Bayern Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα! Άνοιξα να για να δω άμα θέλει καθάρισμα το κουτί και είδα τους πυκνωτές. Σαν να έχουν φουσκωση μερική? Και σε μερικά που έχουν ενα πορτοκαλί Χρώμα έχουν άνοιξη? Η αλλαγή είναι δύσκολη?
John-lamia Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δεν είναι διασκολο να τους αλλάξεις αν έχεις τα εργαλεία. Όλοι εκτώς απ του 5 μικρούς που είναι μαζί θέλουν αλλαγή.
Bayern Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μπορεί να φταίνε και η πυκνωτές που δεν έχω ίντερνετ με το καλώδιο? Γιατί εκεί που είναι η θύρα έχει 2 πυκνωτές. Ο ένας είναι φουσκωμενος και ο άλλος έχει πιάσει ένα πορτοκαλί χρώμα από πανω...
zioscx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 όσοι τους βλέπεις φουσκομένους θέλουν αλαγή πρήν όμως δες τα pin τους που πηγαίνουν ώστε μετά την αλαγή τους να δεις τη σωτή συναίχεια με ένα πολυμερτάκι...χωρίς να είναι στο ρεύμα... Τέλος μετά τον έλεγχο της συναίχειας σ΄νδεσε τα όλα βάλε το μπρός και θα είσαι εντάξει... άν δεν λειτουργεί με το άνοιγμα συμαίνει ότι κάποιο απο τα pin αυτών των πυκνωτών ΄δεν είναι σωστά συνδεδεμένο ή έχει ψυχρή κόλληση.
Bayern Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ούτε πως βγαίνουν ξέρω. Θα το πάω μάλλον να μου τους αλλάξουν. Απλά δεν ήξερα άμα θέλουν αλλαγή και είπα να ρωτήσω εδώ.Αμα ανοίξουν θα τρέξει κανένα υγρό από μέσα?
mr.angelos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 εγω θα σου προτινα να μην κανεις πειραματα γιατι μπορει να το χαλασεις τελιος θα σου προτινα να το πας σε καποιον που ξερει η να παρεις καινουρια mobo
Bayern Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 εγω θα σου προτινα να μην κανεις πειραματα γιατι μπορει να το χαλασεις τελιος θα σου προτινα να το πας σε καποιον που ξερει η να παρεις καινουρια mobo Τωρα για 10 πυκνοτες να παρω καινουργια μητρικη ειναι μου φαινετε λιγω υπερβολικο!!Θα το παω αμα ειναι σε εναν μαστορα να μου τα αλλαξει. Ευχαριστω ολους για την βοηθεια!! Μπορει να κλειδωση!!
arrows Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Πυκνωτες να αλλάξεις ειναι κάτι απλό το θέμα που θα πρέπει να σε προβληματίζει ειναι ο λόγος που έγιναν έτσι οι Πυκνωτες και η περίπτωση φωνάζει ότι το τροφοδοτικου θελει αλλαγή αν αλλάξεις απλα Πυκνωτες ενδέχεται να κουκουλωσεις προσωρινά το πρόβλημα αλλά την επόμενη φορά να χάσεις πχ κάτι στο vrm πχ κάποιο MOSFET ήδη δεν μπορεις να ξέρεις σε τι κατάσταση ειναι τα αλλά υποσύστημα τα της πάντως βρες κάποιον να τσεκάρει το τροφοδοτικου ανα και για μένα κατευθείαν αλλαγη
Bayern Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Πυκνωτες να αλλάξεις ειναι κάτι απλό το θέμα που θα πρέπει να σε προβληματίζει ειναι ο λόγος που έγιναν έτσι οι Πυκνωτες και η περίπτωση φωνάζει ότι το τροφοδοτικου θελει αλλαγή αν αλλάξεις απλα Πυκνωτες ενδέχεται να κουκουλωσεις προσωρινά το πρόβλημα αλλά την επόμενη φορά να χάσεις πχ κάτι στο vrm πχ κάποιο MOSFET ήδη δεν μπορεις να ξέρεις σε τι κατάσταση ειναι τα αλλά υποσύστημα τα της πάντως βρες κάποιον να τσεκάρει το τροφοδοτικου ανα και για μένα κατευθείαν αλλαγηΠου φουσκωσανε η πυκνωτές δεν υπάρχει πιθανότητα να είναι φυσική φθορά λόγο χρόνου?
