Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Δε φουσκώνουν έτσι 10 πυκνωτές λόγω πολυκαιρίας και ειδικά με νορμάλ χρήση χωρίς o/c, εχω , σετάρει δεί επεισκευάσει ενα σωρό pc ηλικιωμένα χωρίς φυσικά solid caps ειδικά socket 478, όπου ήταν σκασμένοι πυκωτές ή καρβουνιαμένη μητική το πρόβλημα ήταν ή απο κακό τροφοδοτικό ή απο ψυχρή κόλληση αλλά εκεί δεν μιλάμε φυσικά για 10 πυκνωτές ή κάτι να έγινε απο υπέρταση κεραυνό κλπ, ΑΛΛΑ πάντως όχι έτσι απλά λόγω καιρου, άντε απο αστοχία 1 2 πυκνωτές αλλά όχι 10 δε γίνεται, Ενα κάκιστο τροφοδοτικό τίναξε π.χ. 3 πυκωτές μιας gainward 7800GTX αλλάχθηκαν καθώς μου έφεραν μόνο την κάρτα και 3 μήνες μετά έσακαν πυκνωτές στην μητρικήμόλις αλλάχθηκαν και αυτοί αντικαταστάθηκε το τρφοδοτικό και το Pc δουλεύει ακόμα

Και όμως μου έχει τύχει με αρκετά καλά τροφοδοτικά σε 775 μητρικές ειδικά λόγο κακής ποιότητας πυκνωτές να φουσκωσει - σκάσει ότι έχει επάνω η μητρική σχεδόν ταυτόχρονα
  • Like 2
Δημοσ.

Ενας ,δυο ή πεντε πυκνωτες μπορει να χαλασουν λογω πολυκαιριας,πολυχρησιας,ή υψηλης θερμοκρασιας απο σταματημενα φανακια.

Μην ξεχνατε οτι ο πυκνωτης εχει ωρες ζωης(ο κατασκευαστης το οριζει βασει ποιοτητας)ΟΜΩΣ ενας πολυ σοβαρος λογος που μπορει να φουσκωσει ενας ή πεντε πυκνωτες μπορει να ειναι δυσλειτουργια του τροφοδοτικου οπως πολυ σωστα αναφερθηκε.

Αν μαλιστα μπορεσουμε και βαλουμε λιγο μεγαλυτερους πυκνωτες απο την αναγροφεμενη τιμη τασης,θα εχουμε καλυτερη προστασια,αντι δηλαδη στα 6.3v να βαλουμε 10v.

Δημοσ.

Οταν θα το παω στον μαστορα για αλλαγη θα τον πω να δει και το τροφοδοτικο για να δω αμα οφειλετε απο αυτο η απο την παλαιοτητα της μητρικης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...