Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ήρθε σήμερα το Teclast X98 plus. Πολύ καλό μηχάνημα, ειδικά για τα λεφτά του (νομίζω ήταν στο presale γύρω στα 170). Του πήρε ένα δίωρο να εγκαταστήσει αναβαθμίσεις σε windows αλλά όλα δουλεύουν ρολόι (so far). To android επίσης καλό, αν και δεν μπήκα ακόμη σε παιχνίδια ή απαιτητικές εφαρμογές. Ένα παλικάρι έχει δώσει root και μια custom rom, η οποία είναι στην ουσία η original, απλά με πεταμένες έξω τις κινεζιές και διάφορες άλλες μικροβελτιώσεις.

Ελπίζω οτι ο mirek θα επαναλάβει το θαύμα του Pro και θα δούμε κάτι ανάλογο και για το Plus.

• Απαντ. 275
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το δεύτερο x98 plus μου κάνει κατι περίεργα.

Ο φορτιστής ζεσταίνετε και μυρίζει εντονα τουλάχιστον στην πρώτη φόρτιση που του κάνω.

Πήγε μέχρι 95%.

Το έκανα reboot για να συνεχίσει μέχρι το 99% με υπόλοιπο 7 λεπτά μέχρι να τελειώσει αλλά δεν προχωράει.

Συμβαίνει σε άλλον το ίδιο?

Επεξ/σία από drdedus
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους , ψάχνω ,διαβάζω, αναλύω αλλά δεν μπορώ να καταλήξω με τίποτα ....μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ανάμεσα σε αυτά τα δύο chuwi hi 12 και cube i9 , ποιο είναι καλύτερο και γιατί ; 

http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_289082.html?gclid=CNyckuLMgcsCFdQaGwodDvgLbA

http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_312556.html

ευχαριστώ όποιον με κατευθύνει λιγάκι ως προς ποιο είναι καλύτερο

Δημοσ.

Απο το geekbuying θα μου δωσουν λεει τα μισά χρήματα που θα δαπανηθούν για την αγορά καινούργιου φορτιστή.

θα τα ζητήσω όλα.

Φορτιστή usb 2.5ampere που θα βρούμε σε λογική τιμή στην Ελλάδα η απο κάπου με σύντομη παράδοση?

Δημοσ.

Το δεύτερο x98 plus μου κάνει κατι περίεργα.

Ο φορτιστής ζεσταίνετε και μυρίζει εντονα τουλάχιστον στην πρώτη φόρτιση που του κάνω.

Πήγε μέχρι 95%.

Το έκανα reboot για να συνεχίσει μέχρι το 99% με υπόλοιπο 7 λεπτά μέχρι να τελειώσει αλλά δεν προχωράει.

Συμβαίνει σε άλλον το ίδιο?

Μπορεί να φτάσει το 100% και μετά να αρχίσει να πέφτει...ακόμη κι αν το αφήσεις συνδεδεμένο, δεν θα μείνει στο 100%, αλλά από κάποιο ποσοστό και πάνω μόνο θα αρχίζει πάλι να φορτίζει...δεν το έχω διαπιστώσει ακριβώς ποιό είναι στη συγκεκριμένη ταμπλέτα, αλλά δεν είναι παράδοξο το φαινόμενο.

Ο φορτιστής δεν ζεσταίνεται πάντως.

Δημοσ.

Απο το geekbuying θα μου δωσουν λεει τα μισά χρήματα που θα δαπανηθούν για την αγορά καινούργιου φορτιστή.

θα τα ζητήσω όλα.

Φορτιστή usb 2.5ampere που θα βρούμε σε λογική τιμή στην Ελλάδα η απο κάπου με σύντομη παράδοση?

Επικοινώνησες μαζί τους και τους είπες γιά τον φορτιστή;

Δημοσ.

Τους το είπα σε 3 διαφορετικά email.

θέλουν να δωσουν 10 ευρώ

Τους λεω να μου δώσουν περισσότερα γιατί με αυτά τα λεφτά δεν βρίσκεις 2.5 ampere φορτιστή δτην Ελλάδα.

Αν και αυτός που δίνει η εταιρία μάλλον δεν δίνει ποτέ 2.5Α, ισως να φταίει και το καλώδιο.

(off-topic) περιμένω 2 παραγγελίες απο bangood πολλά χρήματα και τα λαμόγια έχουν δώσει tracking στο λεπτο αλλά δεν δουλεύει κανένα 12 μερες τώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες παρέλαβα και εγκατέστησα Matte προστατευτικό οθόνης, από το protectionfilms24, στη Teclast x98 Plus...

Είχα μεγάλο άγχος για το πώς θα πάει...ανέλπιστα καλά πήγε τελικά...

- 0 φουσκάλες

- ελάχιστα σωματίδια σκόνης (αδύνατο να τα αποφύγεις τελείως σε συνθήκες σπιτού, αλλά πρακτικά φαίνονται μόνο με σβηστή την οθόνη)

- άριστη προσαρμογή

- εύκολη αφαίρεση/διόρθωση

Σε μένα περισσότερη σκόνη και φουσκάλες είχε με το εργοστασιακό πρόχειρο "screen protector"

Η αλήθεια είναι ότι η οθόνη αποκτά ένα εμφανές "grainy effect" (ορατό κυρίως σε λευκό φόντο) αν και όχι σε ενοχλητικό βαθμό...σε κάθε περίπτωση ενοχλεί λιγότερο από τις αντανακλάσεις που κούραζαν τα μάτια μου τόσο εύκολα πριν...παράλληλα, δεν επηρεάζει καθόλου την λειτουργία αφής.

Πήρα το πακέτο των 2 Χ Matte BROTECΤ στα 8 ευρώ...παρήγγειλα Τρίτη βράδυ, στάλθηκαν Τετάρτη πρωτί, παρέλαβα Παρασκευή πρωί (από Γερμανια)

...υπάρχει κι ένα 3πλάσιου κόστους matte (και η εταιρεία μου είχε στείλει sample σε μέγεθος κινητού τηλεφώνου για να το δω από κοντά) και επειδή το φόρεσα στο κινητό μου (δεν ταιριάζει βέβαια στο μέγεθος) μπορώ να πω ότι είναι λιγότερο grainy, αλλά η διαφορά δεν είναι τέτοια που να δικαιολογεί το υπερδιπλάσιο κόστος.

Οπότε το προτείνω σε όσους το σκέφτονται...

Δείγμα

http://s14.postimg.org/b6mork8mp/P1010703.jpg

έβαλα τη ταμπλέτα έτσι ώστε να πέφτει απευθειας επάνω της το φως του φωτιστικού

Επεξ/σία από vgiozo
Δημοσ.

Αναρωτιόμουν αν θα στείλουν το hi12 αλλά τελικά έφυγε το δέμα απο fastech.

Απο την άλλη έχω ξενερώσει πολύ που δεν ειναι dual boot.

Οπότε οτι βρείτε και σε screen protector κλπ ποστάρετε να τα τσιμπήσω και αυτά.

Είδα χτες στο techtablets και το πληκτρολόγιο.

Δημοσ.

Ήρθε και η σκουρόχρωμη εκδοχή της ταμπλέτας

https://www.fasttech.com/products/4312800

Τους είχα στείλει μήνυμα στις 14Φλεβ. ρωτώντας για τη διαθεσιμότητα της γκρίζας έκδοσης και απάντησαν τη Παρασκευή ότι θα ρωτούσαν για διαθεσιμότητα κι αν έβρισκαν θα το προσέθεταν στη λίστα των προϊόντων, το αργότερο εντός 14 ημερών...

...αλλά μάλλον το είχαν ήδη παραγγείλει και δεν γνώριζε η υπάλληλος, διαφορετικά θα ήταν πολύ γρήγορη ανταπόκριση...

Αλλά, 6 μήνες εγγύηση από την ημερομηνία αποστολής παραείναι αποθαρρυντική για μένα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το "plus" του φιλου έπεσε απο τις σκαλες και δεν δείχνει να εχει σπάσει εξωτερικά η οθονη.

Δεν δείχνει όμως τίποτα παρα οριζόντιες γραμμές.

Καμια ιδέα πριν το ανοίξουμε?

Επεξ/σία από drdedus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το "plus" του φιλου έπεσε απο τις σκαλες και δεν δείχνει να εχει σπάσει εξωτερικά η οθονη.

Δεν δείχνει όμως τίποτα παρα οριζόντιες γραμμές.

Καμια ιδέα πριν το ανοίξουμε?

Σαν τί ιδέα θα μπορούσε να προτείνει κανείς για τη διόρθωση οθόνης που έπαθε ζημιά;

Και να το ανοίξετε, χωρίς να έχετε ανταλλακτικά. για να κάνετε τί; Να δείτε μήπως υπάρχει κάποιος μαγικός τρόπος να επανέλθει η οθόνη;

Εγώ θα έλεγα καλύτερα να το αφήσετε όπως είναι και να επικοινωνήσετε με το κατάστημα για ανταλλακτικά / επιδιόρθωση...αφού θα τα δώσει ο φίλος σου αν θέλει να διορθώσει τη ταμπλέτα, μην βάλετε και το χεράκι σας αν δεν ξέρετε τί κάνετε.

Επεξ/σία από vgiozo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα τι λες κανονικά YouTube μια πένα και άνοιγμα.

Το τι προτείνετε παει στο μήπως να κάνει την πάπια και να το στείλει πίσω μιας και δεν εχει ουτε σημάδι.

Έπεσε με την θηκη και ειναι με τις ζελατίνες.

Αλλά επειδή δεν κάνουμε αυτά που δεν θα θέλαμε να μας κάνουν δεν θα παίξει το παραπάνω σεναριο και θα το ανοίξουμε εμείς.

Χλωμό να έχει φύγει κάτι απο την θέση του οπότε μάλλον θα χρειαστεί οθόνη.

Έπεσε από μισό μέτρο με την θήκη που δεν άνοιξε και δεν χτύπησε σε κάποια γωνια.

Παρόλα αυτά ξεκουμπωσε σε 2 σημεία και πατώντας το ξανά κουμπωσε

Επεξ/σία από drdedus
Δημοσ.

Μα τι λες κανονικά YouTube μια πένα και άνοιγμα.

Το τι προτείνετε παει στο μήπως να κάνει την πάπια και να το στείλει πίσω μιας και δεν εχει ουτε σημάδι.

Έπεσε με την θηκη και ειναι με τις ζελατίνες.

Αλλά επειδή δεν κάνουμε αυτά που δεν θα θέλαμε να μας κάνουν δεν θα παίξει το παραπάνω σεναριο και θα το ανοίξουμε εμείς.

Χλωμό να έχει φύγει κάτι απο την θέση του οπότε μάλλον θα χρειαστεί οθόνη.

Έπεσε από μισό μέτρο με την θήκη που δεν άνοιξε και δεν χτύπησε σε κάποια γωνια.

Παρόλα αυτά ξεκουμπωσε σε 2 σημεία και πατώντας το ξανά κουμπωσε

Δεν το πληρώνουν από τη τσέπη τους, έρχεται με εγγύηση, αν έχεις μια ευκαιρία να γλιτώσεις τη ταλαιπωρία και το χρόνο του πειραματισμού, θα σου έλεγα να το στείλετε πίσω και να δείτε τί θα σας πουν.

Το θέμα είναι να διορθωθεί η ταμπλετα, οπότε είτε τους πείτε ότι έπεσε είτε όχι, εγώ θα έλεγα βουρ πίσω στην Teclast (μέσω του εμπόρου) και περιμένετε να δείτε τί θα σας πουν.

Σιγά το ηθικό δίλημμα...

Δημοσ.

Από το φόρουμ του TechTablets, βρήκα το ακόλουθο screen protector (συσκευασία τεσσάρων) για το Chuwi Hi12

http://www.aliexpress.com/item/4pcs-lot-For-Chuwi-Hi12-High-Clear-Screen-protector-high-clear-screen-protective-film-cover-for/32609752207.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...