kostaslio Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δε μπορώ να βρω έγκυρο κλειδί για να μου το εγκαταστήσει δοκίμασα αυτά από torrents μου το βάζει ότι δουλεύει αλλά δεν μου εγκατασταθεί το πρόγραμμα καμία λύση η ιδέα? Απλά μου βάζει μία εφαρμογή to Red giant link για updates..
kostaslio Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ακόμα δεν κλείδωσε;;; Περίεργο! Δεν σε πιάνω..
micos000 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Το insomnia δεν είναι warez forum και οποιαδήποτε συζήτηση περί πειρατικών προγραμμάτων και αναζήτηση κλειδιών και cracks απαγορεύεται από τους κανόνες. Τα μέλη οφείλουν να συμμετέχουν με ευπρέπεια και κατά τρόπο που σέβεται την ισχύουσα νομοθεσία, τα υπόλοιπα μέλη και την ομαλή λειτουργία του ιστότοπου, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης, προκειμένου να διατηρούν το δικαίωμα της συμμετοχής στον ιστότοπο. Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν: [...] 12. Να μην αναζητούν και να μη δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
kostaslio Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Το insomnia δεν είναι warez forum και οποιαδήποτε συζήτηση περί πειρατικών προγραμμάτων και αναζήτηση κλειδιών και cracks απαγορεύεται από τους κανόνες. Ναι αυτό μας πείραξε τώρα που τα πάντα ειδικά στην Ελλάδα είναι πειρατικά...
micos000 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ναι αυτό μας πείραξε τώρα που τα πάντα ειδικά στην Ελλάδα είναι πειρατικά... Αν όπως λες όλα είναι πειρατικά γι αυτό φταίμε εμείς που έχουμε τέτοια νοοτροπία και με αυτό το σκεπτικό δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Και από αυτό δεν εξαιρώ φυσικά ούτε τον εαυτό μου. Παρ όλα αυτά όμως, οι κανόνες ενός φόρουμ πρέπει να είναι σεβαστοί από τα μέλη του.
kostaslio Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Αν όπως λες όλα είναι πειρατικά γι αυτό φταίμε εμείς που έχουμε τέτοια νοοτροπία και με αυτό το σκεπτικό δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Και από αυτό δεν εξαιρώ φυσικά ούτε τον εαυτό μου. Παρ όλα αυτά όμως, οι κανόνες ενός φόρουμ πρέπει να είναι σεβαστοί από τα μέλη του. Καλώς δεν το γνώριζα αυτό όλο οπότε με συγχωρείτε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα