panaras23 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα στην παρέα. Θα ήθελα τα φώτα σας όσον αφορά τα windows στο λαπτοπάκι μου. Είναι μικρών δυνατοτήτων (4gb ram, 160gb HDD, Core 2 Duo 2.13ghz) και θα ηθελα να μαθω πως θα μπορουσα να περασω windows, είτε με dual boot είτε με καποιο προγραμμα γιατι χρειαζομαι για την δουλεια μου και τα δυο λειτουργικα. Δεν ξερω πως ακριβως θα γινει, καθως εχω μονο 160gb hdd για να κανω dual boot και κατα ποσο εφικτο ειναι αυτο. διατιθεμαι να αγορασω και δευτερο σκληρο, εφοσον γινεται να κανω dual boot, και ας χασω το cd rom. Οποιαδήποτε διευκρυνηση και βοηθεια θεμιτη! σας ευχαριστω
georgeadams Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Τα 160GB δίσκου είναι όντως στριμωγμένα για δύο λειτουργικά οπότε μια αναβάθμιση του δίσκου είναι ενδεδειγμένη. Από εκεί και πέρα, αν οι εφαρμογές windows που χρειάζεσαι δεν είναι πολύ βαριές, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα virtualization και να τρέχεις τα windows ως εφαρμογή μέσα στο OS X. Οι λύσεις είναι 3: - Oracle VM VirtualBox (δωρεάν αλλά όχι με τόσα features όσο τα παρακάτω) - VMWare Fusion - Parallels Desktop αν θέλεις οι εφαρμογές Windows να εκμεταλεύονται 100% το hardware σου, μπορείς να βάλεις κανονικά τα Windows σε dual boot: Το OS X περιλαμβάνει την εφαρμογή Boot Camp Assistant που αναλαμβάνει να "χωρίσει" το δίσκο σε δύο μέρη και να κατεβάσει drivers για να κάνεις εγκατάσταση τα Windows. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα