Προς το περιεχόμενο

PMS->NAT TYPE 2

Lolarikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όταν λέτε Hex Editor αυτό εννοείτε:

http://www.chmaas.handshake.de/delphi/freeware/xvi32/xvi32.htm

Μπορείτε να γίνετε λίγο πιο αναλυτικοί σχετικά με τον τρόπο που το χρησιμοποιούμε.

Όσον αφορά το ps3 γύρισα πίσω στο static. Πάντως αν κάποιος βρει τρόπο να δω pms από διαφορετικές public ips με vpn μπορεί να γράψει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκίμασε να μπεις με username root και password H367N$Extra,Opti0ns1234$%

Αν θυμάμαι καλά σε Asus και Netgear, υπάρχει αντίστοιχη επιλογή (passthrough) που ονομάζεται PPPoE Relay.

thanxs.μπηκαν και αυτοι στην συλλογη.

Με τους κωδικούς που δώσατε κύριε jkouke μου τα βγάζει όλα. Παίζει και passthrough, έχει αντίστοιχη επιλογή. Καταρχήν επιτρέψτε μου να ρωτήσω πού τα ξέρετε αυτά; Και επιπλέον είναι νόμιμο να κάνω αλλαγές χρησιμοποιώντας αυτά τα στοιχεία;

Και κάτι άλλο άσχετο: υπάρχει τρόπος να εμποδίσω τον isp να κάνει αλλαγές στο router μου;

Untitled.jpg

IMG_20160305_003247.jpg

IMG_20160305_003258.jpg

IMG_20160305_003402.jpg

Οκ έκανα την κλήση PPPoE μέσω PS3 βάζοντας τα στοιχεία που φαίνονται στις φωτογραφίες. Υποθέτω το θέμα λύθηκε καθώς έχω nat type 1 παρόλο που το ps3 συνεχίζει να λέει τα δικά του. Ταχύτητες ακόμα δεν φαίνονται και γενικά όλα είναι τα ίδια με πριν όσον αφορά το "πόρισμα" του firmware του ps3 εκτός από το open nat (nat type 1). Open nat λοιπόν για ps3 να ξέρουμε κάνουμε σύνδεση κατευθείαν στο internet με public ip. Βέβαια τώρα δεν μπορώ να δω το PS3 Media server που είναι στο άλλο δίκτυο (στην public του ZTE) οπότε μάλλον θα επιστρέψω στο παλιό configuration. Τότε είχα manual settings με καρφωτή 192.168.2.4 στο ps3 και στις ρυθμίσεις του router DHCP Binding->assign στην mac του ps3 την προαναφερθείσα ip και επιπλέον η αυτή ip σε dmz. Είχα πει παλιά ότι κάνει αποσυνδέσεις με dmz, ο κύριος πουλινός είχε πει ότι κανονικά δεν έπρεπε να κάνει και είχε δίκιο. Τότε το είχα χωρίς Static DHCP και αποσυνδεόταν, δεν ξέρω αν ευθύνεται αυτό πάντως τώρα παίζει κομπλέ σε dmz με nat type 2 βέβαια αλλά δεν με ενδιαφέρει. Πιο πολύ για πληροφοριακούς λόγους το έκανα παρά για το open nat το οποίο δεν το πολυχρειάζομαι μιας και δεν παίζω Online. Όσον αφορά τους κωδικούς admin μου λύσανε τα χέρια. Για παράδειγμα, πριν λίγες μέρες μάλιστα η μάνα μου είχε σβήσει το sms με τον κωδικό της σύνδεσης με αποτέλεσμα να πρέπει να πάρω τηλέφωνο να μου στείλουν νέο. Αν είχα τους κωδικούς θα το έκανα και μόνος μου, θα έβαζα και ό,τι ήθελα. Υποθέτω πρέπει να έστελνε αυτόματα sms με τον νέο κωδικό. Έπρεπε και στους κωδικούς του πελάτη να βγάζει όλες τις καρτέλες. Δεν μας εμπιστεύονται;

Σας ευχαριστώ για ακόμα μία φορά για τις εύστοχες προτροπές σας.

Κάτι τελευταίο: κωδικούς admin μπορούμε να βρίσκουμε για όλα τα modem των isps;

Μπορώ να έχω και με αυτό το configuration pms; Να υπενθυμίσω ότι πρέπει να είναι ακόμα και στο ίδιο subnet για να δει τον media server το ps3. Τώρα όχι σε subnet αλλά ούτε σε public ip δεν είμαι κοινή. Κάτι είχε πει ο κύριος jkoukos για VPN; Μπορούμε να το κάνουμε έτσι; Αλλιώς να πάω πίσω στο παλιό configuration.Και επισης στα settings proxy server εβαζα παντα do not use στο ps3. Μπορει να εξηγησει καποιος τι ειναι αυτο;

υποτιθεται οτι αυτοι οι κωδικοι δεν θα πρεπε να υπαρχουν χυμα αλλα η πραξη διαφερει.για τα περισσοτερα ρουτερς οι κωδικοι
admin ειναιεκει εξω.το πως θα τους χρησιμοποιησει ο καθενας ειναι αλλη ιστορια.το τι θεωρειται νομιμο και τι οχι ειναι μεγαλη ιστορια.
πχ το να κανεις καποιος Pppoe passthrough δεν ειναι κατι παραξενο το να ανοιξει ομως ενα δευτερο καναλι φωνης οταν πληρωνει ενα
ναι ειναι πιο τραβηγμενο.
για να μην μπορει να μπει ο παροχος θα πρεπει νακλεισει το Remote ή να αλλαχτουν εαν γινεται οι ip που αφηνουν το Remote.
ναι με passthrough ειναι αλλο δικτυο οποτε εχεις τα υπολοιπα θεματα.με dmz δεν θυμαμαι αν το εχουν δοκιμασει αν παιζει.λογικα πρεπει
να εχει δοκιμαστει .τωρα ειδα οτι το δοκιμασες και ειχες Nat type 2.
δεν υπαρχει λογος για static dhcp.βαζεις και καρφωτα Ip και τελειωνεις αλλα και με static dhcp δηλαδη assign την Ip στην ιδια Mac του Ps3 δεν θα πρεπε να εχεις θεμα.
απο εκει και περα και να χασεις τα στοιχεια στην hol οτι και να βαλεις στο Username/password παιζει.οσο ξερω δεν εχει radius server η Hol.εκτος αν εχει αλλαξει που το θεωρω χλωμο.
δεν ειναι θεμα εμπιστοσυνης ειναι θεμα να μην μπορεις να πειραξεις διαφορα οπως το πιο βασικο την voip τηλεφωνια.
απλα μετα πρεπει να κλειδωθουν και αλλα οπωςτο cli interface,το Remote management κτλ.
θεωρητικα στο internet μπορεις να βρεις πολλους κωδικους
πχ για Cyta
ΖΤΕ 
- CytaAdmRes
- d5l_cyt@_Adm1n

VDSL 
- CytaAdmRes 
- R3$Adm1n 

Thomson-782-703-788-780 
- cytaadmin
- cyt@$upp0rt 

Pirelli P.RG A4201G 
- CytaAdmRes
- d5l_cyt@_Adm1n 

Pirelli DRG A225G //technicolor
- cytaadmin 
- cyt@$upp0rt 

ADB YAPS 4100N 
- CytaAdmRes
- d5l_cyt@_Adm1n 

VDSL ADB
- CytaAdmRes
- R3$Adm1n

τωρα για αυτο
"proxy server εβαζα παντα do not use στο ps3. Μπορει να εξηγησει καποιος τι ειναι αυτο; "

στην ουσια καποιοι παροχοι εχουν ενα Proxy που μπορεις να τον βαλεις εκει.πχ για Forthnet ειναι Proxy.forthnet.gr port 8080.
οτι κανεις δρομολογειται διαμεσω του Proxy και παει μετα σε εσενα.οποτε φαινεται η Ip του Proxy.αλλοι το κανουν για θεματα Anonymity αλλα εχουν vpn και το κανουν
για να μπορουν να βγουν internet Μονο διαμεσω Proxy κτλ.
τωρα τροπο αν ειναι σε αλλο δικτυο να το δεις διαμεσω lan και οχι wan δεν ξερω.

Παντως εαν εξαιρεσουμε το wifi που κολλαει μαρεσει σαν router το h367n.

ta zte εχουν ενα μονιμα θεμα με τα wifi.θα σου αρεσει μεχρι να παρεις κανα draytek ή κανα αλλο vdslrouter που θα κανει τα παντα.

επισης αν δεν θες ναμπαινει ο παροχος μπορεις απλα να βαλεις δικο σου ρουτερ.αν δεν εχεις voip τηλεφωνια δεν εχεις περιορισμους

Και ο λόγος που ρώτησα για το μπλοκάρισμα του isp από το να έχει πρόσβαση στο router μου:

Untitled.jpg

o παροχος μπορει να εχει μπει με αλλο account Κιολας οποτε να μην απαγορευει να εισαι και εσυ μεσα.

Αυτο δε λεει κατι, μπορει να ειχες μπει εσυ και να μην ειχες κανει logout. To κανουν πολλα ρουτερς

Και πολλες φορες αν μπεις απο μια Ip πχ την 192.168.1.200 και μετα πας ναμπεις απο αλλη Ip ειτε απο το ιδιο Pc ειτε απο αλλο παλι σου βγαζει το ιδιο αν δεν εχεις κανει logout.

Toν κωδικό για το H367N μου τον έδωσε γνωστός. Γενικά δεν είναι πολύ δύσκολο να τον βρεις, αρκεί να έχεις έναν Hex reader που θα ανοίξει το αρχείο ρυθμίσεων και ψάχνοντας μέσα θα τον διαβάσεις.

Π.χ. στο Η108Ν για ADSL της HOL, κυκλοφορούσε ευρέως ένας παρόμοιος, αλλά στο δικό μου βρήκα διαφορετικό.

Γενικά σε πολλές συσκευές υπάρχει τρόπος και έχουν βρεθεί (εύκολα ή δύσκολα) οι κωδικοί, αλλά όχι σε όλα.

σε αλλους παροχους οταν εχει μαθευτει ο κωδικος εχει τυχει στο επομενο Firmware Να τον αλλαζουν.

Αποκλειεται να ειχε μπει τεχνικος της hol; Απο την αλλη θα μου πεις τι να κανει.... Μπορει οντως να μην ειχα κανει αποσυνδεση η κατι τετοιο.

και να μπει τι εγινε?αν μπει θα μπει για κατι συγκεκριμενο αλλωστε.ειτε για κατι που εχεις ζητησει εσυ ειτε για αυτοματοποιημενα Updates.

Όταν λέτε Hex Editor αυτό εννοείτε:

http://www.chmaas.handshake.de/delphi/freeware/xvi32/xvi32.htm

Μπορείτε να γίνετε λίγο πιο αναλυτικοί σχετικά με τον τρόπο που το χρησιμοποιούμε.

Όσον αφορά το ps3 γύρισα πίσω στο static. Πάντως αν κάποιος βρει τρόπο να δω pms από διαφορετικές public ips με vpn μπορεί να γράψει.

συνηθως ολο και καποιος θα σε εχει προλαβει να βρει τα Passwords και να τα σηκωσει απο εδω και απο εκει.google is ur friend Που λενε.και μενα της cyta μου τα εδωσαν ολα μαζι.

• Like 1

Πάντως παλιά που είχα dmz σε άλλη καρφωτή που έκανε θέματα. Δεν ξέρω τώρα άλλαξα static και έβαλα και static dhcp με dmz και δεν αποσυνδέεται. Ποιός ξέρει τι του έφταιγε τότε... Δεν μπορούσα να δω ταινία, όλο αποσυνδέσεις. Με dmz μου δίνει nat type 2. Το θέμα είναι ότι ακόμα και με nat type 1 ακόμα μου βγάζει εκείνο το σχόλιο από κάτω ότι το router μπορεί να μην υποστηρίζει ip fragments και να επικοινωνήσω με τον manufacturer. Επίσης πάντα αποτυγχάνω στα speed test, δεν βγάζει τίποτα, παύλες. Γενικά το όλο θέμα του network manager του ps3 είναι απογοητευτικό. Σχετικά με τον proxy server κάθε isp έχει; Δηλαδή μπορώ να βάλω εγώ έναν proxy server της hol. Και επίσης το port γιατί το γράψατε; Πρέπει να το ανοίξω στο firewall; Επίσης σε ευρύτερο επίπεδο αν θέλω server ξέρω γω αμερική για δικους μου λόγους, μπορώ να βρω δωρεάν ή τους πληρώνεις; Θέλω δηλαδή να εμφανίζω αμερικάνικη ip, όχι όμως με hotspot shield, να είναι μέσα στις ρυθμίσεις του router ο server.

α.μηπως εγινε ή εκανες κανα update στο ενδιαμεσο?η να ειχε φαει κανα σκαλωμα το router?εφοσον εβαλες static δεν χρειαζεται να κανεις bond την mac με την ip.αλλιως μπορεις να βγαλεις την static.το nat type υποτιθεται τουλαχιστον παλια οτι εχει νακανει με ports και οχι με τα fragments.το θεμα ip fragments ειναι αλλο πραγμα και λογικα το ενα δεν εχει σχεση με το αλλο.

forthnet/ote σιγουρα εχουν proxy.της hol δοκιμασα proxy.hol.gr δεν απανταει.στην cyta δοκιμασα proxy.cyta.gr κατι απανταει.,με λιγο google βρισκουμε αν εχουν και αυτες αν και πλεον τον θεωρω αχρηστο τον proxy.πιο πολυ ειχε φτιαχτει καποτε για dial ups για τους νορμαλ χρηστες.

εδω εχει και για τους proxy για τον καθε παροχο.δεν ξερω αν ισχυουν βεβαια.

http://magmafix.blogspot.gr/2010/05/dns-pop3-proxy-helpdesk-website-isp.html

πχ αναφερει οτι εχει η hol αλλα δεν βλεπω να ισχυει.οταν δηλωνεις proxy δηλωνειςκαι το port που παιζει.αν μπεις δηλαδη στην καρτελλα του ιντερνετ explorer για τον proxy θα σε ρωτησει και port.η hol δεν πρεπει να εχει μαλλον οποτε δεν μπορεις να κανεις δοκιμη.οι καλοι Proxy ειναι με πληρωμη.κατα τα αλλα ναι μπορεις να βρεις proxy που να φαινεται οτι μπαινεις απο αμερικη.καποιοι εμφανιζουν την δικια τους ip αλλα νομιζω υπαρχουν και transparent.οχι δεν εχω δει να δηλωνεις proxy σε ρουτερ.αλλω να το κανεις διαμεσω vpn ή κατι αλλο και αλλο διαμεσω proxy.

πχ αν κατεβαζεις τον tor browser σε περναει απο Proxy αυτοματα.ειναι για το dark web.

proxy ειναι απλα ενας ενδιαμεσος υπολογιστης.τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο.δεν κανεις encrypt τιποτα απλα μπαινει ενας ενδιαμεσος.

vpn μπορει να ειναι secure.πολλα ρουτερ σε αφηνουν να φτιαξεις vpn connections/tunnels κτλ.

A virtual private network (VPN) extends a private network across a public network, such as the Internet. It enables users to send and receive data across shared or public networks as if their computing devices were directly connected to the private network, and thus are benefiting from the functionality, security and management policies of the private network.[1] A VPN is created by establishing a virtual point-to-point connection through the use of dedicated connections, virtual tunnelling protocols, or traffic encryption.

In computer networks, a proxy server is a server (a computer system or an application) that acts as an intermediary for requests from clients seeking resources from other servers. A client connects to the proxy server, requesting some service, such as a file, connection, web page, or other resource available from a different server and the proxy server evaluates the request as a way to simplify and control its complexity. Proxies were invented to add structure and encapsulation to distributed systems.[1] Today, most proxies are web proxies, facilitating access to content on the World Wide Web and providing anonymity.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...