy lithoyn ta problimata...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.