Προς το περιεχόμενο

PMS->NAT TYPE 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Passthrough (semi-bridge) δεν έχει με καμία. Τώρα bridge να το λέει κάπως αλλιώς και να μην το βρίσκω εγώ πάλι δεν νομίζω. Έψαξα να βρω και αυτό που είπατε PPPoE/llc και Bridged rfc 1483 αλλά δεν βρήκα τίποτα. Δεν με αφήνει γενικά να πειράξω και πολλά πράγματα. Ανεβάζω μερικές φωτογραφίες από το interface:

Αν το γύρναγα manually σε bridge. Δηλαδή έκλεινα NAT και DHCP; Αλλά και πάλι δεν βλέπω να κλείνει από πουθενά το ΝΑΤ.

μπορει και να υπαρχει και να ειναι enable απο default ή να μην υπαρχει καν.λογικα δεν πρεπει να το λεει αλλιως.

για το bridge αν σε αφηνει να το πειραξεις σαν User θα ειναι εκει που βαζεις Username /password.η θα σε αφηνει να το πειραξεις ή να φτιαξεις καινουριο Pvc που θα ειναι bridged.τωρα αν μπεις σαν admin σιγουρα θα ειναι καλυτερα.λογικα η Hol μπορει να στο γυρισει σε bridge για δοκιμες.για pppoepassthrough μπορεις να τους ρωτησεις.

οχι δεν μπορεις να το κανεις Manually.αν βγαλεις το nat και κλεισεις τον dhcp απλα δεν θα παιξεις.αυτο το κανει καποιος οταν εχει block απο Ip's.και επισης δενειναι ευκολο σε ολα τα ρουτερ να κλεισεις το Nat

Ειναι κλειδωμενο απο τον isp και δε σε αφηνει.

τιποτα admin στοιχεια?

Vdsl router με pppoe passthrough ποιο προτεινετε; το zte δεν με αφηνει να κανω τιποτα.

Δες στα Manual του draytek 2760 και tp link 9980 να δεις τι γραφουν.και βεβαια ρωτα και τον παροχο αν το υποστηριζει.bridge σιγουρα παιζει αλλα pppoe passthrough...δεν ξερω.βεβαια αν εχεις voip/iptv θα πρεπει να σεταριστει στο νεο ρουτερ που επισης δεν σημαινει οτι ειναι παντα ευκολο.

Τι το θες το open nat φίλος; Το ίδιο είναι και αυτό που έχεις. Αν δεν παίζεις multiplayer ελάχιστα μετράει.

Καποιοι λενε οτι εχουν λιγοτερο Ping λιγοτερο lag ενω αλλοι λενε οτι ειναι must οταν γινεται Host σε σενα καποιο παιχνιδι(πχ σε pc) Που μερικοι αν δεν κανουν Port forward δεν μπορουν να κανουν Host για να συνδεθουν αλλοι πανω τους

Δημοσ.

Το draytek εχει σιγουρα passthrough, για το αλλο θα το δω.

Επισης στο zte εκει που βαζεις τους κωδικους δεν εχει τιποτα αλλο μονο αυτο.

Δημοσ.

δες μηπως βρεις admin στοιχεια τοτε για ναμπεις σαν admin.σαπιδοzte τι να πει κανεις.

Το draytek εχει σιγουρα passthrough, για το αλλο θα το δω.
Επισης στο zte εκει που βαζεις τους κωδικους δεν εχει τιποτα αλλο μονο αυτο.

Δημοσ.

λογικα πρεπει να μπαινεις σαν user μεσα τωρα και για αυτο να μην βλεπεις ολες τις καρτελλες.λογικα παντα θα πρεπει να υπαρχουν και admin στοιχεια για να μπεις μεσα σαν admin και να βλεπεις τα παντα.
Στο ρουτερ με τι στοιχεια μπαινεις τωρα?

ή σε βαζει αυτοματα?

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασε να μπεις με username root και password H367N$Extra,Opti0ns1234$%

Αν θυμάμαι καλά σε Asus και Netgear, υπάρχει αντίστοιχη επιλογή (passthrough) που ονομάζεται PPPoE Relay.

• Like 1
Δημοσ.

Με τους κωδικούς που δώσατε κύριε jkouke μου τα βγάζει όλα. Παίζει και passthrough, έχει αντίστοιχη επιλογή. Καταρχήν επιτρέψτε μου να ρωτήσω πού τα ξέρετε αυτά; Και επιπλέον είναι νόμιμο να κάνω αλλαγές χρησιμοποιώντας αυτά τα στοιχεία;

Και κάτι άλλο άσχετο: υπάρχει τρόπος να εμποδίσω τον isp να κάνει αλλαγές στο router μου;

Untitled.jpg

IMG_20160305_003247.jpg

IMG_20160305_003258.jpg

IMG_20160305_003402.jpg

Οκ έκανα την κλήση PPPoE μέσω PS3 βάζοντας τα στοιχεία που φαίνονται στις φωτογραφίες. Υποθέτω το θέμα λύθηκε καθώς έχω nat type 1 παρόλο που το ps3 συνεχίζει να λέει τα δικά του. Ταχύτητες ακόμα δεν φαίνονται και γενικά όλα είναι τα ίδια με πριν όσον αφορά το "πόρισμα" του firmware του ps3 εκτός από το open nat (nat type 1). Open nat λοιπόν για ps3 να ξέρουμε κάνουμε σύνδεση κατευθείαν στο internet με public ip. Βέβαια τώρα δεν μπορώ να δω το PS3 Media server που είναι στο άλλο δίκτυο (στην public του ZTE) οπότε μάλλον θα επιστρέψω στο παλιό configuration. Τότε είχα manual settings με καρφωτή 192.168.2.4 στο ps3 και στις ρυθμίσεις του router DHCP Binding->assign στην mac του ps3 την προαναφερθείσα ip και επιπλέον η αυτή ip σε dmz. Είχα πει παλιά ότι κάνει αποσυνδέσεις με dmz, ο κύριος πουλινός είχε πει ότι κανονικά δεν έπρεπε να κάνει και είχε δίκιο. Τότε το είχα χωρίς Static DHCP και αποσυνδεόταν, δεν ξέρω αν ευθύνεται αυτό πάντως τώρα παίζει κομπλέ σε dmz με nat type 2 βέβαια αλλά δεν με ενδιαφέρει. Πιο πολύ για πληροφοριακούς λόγους το έκανα παρά για το open nat το οποίο δεν το πολυχρειάζομαι μιας και δεν παίζω Online. Όσον αφορά τους κωδικούς admin μου λύσανε τα χέρια. Για παράδειγμα, πριν λίγες μέρες μάλιστα η μάνα μου είχε σβήσει το sms με τον κωδικό της σύνδεσης με αποτέλεσμα να πρέπει να πάρω τηλέφωνο να μου στείλουν νέο. Αν είχα τους κωδικούς θα το έκανα και μόνος μου, θα έβαζα και ό,τι ήθελα. Υποθέτω πρέπει να έστελνε αυτόματα sms με τον νέο κωδικό. Έπρεπε και στους κωδικούς του πελάτη να βγάζει όλες τις καρτέλες. Δεν μας εμπιστεύονται;

Σας ευχαριστώ για ακόμα μία φορά για τις εύστοχες προτροπές σας.

Κάτι τελευταίο: κωδικούς admin μπορούμε να βρίσκουμε για όλα τα modem των isps;

Μπορώ να έχω και με αυτό το configuration pms; Να υπενθυμίσω ότι πρέπει να είναι ακόμα και στο ίδιο subnet για να δει τον media server το ps3. Τώρα όχι σε subnet αλλά ούτε σε public ip δεν είμαι κοινή. Κάτι είχε πει ο κύριος jkoukos για VPN; Μπορούμε να το κάνουμε έτσι; Αλλιώς να πάω πίσω στο παλιό configuration.Και επισης στα settings proxy server εβαζα παντα do not use στο ps3. Μπορει να εξηγησει καποιος τι ειναι αυτο;

Δημοσ.

Αυτο δε λεει κατι, μπορει να ειχες μπει εσυ και να μην ειχες κανει logout. To κανουν πολλα ρουτερς

Δημοσ.

Toν κωδικό για το H367N μου τον έδωσε γνωστός. Γενικά δεν είναι πολύ δύσκολο να τον βρεις, αρκεί να έχεις έναν Hex reader που θα ανοίξει το αρχείο ρυθμίσεων και ψάχνοντας μέσα θα τον διαβάσεις.

Π.χ. στο Η108Ν για ADSL της HOL, κυκλοφορούσε ευρέως ένας παρόμοιος, αλλά στο δικό μου βρήκα διαφορετικό.

Γενικά σε πολλές συσκευές υπάρχει τρόπος και έχουν βρεθεί (εύκολα ή δύσκολα) οι κωδικοί, αλλά όχι σε όλα.

Η τελευταία εικόνα δείχνει απλά ότι ενώ είχες μπει με τον Χ χρήστη και κωδικό, προσπάθησες να μπεις μετά από λίγο με τον Ψ χρήστη, αλλά ο πρώτος δεν είχε κάνει log-out και ούτε είχε περάσει κάποιο χρονικό διάστημα αδράνειας, με το οποίο γίνεται αυτόματα αποσύνδεση. Μπορεί επίσης να προσπάθησες να μπεις ταυτόχρονα και από άλλη συσκευή με τον ίδιο χρήστη.

Δεν έχω PS οπότε δεν γνωρίζω τίποτα σχετικό με το πως δουλεύει και το PMS.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...