bakmania Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Θα ήθελα τη γνώμη σας για τη δημιουργία νέας σύνθεσης για cad και προγράμματα επεξεργασίας 3d point cloud όχι μόνο autocad...από παιχνίδι κανένα sc2.....να κρατήσει 3 χρόνια... Για τη σύνθεση έχω μόνο Πύργο cooler master stacker που έχει χώρο.. 1. Τροφοδοτικό μάλλον seasonic.... 2. Mobo: το ψάχνω αν κάτι σε z170 ή x99 ή το νέο chipset 232 θα με καλύψει... Extra του στυλ usb3.1 ευπρόσδεκτα. Να υποστηρίζει μέχρι 128gb μνήμη...μάλλον με 8 dimm... 3. Cpu: 6700 ή Xeon 5820k ή Ε51650 v3 ή κάτι άλλο; 4. Μνήμη drr4 32gb για αρχή...και ανάλογα πως θα τραβάει προσθέτω... 5. Σκληρός ssd 512 για λογισμικά 6. Gpu: quadro ή κάποια άλλη μέχρι 400 500€; 7. Windows υπάρχουν 8. Η σύναρμολογηση θα γίνει από εμένα 9. Αγορά νέας οθόνης τουλάχιστον 28αρα εδώ έχω μείνει καιρό εκτός και δεν έχω δει εξελίξεις... 10. Εννοείται περιφερειακά υπάρχουν... 11. Η αγορά μπορεί να γίνει από διάφορα μαγαζιά... Και το πιο σημαντικό μέχρι 1500 άντε 2000 αν η οθόνη αξίζει..... Ευχαριστώ για τη βοήθεια εκ των προτέρων......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα