johncorfas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Oλοι την επιχειρηματολογια σου την στηριζεις οτι εξισωνω την MS με αλλη εταιρια. Στο εγραψα και προηγουμενως: Μονο για την MS αναφερθηκα κ εκει ηταν η αρχικη μου ενσταση σε αυτο το thread, για αυτους που γραφουν πως δεν εμπορευεται τα προσωπικα δεδομενα που δουλευει. Ο Jophiel ακομα δεν παραδεχεται πως η MS πουλαει και εμπορευεται τα προσωπικα δεδομενα που μαζευει: Ρε αγορίνα μου τί δεν καταλαβαίνεις; Έγραψε σε κάποιο παλιό θέμα μια μ@λ@κί@, του την είπες. Μέχρι εδώ καλά. Στη συνέχεια γράφεις και εσύ μια μ@λ@κί@. Αυτός το μαζεύει, εσύ το συνεχίζεις και μας έχεις ξύσει τ' άντερα! Νομίζεις ότι αν γράψει ότι "δεν τα πουλάει ακριβώς" καθάρισε; Δεν τα πουλάει ακριβώς τα πουλάει περίπου. Το ίδιο μου κάνει. Το ότι συνεχίζεις να εξισώνεις M$-Google είναι λάθος. Το καταλαβαίνεις; Έχει καλώς. Δεν τα καταλαβαίνεις; Τί να κάνω; To ότι η μια φτιάχνει και πουλάει προγράματα και hardware, ενώ η άλλη ένα λειτουργικό και προσωπικά δεδομένα το ξέρουν και οι πέτρες. Σε αυτό μόνο έχει δίκιο και εσύ στο ότι μαζεύει και αυτή και πουλάει προσωπικά δεδομένα. Μπορείς να εξαιρεθείς όμως, άρα δεν είναι το ίδιο. Νομίζεις ότι θα καθίσω να ξαναδιαβάσω τα σεντόνια που γράψατε οι δύο σας για να σου κάνω το μπαμπά; Έχω και πραγματική ζωή να ζήσω. Εσύ ξέρεις τι έγραψες και όταν ηρεμήσεις θα δείς ότι έχω δίκιο. End of story. Ενδεικτικος σεβασμος προσωπικων δεδομενων απο την πολιτικη ιδιωτικοτητας της MS για να μην παραπληροφορειται ο κοσμος: https://www.microsoft.com/el-gr/privacystatement/default.aspx Προβληματάκι με τα μάτια ή τον εγκέφαλο; Πιο κάτω γράφει ότι μπορείς να εξαιρεθείς αλλά δε μας το λες. Μας το φυλάς για έκπληξη; Εγώ το έγραψα πρώτος αυτό που γράφεις τώρα. Καλά ξυπνητούρια! :D
haHa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ρε αγορίνα μου τί δεν καταλαβαίνεις; Έγραψε σε κάποιο παλιό θέμα μια μ@λ@κί@, του την είπες. Μέχρι εδώ καλά. Στη συνέχεια γράφεις και εσύ μια μ@λ@κί@. ... ... Το ότι συνεχίζεις να εξισώνεις M$-Google είναι λάθος. Το καταλαβαίνεις; Έχει καλώς. Δεν τα καταλαβαίνεις; Τί να κάνω; ... Ειναι 3η φορα που το γραφεις. Οποτε επαναλαμβανω: Που εγραψα κατι τετοιο; Μπορεις να το κανεις quote ή λογω ελλειψης επιχειρηματων υποστηριζεις οτι ειπε κατι ο αλλος χωρις ποτε να το ειπε; Μονο για την MS αναφερθηκα (οποτε σε παρακαλω μην ξαναγραψεις λοιπον οτι εξισωνω την MS με αλλη εταιρια χωρις να το κανεις quote) κ εκει ηταν η αρχικη μου ενσταση σε αυτο το thread. To να υποστηριζεις οτι ειπε κατι ο αλλος χωρις ποτε να το ειπε και να μην μπορείς να το υποστηριξεις με quote απλα αποδυναμωνει τη θεση σου και δειχνει την "επιχειρηματολογια" που χρησιμοποιεις. Προβληματάκι με τα μάτια ή τον εγκέφαλο; Πιο κάτω γράφει ότι μπορείς να εξαιρεθείς αλλά δε μας το λες. Μας το φυλάς για έκπληξη; Εγώ το έγραψα πρώτος αυτό που γράφεις τώρα. Καλά ξυπνητούρια! Η εξαιρεση(οπως κ σε αλλες πλατφορμες διαφημισεων) αφορα την ληψη στοχευμενων διαφημισεων, οχι οτι δεν θα τα συλλεγουν κ δεν θα τα χρησιμοποιουν, αυτο το συνεχιζουν .
johncorfas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ειναι 3η φορα που το γραφεις. Οποτε επαναλαμβανω: Που εγραψα κατι τετοιο; Μπορεις να το κανεις quote ή λογω ελλειψης επιχειρηματων υποστηριζεις οτι ειπε κατι ο αλλος χωρις ποτε να το ειπε; Μονο για την MS αναφερθηκα (οποτε σε παρακαλω μην ξαναγραψεις λοιπον οτι εξισωνω την MS με αλλη εταιρια χωρις να το κανεις quote) κ εκει ηταν η αρχικη μου ενσταση σε αυτο το thread. To να υποστηριζεις οτι ειπε κατι ο αλλος χωρις ποτε να το ειπε και να μην μπορείς να το υποστηριξεις με quote απλα αποδυναμωνει τη θεση σου. Δεν είπε ότι δεν τα πουλάει όπως η Google και εσύ αμέσως έτρεξες και κατέβασες σεντόνια να μας δείξει ότι δεν ισχύει; Άρα τι λές; Ότι τα πουλάει όπως η Google! Δε θα μας τρελάνεις τελείως! Ούτε καθυστερημένος είμαι ούτε παιδάκι!
haHa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δεν είπε ότι δεν τα πουλάει όπως η Google και εσύ αμέσως έτρεξες και κατέβασες σεντόνια να μας δείξει ότι δεν ισχύει; Άρα τι λές; Ότι τα πουλάει όπως η Google! Δε θα μας τρελάνεις τελείως! Ούτε καθυστερημένος είμαι ούτε παιδάκι! Για 4η φορα , κανε quote οταν υποστηριζεις οτι ειπα κατι τετοιο. Διαφορετικα, απλα αποδυναμωνεις τη θεση σου και δειχνεις τι ειδους "επιχειρηματολογια" χρησιμοποιεις. Μονο για την MS αναφερθηκα (οποτε σε παρακαλω μην ξαναγραψεις λοιπον οτι εξισωνω την MS με αλλη εταιρια χωρις να το κανεις quote) κ εκει ηταν η αρχικη μου ενσταση σε αυτο το thread. Η ΜS πουλαει κ εμπορευεται τα προσωπικα δεδομενα που συλλεγει οπως σωστα λες, σε αντιθεση με το τι λεει ο καθενας που αρνειται να δει την πραγματικοτητα ή να διαβασει (εθελοτυφλει; ) την πολιτικη δεδομενων του λειτουργικου που χρησιμοποιει και προσπαθει να παραπληροφορησει.
johncorfas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Για 4η φορα , κανε quote οταν υποστηριζεις οτι ειπα κατι τετοιο. Διαφορετικα, απλα αποδυναμωνεις τη θεση σου και δειχνεις τι ειδους "επιχειρηματολογια" χρησιμοποιεις. Μονο για την MS αναφερθηκα (οποτε σε παρακαλω μην ξαναγραψεις λοιπον οτι εξισωνω την MS με αλλη εταιρια χωρις να το κανεις quote) κ εκει ηταν η αρχικη μου ενσταση σε αυτο το thread. Η ΜS πουλαει κ εμπορευεται τα προσωπικα δεδομενα που συλλεγει οπως σωστα λες, σε αντιθεση με το τι λεει ο καθενας που αρνειται να δει την πραγματικοτητα ή να διαβασει (εθελοτυφλει; ) την πολιτικη δεδομενων του λειτουργικου που χρησιμοποιει και προσπαθει να παραπληροφορησει. Γράψε τότε ξεκάθαρα τη δικιά σου άποψη. Πες μου αν πιστεύεις ότι η M$ είναι ίδια, καλύτερη ή χειρότερη από τη Google στα προσωπικά δεδομένα. Έτσι θα λυθεί το ζήτημα μια και καλή. Πιστεύω ότι ξέρεις ότι είναι χειρότερη αλλά δε θα το γράψεις για να μη δώσεις δίκιο στο @Jophiel. Το πολύ να γράψεις ότι είναι το ίδιο (το οποίο είναι επίσης λάθος). Δε σε έχω για χαζό, αλλά σε έχω για εγωιστή. Το ίδιο ισχύει και για το @Jophiel, ελπίζω τουλάχιστον να είσαι κάπως μεγάλος σε ηλικία όπως αυτός για να το δικαιολογήσεις κάπως. Κάνε μου τη χάρη να μην με βλέπεις σα δικηγόρο και να περιμένεις ότι θα κάθομαι να διαβάζω σεντόνια και να κάνω παραπομπές. Σου είπα ότι έχω και ζωή έξω από το pc. Δε μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από δάχτυλό μου. Εσένα σου αρέσει και ζητάς παραπομπές για αυτά που εννοείς (ξεκάθαρα). Η μία πουλάει και πρωσωπικά δεδομένα (όπως και ότι προλαβαίνει να μαζέψει) και η άλλη ζει από αυτή τη δουλειά. Σίγουρα δεν είναι το ίδιο. Αυτό έγραψε ο @Jophiel σε αυτό το θέμα. Αν είσαι hater της M$ μαγκιά σου και δε με νοιάζει, απλά μη γράφεις ότι να ναι. Βαρέθηκα να διαβάζω το ίδιο post για τα πρωσωπικά δεδομένα. Έχει καταντήσει αηδία πια!
haHa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Γράψε τότε ξεκάθαρα τη δικιά σου άποψη. Πες μου αν πιστεύεις ότι η M$ είναι ίδια, καλύτερη ή χειρότερη από τη Google στα προσωπικά δεδομένα. Έτσι θα λυθεί το ζήτημα μια και καλή. Πιστεύω ότι ξέρεις ότι είναι χειρότερη αλλά δε θα το γράψεις για να μη δώσεις δίκιο στο @Jophiel. Το πολύ να γράψεις ότι είναι το ίδιο (το οποίο είναι επίσης λάθος). Δε σε έχω για χαζό, αλλά σε έχω για εγωιστή. Το ίδιο ισχύει και για το @Jophiel, ελπίζω τουλάχιστον να είσαι κάπως μεγάλος σε ηλικία όπως αυτός για να το δικαιολογήσεις κάπως. Κάνε μου τη χάρη να μην με βλέπεις σα δικηγόρο και να περιμένεις ότι θα κάθομαι να διαβάζω σεντόνια και να κάνω παραπομπές. Απο την στιγμη που ισχυριστηκες 4 φορες οτι τις εξισωνω, φανταζομαι καπου θα το διαβασες. Μπορεις να το παραθεσεις ή λογω ελλειψης επιχειρηματων υποστηριζεις οτι ειπε κατι ο αλλος χωρις ποτε να το ειπε; Κατα τα αλλα, εχω γραψει σε αυτο το θεμα το παρακατω: Ελπιζω τωρα να καταλαβες οτι η ms συλλεγει τα δεδομενα μας και τα εμπορευεται για διαφημισεις κλπ. Δεν σου λεω οτι φθανει το επιπεδο της google(αλλωστε η google εχει τεραστιο market share στην αγορα διαφημισεων κ μηχανων αναζητησης), αλλα και η ms εμπορευεται τα δεδομενα μας σε αντιθεση με το τι λεει ο καθενας που αρνειται να δει την πραγματικοτητα ή να διαβασει (εθελοτυφλει; ) την πολιτικη δεδομενων του λειτουργικου που χρησιμοποιει. Στο κατω-κατω, δεν εχει σημασια τι γραφω εγω ή εσυ, αλλα τι γραφει το privacy statement της MS. Το οτι εσυ συνεχισες να ισχυριζεισαι κατι που ουδεποτε ειπα, δειχνει τι ειδους "επιχειρηματολογια" χρησιμοποιεις. Επαναλαμβανω ομως: Η ενσταση μου ηταν στο αν η MS εμπορευεται τα δεδομενα. Η ΜS πουλαει κ εμπορευεται τα προσωπικα δεδομενα που συλλεγει οπως σωστα λες, σε αντιθεση με το τι λεει ο καθενας που αρνειται να δει την πραγματικοτητα ή να διαβασει (εθελοτυφλει; ) την πολιτικη δεδομενων του λειτουργικου που χρησιμοποιει και προσπαθει να παραπληροφορησει. Για αυτο εχει κ εσοδα δισεκατομμυριων απο τη δικια της μηχανη αναζητησης κ το συστημα διαφημισεων της.
