Simos805 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα, λοιπόν έχω ένα ηχοσύστημα Logitech Z906 συνδεδεμένο με οπτική ίνα σε υπολογιστή για ήχο 5.1 surround. Ξέρετε αν υπάρχουν στην αγορά προ-ενισχυτές για σύνδεση bass shaker? Δηλαδή στην ουσία ένας ενισχυτής ο οποίος θα έχει μια οπτική είσοδο (όπου θα συνδέεται ο υπολογιστής), μια οπτική έξοδο που θα δίνει το ψηφιακό σήμα ήχου στα logitech και άλλη μια αναλογική έξοδο για το bass shaker όπου θα δίνει μόνο τις χαμηλές συχνότητες. Υπάρχει κάτι τέτοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soundkeeper Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα με μεγάλη καθυστέρηση ... θα σου απαντήσω από γνώση που ήρθε μέσα από την επαγγελματική μου δραστηριότητα (ηχολήπτης γαρ) . Βρες έναν πάμφθηνο ενισχυτή σε τάξη D αδιάφορο το πόσο ποιοτικά χαρακτηριστικά θα έχει και δώσε του σήμα χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο που θα έχεις κλέψει σήμα από το sub του συστήματος . Και επειδή πάνω στο μεγάφωνο εφαρμόζετε πάντα υψηλότερη τάση σε σχέση με τα mV που χρειαζόμαστε για να οδηγήσουμε τον τελικό μας , προμηθεύσου από ένα κατάστημα ηλεκτρονικών ένα απλό κύκλωμα για να υποβιβάσεις την τάση . Νομίζω ότι είναι η ποιο φθηνή λύση στο πρόβλημα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα με μεγάλη καθυστέρηση ... θα σου απαντήσω από γνώση που ήρθε μέσα από την επαγγελματική μου δραστηριότητα (ηχολήπτης γαρ) . Βρες έναν πάμφθηνο ενισχυτή σε τάξη D αδιάφορο το πόσο ποιοτικά χαρακτηριστικά θα έχει και δώσε του σήμα χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο που θα έχεις κλέψει σήμα από το sub του συστήματος . Και επειδή πάνω στο μεγάφωνο εφαρμόζετε πάντα υψηλότερη τάση σε σχέση με τα mV που χρειαζόμαστε για να οδηγήσουμε τον τελικό μας , προμηθεύσου από ένα κατάστημα ηλεκτρονικών ένα απλό κύκλωμα για να υποβιβάσεις την τάση . Νομίζω ότι είναι η ποιο φθηνή λύση στο πρόβλημα σου. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Σε τι τιμές περίπου να κοιτάξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asteroulis Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Να σου απαντησω εγώ κατι πιο πρακτικο αφου σε ενδιαφερει συνδεση με υπολογιστη. Αντι για Hardware λυση θ απας σε software. Κατεβαζεις το VOICEMEETER BANANA και το θετεις σαν την εξοδο ηχου απο τις ιδιοτητες των windows. Σαν virtual sound card ας πουμε. Μετά δηλώνεις μια έξοδο την βασική σου οπτικη 5.1 , και μια άλλη απο τις αναλογικές σου με κομμένες τις συχνοτητες μεσαιες και πανω σε mono για το bass shaker. Εχει απειρα tutorials στο ιντερνετ για το εν λογω προγραμμα , ειναι πολύ ευκολο και κάνει παπάδες κυριολεκτικα. Ειναι Donationware , και τα αξίζει τα χρήματά του με το παραπάνω. Θα σου λύσει τα χέρια και θα σου ανοίξει την όρεξη. Έχει και τρίτη έξοδο εάν θέλεις να συνδέσεις πάνω και τα ακουστικά σου . Αυτά όσον αφορά το σήμα που θα ταίσεις το shaker. Δώσε και καμία πληροφορία όμως τι μοντέλο είναι , τι ενισχυτή έχεις κτλ μήπως σε βοηθησω κι εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα