Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πωπω χουφτωσα ενα huawei σημερα , μες  την καυλα ηταν ! καμπυλες ; γραμμες ; επικοινωνια ; οικονομικο και αυτονομο ;

να το βγαλεις εξω και να πας παντου 

πεφτω για υπνο και ξυπναω μονο και μονο για να το βλεπω να αψηφα την αποσταση της πραγματικοτητας με τα ονειρα .

το πιανω το χαιδευω , του μιλαω  , το παιρνω μαζι μου παντου οπου και αν παω.

δεν μπορω να φανταστω ξανα καθημερινοτητα χωρις να με προκαλει να το αγγιξω , ξανα και ξανα , να ζεστενεται μεσα στα χερια μου , να μου δειχνει τον κοσμο που μπορω να ακολουθησω  μεσα απο την δικη του φωτεινη   χαραμαδρα , 

το εχω τωρα να γεμιζει το χερι μου ....

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πωπω χουφτωσα ενα huawei σημερα , μες  την καυλα ηταν ! καμπυλες ; γραμμες ; επικοινωνια ; οικονομικο και αυτονομο ;

να το βγαλεις εξω και να πας παντου 

πεφτω για υπνο και ξυπναω μονο και μονο για να το βλεπω να αψηφα την αποσταση της πραγματικοτητας με τα ονειρα .

το πιανω το χαιδευω , του μιλαω  , το παιρνω μαζι μου παντου οπου και αν παω.

δεν μπορω να φανταστω ξανα καθημερινοτητα χωρις να με προκαλει να το αγγιξω , ξανα και ξανα , να ζεστενεται μεσα στα χερια μου , να μου δειχνει τον κοσμο που μπορω να ακολουθησω  μεσα απο την δικη του φωτεινη   χαραμαδρα , 

το εχω τωρα να γεμιζει το χερι μου ....

Άντε και καλούς απογόνους! :P

Στα του θέματος, εξαιρετικό από εμφάνιση, χαρακτηριστικά και χωρητικότητα μπαταρίας, αλλά είναι τεράστιο (για τους περισσότερους). Το mate S από την άλλη, που συνδυάζει ωραία σχεδίαση και (κάπως) πιο μαζεμένο μέγεθος έχει αρκετά μικρή μπαταρία, η οποία θυσιάστηκε προκειμένου να γίνει τόσο λεπτό (ιδιαίτερα στις άκρες)

Όσον αφορά την τιμή, όχι ότι δικαιολείγται η όποια εταιρεία να κοστολογεί τόσο υψηλά, αλλά τι περιμένατε; Άκουγα πολλούς να λένε ότι ήρθαν τα κινέζικα που προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις σε πολύ χαμηλότερη τιμή από τα επώνυμα και ότι αυτό θα αναγκάσει τους "μεγάλους" να ρίξουν τις τιμές. Σιγά σιγά αποδεικνύεται πόσο λάθος είχαν. Οι Κινέζοι και οι "Κινέζοι", ήταν αναμενόμενο ότι, όταν αποκτήσουν "όνομα", θα ακολουθήσουν την τιμολογιακή πολιτική των επωνύμων, όχι το αντίστροφο.

Δημοσ.

Με τέτοιες τιμές δεν ανταγωνίζεσαι την Apple ... Είσαι για 400 ευρω στην καλύτερη και πάλι κάποιοι θα σκεφτούν μήπως να δώσουν 200 ευρω παραπάνω για να πάρουν iPhone ! Οι άνθρωποι ειναι εκτός πράγματικοτητας !

• Like 1
Δημοσ.

Με τέτοιες τιμές δεν ανταγωνίζεσαι την Apple ... Είσαι για 400 ευρω στην καλύτερη και πάλι κάποιοι θα σκεφτούν μήπως να δώσουν 200 ευρω παραπάνω για να πάρουν iPhone ! Οι άνθρωποι ειναι εκτός πράγματικοτητας !

Ποιο είναι το αντίστοιχο iPhone στα 600€?

Γιατί εγώ βλέπω το 6s Plus να ξεκινάει στα 836€ με 16GB μνήμη.

Δημοσ.

@NickTG σχεδόν κάνεις δεν θα ψάξει το αντίστοιχο, απλά θα πουν και δεν παίρνουμε iPhone σε αυτά τα λεφτά (που στο μυαλό περισσότερων είναι το καλύτερο κινητό) έτσι θα πάνε και θα σκάσουν 650 ευρώ για το 6s 16 gb

Δημοσ.

πιστευω πως σε 2 με 3 μηνες μετα την κυκλοφορια του θα πεση αρκετα μπορει στο σκρουτζ να εχει και καλυτερες τιμες

να μην εχει 600 ευρο τελος αυτι ειναι η γνωμη μου.....

Δημοσ.

Και εμενα μου αρεσει πολύ το κινήτο,ωστοσο το καλυτερο value for money αυτη τη στιγμη νομίζω ειναι το meizu pro 5 το πηρα στα χερια μου πριν 10 μερες 4gb 64gb 460€ αλλα η μπαταρία δεν ειναι τοσο καλή οσο του mate βγαζει τη μέρα ανετα αλλα ουτε κατα διανοια 2 μερες γεματες

Δημοσ.

Προσωπικά πάντα, το Mate 7 το θεωρώ το καλύτερο all-rounder τηλέφωνο που είχα ποτέ.

Τα είχε όλα. Design (καλά, αυτό είναι αντικειμενικό), ελαφρύ, λεπτό και ταυτόχρονα άνετο στο χέρι, απ' τις καλύτερες κατασκευές, λειτουργικότατο και σχεδόν αλάνθαστο fingerprint scanner, οθονάρα που ζήλευαν πολλοί, ακόμη και ιδιοκτήτες συσκευών QHD, αρκετά καλή κάμερα, "βουτηράτο" UI (τουλάχιστον πριν το "γλειφιτζούρι") και τέλος, ΜΠΑΤΑΡΙΑΡΑ.

Το μοναδικό μείον του (και αυτό όχι για όλους) ήταν ότι δεν έπαιζαν custom roms, και τα "πειραχτήρια" έμεναν με τα χέρια σταυρωμένα... 

Εύχομαι ο απόγονός του να αντεπεξέλθει των προσδοκιών μας (στην πράξη και όχι στα χαρτιά), και να τον τσιμπήσουμε μόλις αρχίσει να παίρνει τον κατήφορο η τιμή!

• Like 1
Δημοσ.

Αρκετά ακριβό με βάση το κόστος κατασκευής, έχω το vodafone smart ultra 6 που έχει τέλεια οθόνη είναι βέβαια της ΖΤΕ , 8 πηρύνες και έχει τιμή χώμα...μόνο μειονέκτημα ο σχεδιασμός...

Δημοσ.

Αρκετά ακριβό με βάση το κόστος κατασκευής, έχω το vodafone smart ultra 6 που έχει τέλεια οθόνη είναι βέβαια της ΖΤΕ , 8 πηρύνες και έχει τιμή χώμα...μόνο μειονέκτημα ο σχεδιασμός...

Τώρα σοβαρά συγκρίνουμε το smart ultra 6 με το Mate 8; 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...