johncorfas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Απο την στιγμη που ισχυριστηκες 4 φορες οτι τις εξισωνω, φανταζομαι καπου θα το διαβασες. Μπορεις να το παραθεσεις ή λογω ελλειψης επιχειρηματων υποστηριζεις οτι ειπε κατι ο αλλος χωρις ποτε να το ειπε; Κατα τα αλλα, εχω γραψει σε αυτο το θεμα το παρακατω: Το οτι εσυ συνεχισες να ισχυριζεισαι κατι που ουδεποτε ειπα, δειχνει τι ειδους "επιχειρηματολογια" χρησιμοποιεις. Επαναλαμβανω ομως: Η ενσταση μου ηταν στο αν η MS εμπορευεται τα δεδομενα. Η ΜS πουλαει κ εμπορευεται τα προσωπικα δεδομενα που συλλεγει οπως σωστα λες, σε αντιθεση με το τι λεει ο καθενας που αρνειται να δει την πραγματικοτητα ή να διαβασει (εθελοτυφλει; ) την πολιτικη δεδομενων του λειτουργικου που χρησιμοποιει και προσπαθει να παραπληροφορησει. Για αυτο εχει κ εσοδα δισεκατομμυριων απο τη δικια της μηχανη αναζητησης κ το συστημα διαφημισεων της. ...Άρα και ο @Jophiel είχε δίκιο όταν έγραφε ότι δεν είναι το ίδιο οι δύο αυτές εταιρείες. Αυτό το λένε όλοι έτσι κι αλλιώς. Αυτό έγραψα από την αρχή. Το θέμα είναι ότι φαίνεται ότι έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο και ψάχνεις άτομα να ασχοληθεί μαζί σου. Για κάποιο περίεργο λόγο σε όσα θέματα εμφανίζεσαι εξαφανίζονται όλοι οι υπόλοιποι. Μήπως πρέπει να το κοιτάξεις λίγο αυτό; Όπως και να χει... I'm out of here! Καλό βράδυ!
haHa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 ...Άρα και ο @Jophiel είχε δίκιο όταν έγραφε ότι δεν είναι το ίδιο οι δύο αυτές εταιρείες. Αυτό το λένε όλοι έτσι κι αλλιώς. Αυτό έγραψα από την αρχή. Το θέμα είναι ότι φαίνεται ότι έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο και ψάχνεις άτομα να ασχοληθεί μαζί σου. Για κάποιο περίεργο λόγο σε όσα θέματα εμφανίζεσαι εξαφανίζονται όλοι οι υπόλοιποι. Μήπως πρέπει να το κοιτάξεις λίγο αυτό; Όπως και να χει... I'm out of here! Καλό βράδυ! Οπως ειχε δικιο οταν λεει οτι δεν είναι ιδιες(πως να είναι ιδιες δυο διαφορετικες εταιριες), ετσι ειχε αδικο οταν λεει πως η MS δεν πουλαει κ δεν εμπορεύεται τα προσωπικά στοιχεία που συλλεγει. Κ σημασια δεν εχει ποιος εχει δικιο ή αδικο, αλλα να μην παραπληροφορειται ο κοσμος που διαβαζει. Τωρα για τους εξαφανισμους κλπ που γραφεις, δεν ξέρω. Αυτο που ξερω είναι οτι εμφανιστηκες ξαφνικα με χθεσινή εγγραφη κ λογω απουσιας επιχειρηματων υποστηριζες οτι αλλοι ειπαν πραγματα που ποτε δεν ειπαν, χωρίς φυσικα να τα κανεις quote κ μαλιστα επεμενες κ εκανες κ χαρακτηρισμους. Σε αυτο το επίπεδο δεν μπορώ να σε ακολουθησω.
21century Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ελπίζω κι εγώ να μην το χακάρουν αν η μονάδα επεξεργασίας συνδέεται με την ηλεκτρονική συνδεσμολογία του οχήματος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα