Perambulator Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Η Parrot παρουσίασε στη CES 2016 το Disco, ένα νέο drone το οποίο δεν υιοθετεί τον δημοφιλή σχεδιασμό quadcopter που διαθέτουν τα περισσότερα drones, αλλά διαθέτει φτερά. Το εν λόγω drone αποτελεί prototype προς το παρόν, καθώς δεν είναι ακόμη έτοιμο για κυκλοφορία στην αγορά. Το Disco προορίζεται για αρχάριους και casual χρήστες, καθώς ο χειρισμός του θα είναι ιδιαίτερα εύκολος. Αρκεί ένα απλό κούνημα για να ξεκινήσει να λειτουργεί η μηχανή και ένα απλό πέταγμα στον αέρα για να ξεκινήσει να πετάει σε κυκλική τροχιά, μέχρι να ξεκινήσει να το χειρίζεται ο χρήστης. Η εμπειρία βελτιώνεται με το Skycontroller και την εφαρμογή FreeFlight 3 της Parrot, τα οποία προσφέρουν πολλές δυνατότητες όπως, λόγου χάρη, τον χειρισμό της on-board κάμερας. Επιπλέον, η εφαρμογή είναι συμβατή με first-person view γυαλιά. Ακόμη υποστηρίζει και συμβατικά RC χειριστήρια, σε περίπτωση που το επιθυμεί ο χρήστης. Έχει μέγιστη ταχύτητα 80 χιλιόμετρα ανά ώρα και εμβέλεια 2 χιλιόμετρα. Επιπλέον, η μπαταρία διαρκεί για 45 λεπτά πτήσης και φορτίζει πλήρως σε 1 ώρα. Το Disco είναι ελαφρύ και τα περισσότερα κομμάτια του μπορούν να αντικατασταθούν σε περίπτωση βλάβης από πτώση. Φυσικά διαθέτει αρκετούς αισθητήρες, όπως γυροσκόπιο και μαγνητόμετρο, οι οποίοι του επιτρέπουν να πετάει σταθερά, να κάνει κόλπα και να προσγειώνεται αυτόματα. Όπως μας ανέφεραν στελέχη της εταιρείας, η κυκλοφορία του Parrot αργεί ακόμα αφού έχει προγραμματιστεί για το τέλος του έτους. Η αποστολή του insomnia στην CES 2016 είναι χορηγία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Τι γίνεται με τα drones;! Πιο πολλά μοντέλα κι από κινέζικα κινητά βγαίνουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 γαμηστερο.... πειτε μου τωρα. αν παρουμε 10 τετοια και μας προσαρμόσουν πανω μικρα οπλα paintball και χωριστουμε σε 5-5 σε ενα βουνο, φορεσουμε τα fpv και ξεσκιστούμε στις αερομαχιες.... Ποιός γυρνάει πίσω στο gaming? 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Πολύ ωραίο και διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtheogr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Εξυπνο αλλά .. προσωπικά Parrot Drone με αυτά που έχω δεί δεν ακουμπάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z@xos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 ΠΩΩωωω....Φοβερό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexotamilf Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Τούμπανο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiwrgosP- Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Φανταστικοοο!!!! Η τιμη ομως δεν νομιζω να ειναι περιορισμενη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randomcat Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Είναι σαν να πηγαίνει ταξίδι η όρασή σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Proper Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Εγώ ένα ξέρω... ότι είχα παίξει το metal gear solid 2 sons of liberty και είχα δει να χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην ζωή μου (2002) drone δηλαδή ενα ελικοπτεράκι με κάμερα κτλ που παρακολουθούσε τις κινήσεις μου...το θεωρούσα υπερβολή που μπήκε απλά έτσι για να γίνει φουτουριστικό το παιχνίδι... που να ήξερα Επίσης πολύ διδακτικό/προφητικό και το τράιλερ απο τον πιο πρόσφατο τιτλο MGS μην αφήνετε παρεισφρύουν στην γλώσσα μας ξένα στοιχεία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
el97639 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 βασικα αυτο βαζει κατω κατασκοπευτικα στρατιωτικα drones εκατομυριων ευρω κ μπορει να αντικαταστησει κ αρκετες πτησεις με ελικοπτερα επιβλεψης. λογικα θα κανει πολλες χιλιαδες ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nhzt Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 γαμηστερο.... πειτε μου τωρα. αν παρουμε 10 τετοια και μας προσαρμόσουν πανω μικρα οπλα paintball και χωριστουμε σε 5-5 σε ενα βουνο, φορεσουμε τα fpv και ξεσκιστούμε στις αερομαχιες.... Ποιός γυρνάει πίσω στο gaming? ...και ειδικά (όπως στο βίντεο στο 1:17΄) να είσαι στην κορυφή του βουνού οχυρωμένος και να δέχεσαι επίθεση από αέρος... λέω τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 ...και ειδικά (όπως στο βίντεο στο 1:17΄) να είσαι στην κορυφή του βουνού οχυρωμένος και να δέχεσαι επίθεση από αέρος... λέω τώρα... ρε κολαση λεμε. τα "γραφικα" θα ειναι αψογα. η αληθοφανεια σε αλλο επιπεδο. το ΑΙ θα ειναι human level! Κυριολεκτικα Open world και real combat sim!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos75x Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δεν μπορεί να κάνει λήψη ακίνητο... Δεν μπορεί ν΄ απογειωθεί και να προσγειωθεί κάθετα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Regulus Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Κάτι μου λέει ότι όλη αυτή η ιστορία με τα drones δεν θα μας βγει σε καλό σε βάθος χρόνου. Εννοώ ότι κάποια στιγμή (που έχει γίνει ήδη) θα πετάνε πάνω από το κεφάλι μας για επιτήρηση και θα μας φαίνεται νορμάλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα