KeepRollingBaby Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 ρωτάο γιατί θέλω να μου ανεβάσεις μια εικόνα με το manual που έχει το case δεν θέλω το online που έχει η phanteks.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Τι σε κανει να πιστευεις οτι το online manual ειναι διαφορετικο απο το εντυπο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KeepRollingBaby Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 θέλω να δω ποιο part number έχει το manual της phanteks για το radiator/fan που έχει στην οροφή στο manual to γράφει δεξία πάνω αν θυμάμαι καλά. αν μπορεί κάποιος να το βγάλει μια φωτογραφία το manual Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Επειδη προσφατα πηρα για φιλο το Phanteks Enthoo Pro Full Tower, το online manual ειναι ακριβως ιδιο με το εντυπο. Οποτε λογικα θα ισχυει το ιδιο και για το midi. http://www.phanteks.com/assets/manuals/PH-ES614P_Western.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα