Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Έχω το εξής πρόβλημα θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση των win 10 και στο πλαίσιο όπου επιλέγεις σε ποιο δίσκο θα γίνει η εγκατάσταση των παραθύρων 10 (ας μην ξεχνάμε τα ελληνικά ;) ) μου εμφανίζει ένα μήνυμα , το μήνυμα αυτό λέει 

Windows cannot be installed to this disk . The selected disk has an MBR partition table . On EFI systems. Windows can only be installed to GPT disks. 

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΡΩΤΑΩ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ??

Υ.Γ. Αν γίνεται χωρίς να σβήσιμο αρχείων , τουλάχιστον τώρα , θα ήταν ωραία

Δημοσ.

πριν ειχες κανει φορματ σε αυτο το δισκο? βασικα αν εχεις τωρα λογισμικο γιατι δε  κανεις αναβαθμιση στα 10 που ειναι free για την ωρα νομιζω μεχρι τον αυγουστο αν θυμαμαι καλα,  δεν θα χασεις και τα αρχεια σου κιολας, αν το κανεις ομως προσεξε μην σβησεις τον φακελο  windows old .
μετα μπορεις να κατεβασεις το αρχειο iso   που σου δινει η  microsoft  και το γραφεις σε  usb-dvd   και οταν θες να κανεις φορματ τα περνας  ξανα την ιδια κεδοση που εκανες αναβαθμιση.
περα απο αυτο, αυτο που σου λεει για το σκληρο, δε το γνωριζω περιμενε να δεις τι θα πουν και αλλοι,   εχεις πειραξει τπτ στα  bios? περι σκληρου? γιατι κατι τετοιο μου κανει

Δημοσ.

πριν ειχες κανει φορματ σε αυτο το δισκο? βασικα αν εχεις τωρα λογισμικο γιατι δε  κανεις αναβαθμιση στα 10 που ειναι free για την ωρα νομιζω μεχρι τον αυγουστο αν θυμαμαι καλα,  δεν θα χασεις και τα αρχεια σου κιολας, αν το κανεις ομως προσεξε μην σβησεις τον φακελο  windows old .

μετα μπορεις να κατεβασεις το αρχειο iso   που σου δινει η  microsoft  και το γραφεις σε  usb-dvd   και οταν θες να κανεις φορματ τα περνας  ξανα την ιδια κεδοση που εκανες αναβαθμιση.

περα απο αυτο, αυτο που σου λεει για το σκληρο, δε το γνωριζω περιμενε να δεις τι θα πουν και αλλοι,   εχεις πειραξει τπτ στα  bios? περι σκληρου? γιατι κατι τετοιο μου κανει

Όχι φίλε μου έχω Vista και πάω στα 10αρια. Η δωρεάν μετάβαση από τα 7αρια και τα 8αρια (και 8.1) στα 10αριαισχύει μέχρι τις 29 Ιουλίου

Δημοσ.

Δεν είσαι απόλυτα κατανοητός.

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι τώρα ο υπολογιστής σου έχει Windows Vista, και θέλεις να περάσεις τα Windows 10 πάνω σε αυτά χωρίς να χάσεις προγράμματα και αρχεία.  Σωστά?

Δημοσ.

Δεν είσαι απόλυτα κατανοητός.

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι τώρα ο υπολογιστής σου έχει Windows Vista, και θέλεις να περάσεις τα Windows 10 πάνω σε αυτά χωρίς να χάσεις προγράμματα και αρχεία.  Σωστά?

Ναι αυτό ακριβώς . Αλλά το μόνο που με εμποδίζει είναι το μήνυμα που μου εμφανίστηκε και που έχει αναρτηθεί στο πρώτο μου post. 

Δημοσ.

Ναι αυτό ακριβώς . Αλλά το μόνο που με εμποδίζει είναι το μήνυμα που μου εμφανίστηκε και που έχει αναρτηθεί στο πρώτο μου post. 

1. Κατ' αρχήν πιστεύω να γνωρίζεις ότι η δωρεάν αναβάθμιση ισχύει μόνο για Windows 7 και 8.  Για τα Vista δεν ισχύει, και θα πρέπει να αγοράσεις κλειδί για να τα ενεργοποιήσεις.

2. Δεν είναι όλα τα προγράμματα των Vista συμβατά με τα Windows 10, επομένως υπάρχει φόβος μερικά από τα ήδη εγκατεστημένα προγράμματα να απεγκατασταθούνε.

H Microsoft δεν συνιστά upgrade από Vista, αλλά καθαρή εγκατάσταση.

3. Ο λόγος που σου βγάζει αυτό το μήνυμα, είναι γιατί το USB stick που έφτιαξες για τα Windows 10, είναι για EFI συστήματα.

Υποθέτω ότι δεν χρησιμοποίησες το Media Creation Tool της Microsoft, γιατί αυτό φτιάχνει USB Stick και για EFI, και για BIOS.

Να ξαναφτιάξεις το στικάκι σου, για BIOS (MBR) συστήματα.

Δημοσ.

1. Κατ' αρχήν πιστεύω να γνωρίζεις ότι η δωρεάν αναβάθμιση ισχύει μόνο για Windows 7 και 8.  Για τα Vista δεν ισχύει, και θα πρέπει να αγοράσεις κλειδί για να τα ενεργοποιήσεις.

2. Δεν είναι όλα τα προγράμματα των Vista συμβατά με τα Windows 10, επομένως υπάρχει φόβος μερικά από τα ήδη εγκατεστημένα προγράμματα να απεγκατασταθούνε.

H Microsoft δεν συνιστά upgrade από Vista, αλλά καθαρή εγκατάσταση.

3. Ο λόγος που σου βγάζει αυτό το μήνυμα, είναι γιατί το USB stick που έφτιαξες για τα Windows 10, είναι για EFI συστήματα.

Υποθέτω ότι δεν χρησιμοποίησες το Media Creation Tool της Microsoft, γιατί αυτό φτιάχνει USB Stick και για EFI, και για BIOS.

Να ξαναφτιάξεις το στικάκι σου, για BIOS (MBR) συστήματα.

Ναι τα 2 πρώτα τα γνωρίζω απλώς το τρίτο με μπέρδεψε

Τι είναι το EFI , MBR και GPT?

Δημοσ.

καλησπερα και απο εμενα (8 Ball Pool) δοκιμασε να κανεις bukup τα αρχεια σου περασε win 7pro δεε η ραμ σου να ειναι για 32βιτ 2gb η για 64 4gb και μετα μπορεις να περασεις τα 10αρια σαν update original το εχω κανει σε χπ συστημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...