faklan Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Φίλε Bayern όσο κι αν προσπαθείς συνέχεια να κάνεις τους δέκα πυκνωτές έναν με το '' η πυκνωτές'' δε νομίζω να τα καταφέρεις... Αν δεν έχεις εμπειρία με κολλητήρι καλύτερα να το κάνει άλλος! Πόσο χρονών είναι η μητρική σου; Μπορεί να είναι και φυσιολογική φθορά ... μπορεί να είναι όπως λέει και ο arrows από τροφοδοτικό!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μάλλον για φθορά λόγο χρόνου μου κάνει, πρέπει να είναι 775 μητρική ρ; να πολύ πιθανό να μιλάμε για μητρική 10 ετιας ίσως ίσως και παραπάνω
Bayern Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Φίλε Bayern όσο κι αν προσπαθείς συνέχεια να κάνεις τους δέκα πυκνωτές έναν με το '' η πυκνωτές'' δε νομίζω να τα καταφέρεις... Αν δεν έχεις εμπειρία με κολλητήρι καλύτερα να το κάνει άλλος! Πόσο χρονών είναι η μητρική σου; Μπορεί να είναι και φυσιολογική φθορά ... μπορεί να είναι όπως λέει και ο arrows από τροφοδοτικό! Χαχαχα έχεις δίκιο... Θα το έχω υπόψη μου το λάθος! Δεν το κατάλαβα να σε πω την αλήθεια.. Μάλλον για φθορά λόγο χρόνου μου κάνει, πρέπει να είναι 775 μητρική ρ; να πολύ πιθανό να μιλάμε για μητρική 10 ετιας ίσως ίσως και παραπάνωΔίκιο έχεις! Αυτοί είναι(MSI P43T-C51 S775). Την έχω 7 η 8 χρόνια! Δεν θυμάμαι ακριβός..
arrows Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δε φουσκώνουν έτσι 10 πυκνωτές λόγω πολυκαιρίας και ειδικά με νορμάλ χρήση χωρίς o/c, εχω , σετάρει δεί επεισκευάσει ενα σωρό pc ηλικιωμένα χωρίς φυσικά solid caps ειδικά socket 478, όπου ήταν σκασμένοι πυκωτές ή καρβουνιαμένη μητική το πρόβλημα ήταν ή απο κακό τροφοδοτικό ή απο ψυχρή κόλληση αλλά εκεί δεν μιλάμε φυσικά για 10 πυκνωτές ή κάτι να έγινε απο υπέρταση κεραυνό κλπ, ΑΛΛΑ πάντως όχι έτσι απλά λόγω καιρου, άντε απο αστοχία 1 2 πυκνωτές αλλά όχι 10 δε γίνεται, Ενα κάκιστο τροφοδοτικό τίναξε π.χ. 3 πυκωτές μιας gainward 7800GTX αλλάχθηκαν καθώς μου έφεραν μόνο την κάρτα και 3 μήνες μετά έσακαν πυκνωτές στην μητρικήμόλις αλλάχθηκαν και αυτοί αντικαταστάθηκε το τρφοδοτικό και το Pc δουλεύει ακόμα
Bayern Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δε φουσκώνουν έτσι 10 πυκνωτές λόγω πολυκαιρίας και ειδικά με νορμάλ χρήση χωρίς o/c, εχω , σετάρει δεί επεισκευάσει ενα σωρό pc ηλικιωμένα χωρίς φυσικά solid caps ειδικά socket 478, όπου ήταν σκασμένοι πυκωτές ή καρβουνιαμένη μητική το πρόβλημα ήταν ή απο κακό τροφοδοτικό ή απο ψυχρή κόλληση αλλά εκεί δεν μιλάμε φυσικά για 10 πυκνωτές ή κάτι να έγινε απο υπέρταση κεραυνό κλπ, ΑΛΛΑ πάντως όχι έτσι απλά λόγω καιρου, άντε απο αστοχία 1 2 πυκνωτές αλλά όχι 10 δε γίνεται, Ενα κάκιστο τροφοδοτικό τίναξε π.χ. 3 πυκωτές μιας gainward 7800GTX αλλάχθηκαν καθώς μου έφεραν μόνο την κάρτα και 3 μήνες μετά έσακαν πυκνωτές στην μητρικήμόλις αλλάχθηκαν και αυτοί αντικαταστάθηκε το τρφοδοτικό και το Pc δουλεύει ακόμα Αρα οταν παω το κουτι στον μαστορα να τον πω να δει το τροφοδοτικο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα