tornado Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 εμενα παιζει, αν θες να σου ανεβασω ενα βιντεακι να δεις τι κανει. 1
karasardelis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 εμενα παιζει, αν θες να σου ανεβασω ενα βιντεακι να δεις τι κανει. Μπα ευχαριστώ... μην μπαίνεις στον κόπο... θα το πάρω έτσι κι αλλιώς από περιέργεια...
tasossl Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω μήπως έχει χρησιμοποιήσει κάποιος από εσάς το Cube IWork 10 Flagship ( ή Ultimate αφού είναι το ίδιο) με το Kodi; Το έχετε συνδέσει στην τηλεόραση με hdmi; Λειτουργεί κανονικά; Υπάρχει κάποιο θέμα που θα έπρεπε να σκεφτω; Γιατί μία απο τις χρησεις για την οποία το θέλω είναι και αυτή.. Ευπρόσδεκτη κάθε απάντηση
karasardelis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω μήπως έχει χρησιμοποιήσει κάποιος από εσάς το Cube IWork 10 Flagship ( ή Ultimate αφού είναι το ίδιο) με το Kodi; Το έχετε συνδέσει στην τηλεόραση με hdmi; Λειτουργεί κανονικά; Υπάρχει κάποιο θέμα που θα έπρεπε να σκεφτω; Γιατί μία απο τις χρησεις για την οποία το θέλω είναι και αυτή.. Ευπρόσδεκτη κάθε απάντηση Δεν το έχω κάνει αλλά λογικά δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα, αρκεί το περιεχόμενο που θα παίξεις να μπορεί να το υποστηρίξει ο επεξεργαστής και η σύνδεση με το μέσο αποθήκευσης (usb, wlan κλπ)
tasossl Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δεν το έχω κάνει αλλά λογικά δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα, αρκεί το περιεχόμενο που θα παίξεις να μπορεί να το υποστηρίξει ο επεξεργαστής και η σύνδεση με το μέσο αποθήκευσης (usb, wlan κλπ) Οκ. Σε ευχαριστώ πολυ.
lambros Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 και εγω φιλε @tornado ειμαι της ιδιας αποψης και γενικα προβληματιζομε βασικα οχι τοσο με το θεμα εγγυησης γιατι αγοραζοντας απο εξωτερικο και σου χαλασει στο χρονο πρέπει να το στειλεις πισω ΑΛΛΑ περισσοτερο αν κολλησουν τα windows τι κανεις μετα. Και εγω σκέφτομαι να παρω το iwork 10 αλλα μονο με windows 10 αλλα στο θεμα υποστηριξεις αν κολλησουν τα windows τι γινεται?
tornado Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Λαμπρο η μονη λυση που υπαρχει και παιζει να δουλευει ειναι η εξης: 1. Κοπιαρε την αδεια των windows να την εχεις καπου καβατζα 2. Κατεβαζεις την επισημη ρομ και την φλασαρεις. Δεν υπαρχει κατι καλυτερο (προς το παρον) να κανεις. Αλλιως πας και παιρνεις οτι θες απο το πλαισιο πχ να εχει και εγγυηση με οτι αυτο σημαινει.
neten Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Η Chuwi ετοιμάζει τουμπανάκι 3000x2000... https://liliputing.com/2016/11/chuwi-teases-apollo-lake-tablet-3000-x-2000-display.html
BrocasHelm Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Φίλος ψάχνει για tablet για απλή χρήση, αδιαφορεί αν τα είναι android ή Windows, κατά προτίμηση 10αρι με όριο το 80αρι ευρώ. Για πείτε ιδέες ως 100 ευρώ κι ελπίζουμε να βρούμε κάτι λόγω 11/11. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2016 από BrocasHelm
tornado Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Φίλος ψάχνει για tablet για απλή χρήση, αδιαφορεί αν τα είναι android ή Windows, κατά προτίμηση 10αρι με όριο το 80αρι ευρώ. Για πείτε ιδέες ως 100 ευρώ κι ελπίζουμε να βρούμε κάτι λόγω 11/11. Φιλε μου 10ιντσο και 80 ευρω δυσκολο το βλεπω. Σιγουρα θα ανεβεις πανω απο 100 ευρω. Λαμπρο κανονικο flash rom κανεις.
Μαύρη Χήρα Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Ψάχνω για ταμπλετ με λειτουργικό windows 10(ας είναι και dual boot Κλάιν) για απλή χρήση εν κίνηση ας έχει λογική μπαταρία budget έως 250€
BrocasHelm Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Φιλε μου 10ιντσο και 80 ευρω δυσκολο το βλεπω. Σιγουρα θα ανεβεις πανω απο 100 ευρω. Σε 8αρι τι παίζει; Έχω χαθεί με τα τόσα μοντέλα πχ της teclast και δεν ξέρω διαφορά του x80 plus από το pro. Συν ότι για κάποιο λόγο νομίζω πέρυσι αυτά ήταν φθηνότερα και φέτος τσίμπησαν οι τιμές;
tornado Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 σε 8αρι παιζουν τα teclast καπου στα 65-70 ευρω και καπου καπου τα βαζουν προσφορες απο 55 εως 60. Σκεφτομαι να παρω για την κορη μου (για να ανασανει το δικο μου) αλλα για μενα δεν ειναι κατι που επειγει, οποτε ειμαι standby μολις βγει προσφορα να το τσιμπησω.
Magnum Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Ψάχνω για τον αδερφό μου 2 Tablet (ίδια) για να τα κάνει δώρο στα παιδιά του τα Xmas που θα τα φέρει ο Αη Βασίλης !Προορίζονται για παιδιά 7-8 ετών κυρίως για να παίζουν και να χαζεύουν βιντεάκια στο Youtube και δευτερευόντως για τους γονείς τους για τις υπόλοιπες εργασίες Mail και Internet.Κοιτάω και από Ελλάδα αλλά και από Κίνα, που το προσεχές διάστημα θα βγουν διάφορες προσφορές 11.11, Black Friday κλπ μήπως πετύχουμε καμία προσφορά, ώστε με την αποστολή να έχει παραληφθεί μέχρι τα Χριστούγεννα.Κοιτάω για κάτι μέχρι 8'' και με χρηματικό όριο μέχρι περίπου τα 100Ε/τμχ, να έχει καλή μπαταρία, οθόνη, με προτίμηση σε 2/16GB+ με σχετικά καλή υποστήριξη σε Firmware από την εταιρεία αλλά και από XDA κλπ.Με μια πρώτη ματιά έχω βρει τα Chuwi Hi8 Pro, Teclast X80 Pro & Onda V80 Plus.Βλέπω ότι πλέον τα περισσότερα βγαίνουν με Intel Soc και Dual Win10 & Android.Διάβασα ότι λόγω x86 υπάρχει θέμα στο Android με εφαρμογές, αυτό ισχύει και στα παιχνίδια που θέλουν τα μικρά ?Υπάρχει κάτι αξιόλογο με σκέτο Android με Arm Soc ?Γνώμες και για τα παραπάνω ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα