Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στον Device Manager > Disk θα δεις τον κατασκευαστή της μνήμης emmc...

Το καλό είναι ότι όσο κοίταξα τουλάχιστον στο διαδίκτυο, βλέπω μόνο αναφορές για Samsung & Toshiba, αλλά παρόλαυτά πχ στο δικό μου τα sequential writes δεν ξεπερνούν τα 40mb/s...δεν είναι οι κατώτερες διαθέσιμες δλδ, αλλά δεν σπάνε και ρεκόρ...

Μετράς με CrystalDiskMark...αλλά η ουσία είναι στη πράξη...εφόσον στη λειτουργία της ταμπλέτας δεν έχεις πρόβλημα, ξεχνάς και τον κατασκευαστή της μνήμης και τα λοιπά.

Με κάποιο απαιτητικό παιχνίδι θα δεις πώς ανταποκρίνεται και στα γραφικά (πχ στο review της ταμπλέτας στο techtablets, παρατηρούσα έντονο lag στο Ashalt 8...όμως στη δική μου δεν το βλέπω, δεν έχω θέμα...)

Απλώς δοκίμασε τη ταμπλέτα στις εργασίες που θα τη χρησιμοποιείς, για να δεις αν κάπου έχεις πρόβλημα.

Προσωπικά το μόνο πρόβλημα που βρήκα είναι πως με την εφαρμογή κάμερας της Microsoft δεν μπορώ να γράψω βίντεο...κρασάρει η εφαρμογή...δοκίμασα τυχαία όμως μια άλλη εφαρμογή και έγραφε βίντεο κανονικά...οπότε το προβλημα είναι λογισμικού.

• Απαντ. 275
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας,

είχα υποσχεθεί και εγώ mini-review του Texlast x98 plus αλλά όλο δε βρίσκω χρόνο. Γενικά πάντως να σας πω ότι τελικά, μετά όλα τα updates και με απενεργοποίηση των animation στα windows η χρήση του είναι πολύ ευχάριστη. Αλλαγή από εφαρμογή σε εφαρμογή (alt+tab) ενώ τρέχει παιχνίδι,edge browser και κάποια από τα windows app ταυτόχρονα γίνεται πολύ γρήγορα.

• Η μπαταρία είναι καλή - δεν μπορώ να πω ακριβώς ώρες, αλλά σε πραγματική χρήση φόρτιση κάθε 3-4 μέρες.
  • Η οθόνη μου φαίνεται πολύ καλή και στην ανάλυση της - προφανώς - και στη φωτεινότητά της.
  • Η ανταπόκριση της οθόνης τώρα, ακόμα κάποιες φορές δεν κάνει register το "κλικ" με την πρώτη και μου δίνει την αίσθηση ότι θέλει πιο στιβαρό πάτημα. (Σε αυτό θέλω να ακούσω κι'άλλες γνώμες από όσους το έχουν @vgiοzo)
  • Ο ήχος δεν είναι ποιοτικός αλλά κάνει τη δουλειά του για ένα παιχνίδι, ένα βιντεάκι χωρίς πολλές απαιτήσεις.

Επίσης το orinal cover+keyboard που έχω παραγγείλει από Gearbest ακόμα φτάνει... Πέρασε το μήνα από τη μέρα παραγγελίας.

Αυτά νομίζω για τώρα.

edit: θα κοιτάξω το βράδυ αν θυμηθώ αυτό με το βίντεο και την camera.

Επεξ/σία από Lokokokakau
Δημοσ.

Καλησπερα,εχω βαλει στο ματι το onda obook10" απο το geek buying.Θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι ευκολο να μου πει την αποψη του καποιος που εχει εμπειρια με το συγκεκριμενο ταμπλετ ή αυτη την μαρκα και επισης το τι συμβαινει με την εγγυηση του συγκεκριμενου καταστηματος.

Δημοσ.

μια χαρά το x98 plus

θα πάρω και ένα μόνο με android χ98 air iii αν τα λέω καλά για συγγενείς που θέλουν να ανοίγουν σελίδες και να μπαίνουν Facebook.

Φαντάζομαι οι επιδόσεις θα είναι οι ίδιες .

Να ρωτήσω αν εχει αισθητήρα που προσαρμόζει το φως αυτόματα γιατί δεν το βρίσκω τουλάχιστον στο android

Δημοσ.

μια χαρά το x98 plus

θα πάρω και ένα μόνο με android χ98 air iii αν τα λέω καλά για συγγενείς που θέλουν να ανοίγουν σελίδες και να μπαίνουν Facebook.

Φαντάζομαι οι επιδόσεις θα είναι οι ίδιες .

Να ρωτήσω αν εχει αισθητήρα που προσαρμόζει το φως αυτόματα γιατί δεν το βρίσκω τουλάχιστον στο android

Ψηνόμουν κι εγώ να πάρω το Chuwi Hi12 να τα δουλέψω και τα δύο λίγο και να διαλέξω, αλλά τελικά θα μείνω με το x98 Plus, λόγω μικρότερου μεγέθους, χαμηλότερης τιμής και διαθεσιμότητας παρελκομένων...

Για το 12άρι δεν υπάρχει για δείγμα έστω μια ψευτο-θήκη για τις καθημερινές εργασίες, κι ούτε ξέρουμε πότε θα βγει, ενώ δεν είμαι διατεθειμένος να τα σκάσω για πληκτρολόγιο-θήκη, που συνήθως τέτοιες χτυπάνε 50άρια σε δολάρια.

Οπότε θα κάτσω στ' αυγά μου αφού είμαι ικανοποιημένος...ωραίες οι θύρες usb3.0/2.0 αλλά για + 40 ευρώ ( + επιπλέον θήκη κτλ), ανεβαίνει ο λογαριασμός και πάνω από 200€ θα έδινα μόνο για SSD σε ταμπλέτα.

Δημοσ.

Εγώ πονταρα ότι κάτι θα έχει βγει μέχρι να έρθει αλλα τώρα το βλέπω χλωμό.

Η μαμά εταιρία δεν έχει βγαλει κάτι?

Στο χ98 στο android βλέπω οτι δεν εχει app permission manager.

Ποιον να βάλω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίτα, στη καλύτερη περίπτωση να στη στείλουν στις 19 Φλεβάρη (που αμφιβάλλω, καθώς δεν υπάρχει ακόμη στοκ, όπως φαίνεται, ενώ συσσωρεύονται και οι προς εξυπηρέτηση παραγγελίες των εορτών), υπολόγιζε 3-4 βδομάδες αναμονή...στο μεταξύ κάτι μπορεί να έχει βγει...

Τίποτα δεν υπάρχει στην ιστοσελίδα της Chuwi, ούτε αναφορά για τα χρώματα και τις εκδόσεις καν...

...αλλά καθότι έχει την ίδια οθόνη με το Surface, μπορείς να ψάξεις εκεί για συμβατά παρελκόμενα.

Αν την είχα προλάβει κι εγώ στα 180€ δεν θα μ' ένοιαζε να υπολογίζω κανά 15€άρι επιπλεον σε θήκη...

...αλλά με άθροισμα πάνω από 200€ τίθεται το ζήτημα της ανταπόδοσης και καθόσον με τους πόντους που έχω παίρνω το Cube i7 Stylus στα 270€ (Core M + SSD), δεν μου κάθεται καλά να δώσω ένα ποσό εκεί κοντά...αν επιπλέον πέσει η τιμή του Cube κανά 20$, τότε τί κι αν έχει 16:9 οθόνη, είναι ένας αξιόπιστος μικρός υπολογιστής + γραφίδα

Δεν έχω ιδέα για Android στη συγκεκριμένη συσκευή κι ούτε με νοιάζει...

Επεξ/σία από vgiozo
Δημοσ.

Με το x98 αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα που εχω και με το jiayu s3+.

Δεν είναι συμβατές εφαρμογές όπως paypal , Vodafone , τράπεζες κλπ.

Ακόμα το maps δεν συνδέεται στο ίντερνετ ενώ το internet δουλεύει κανονικά στους browsers και στο play

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

update: για το maps έφταιγε το adblock στο router

για τα υπόλοιπα app που δεν γινετε εγκατάσταση υπάρχει λύση?

Συμβαίνει και στους υπόλοιπους που έχετε το x98 plus?

hunix hcg8e φοράει τελικά

Επεξ/σία από drdedus
Δημοσ.

Στο Gearbest να πούμε δίνουν ρέστα...

Τόσο καιρό είχαν

- το DEEP GRAY Chuwi Hi12 στα 249.99$

- το GOLDΕΝ στα 299$

Χθες έβαλαν το

- DEEP GRAY στα 289$

- GOLDEN παρέμενε στα 299$

Σήμερα το

- DEEP GRAY είναι στα 289.72$

- GOLDEN είναι στα 249$

Η πλάκα είναι ότι η "χρυσή" εκδοχή υποτίθεται πως υποστήριζε stylus, καθώς είχαν βγει ταυτόχρονα σε διαφορετικές τιμές και ο Chris από TechTablets είχε πει πως η ακριβότερη εκδοχή είναι η Stylus.

Ελπίζω να μην παρήγγειλε κανείς την πρότερα ακριβή εκδοχή με προσδοκίες Stylus υποστήριξης...

...να είδαν ότι δεν πουλούσε το χρυσό χρώμα, όταν είχαν δίπλα το σκούρο γκρι και αντέστρεψαν τις τιμές;;

Κακές πρακτικές σε κάθε περίπτωση...

Δημοσ.

Αν δεις κάνα κουπόνι σαν το τελευταίο πες το γιατί π@π@ριστικα και δεν παρήγγειλα 1-2 air iii .

Πρέπει να κατέβαινε γύρω στα 97 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...