KinigosPsixon Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα θα αγοράσω ενα σετ 5.1 απο κοτσο (με την προσφορα που τρεχει με την δανειοδότηση ) απο αυτά πιο είνια το καλύτερο . Site: samsungHT J5500 Site: samsung HT J5150 Site: sonyBDVE4100
barbiedoll Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Χρειάζεσαι player ή έχεις ήδη κάποιο media box / bluray?
momotis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα θα αγοράσω ενα σετ 5.1 απο κοτσο (με την προσφορα που τρεχει με την δανειοδότηση ) .Υποψιν αν δεν θες καλωδια,για vfm δες σε LG ασυρματο. Αν και την ποιοτητα δεν την βρισκεις σε ετοιμα.Το παρακατω για την τιμη του,σε 40τμ,ακουγεται καλα. http://www.skroutz.gr/s/4670316/LG-BH9540TW.html. Αν πας νωρις στο mall,o kotso εχει αρκετα μοντελα 5.1 να στα βαλουν να τα δοκιμασεις.
KinigosPsixon Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δεν εχω καποιο player φανταζομαι οι ταινιες θα παιζουν μεσω dlna Budget max 350 ευρα με 400απλα θελω κατι καλυτερο απο τα ηχεια της τιβης....
christaras1990 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Να κοιταξεις καποιο που να εχει και εισοδο hdmi...οχι μονο εξοδο Απο αυτα που εβαλες κανενα απο τα τρια δεν εχει hdmi in Ακομα και να μην το χρειαζεσαι τωρα καποια στιγμη στο μελλον σιγουρα θα σου χρειαστει.
KinigosPsixon Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Που χρησιμοποιείται το HDMI IN μπορεις να μου δώσεις 1-2 παραδείγματα? εγώ αυτό που θα κάνω βασικά είναι να βλέπω ταινίες απο τον υπολογιστή (δεν θα είναι συνδεδεμένος στην τηλεόραση με hdmi είναι σε άλλο δωμάτιο ) και να παίζω xbox και ίσως πιο μετά ταινίες και μπλάλα απο ote tv η παρόμοιο ,αυτά . Μου κάνουν αυτα που έχω βάλει πιο πάνω για αυτόν τον σκοπό ?
christaras1990 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδη η σκεψη σου ειναι να συνδεσεις ολες τις πηγες (οτε tv, xbox, pc) στην τηλεοραση σου και απο εκει με οπτικη ινα να συνδεσεις την τηλεοραση με το home cinema. Ωραια μεχρι εδω. Φανταζομαι εχεις ηδη τσεκαρει οτι η τηλεοραση σου εχει optical out. To θεμα εδω ειναι οτι μεσω οπτικης ινας δεν περναει ο hd ηχος (true hd και dts hd ma). Περναει μεχρι dolby digital ή dts. Για να περασουν λοιπον το true hd και το dts hd ma χρειαζεται hdmi (αρα το home cinema πρεπει να εχει Hdmi in και θα συνδεσεις απευθειας την πηγη με το home cinema και οχι μεσω τηλεορασης). Μπορει τωρα να σου φαινεται ασημαντο αλλα πιστεψε με δεν ειναι. Εννοειται οτι και οι ταινιες που κατεβαζεις πρεπει να εχουν τον αναλογο ηχο. Ενδεικτικα ενα παραδειγμα ειναι αυτο εδω που εχει hdmi in Site: LG που απο οτι βλεπω ειναι αρκετα κοντα στο budget σου.
KinigosPsixon Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 h tv είναι αυτή ... http://www.skroutz.gr/s/6633572/LG-55LF652V.html έτσι το σκέφτηκα ναι. δλδ δεν θα έχω την υψηλότερη δυνατή ποιότητα με το <optical ε? ε οχι και αρκετά κοντά αλλα απ'ότι βλέπω δεν υπάρχει άλλη λύση . Είδα κάπου να προτείνουν κάτι ηχεία χωρίς την μονάδα bluray που στην ουσία δεν με χρειάζεται αλλα δεν μπορώ να τα βρώ τωρα. (κάτι philips και harman kardon) αλλα δεν ξέρω αν και εκείνα είχαν HDMI in
i_sinig Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δες εδώ http://www.skroutz.gr/s/4057622/Pioneer-HTP-073.html?from=autocomplete&keyphrase=pioneer+htp-073
KinigosPsixon Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 δεν βρήκα κάπου να λέει αν έχουν HDMI in. αν πάρω εναν yamaha htr 6230 και τα Pioneer HTP 073 τα ηχεία μονο χωρίς τον ενισχυτή απο αγγελίες που τα βρήκα και βγαίνουν στα 250 ευρώ (ο ενισχυτής είδα εχει 2 hdmi in ) θα κάνω την δουλειά μου ?
Neocaine Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Βασικά την ιδια δουλειά δεν θα κάνει απλα αμα παρει ενα hdmi με arc?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα