BrocasHelm Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) @yilliy: Μιλάμε για αυτό; http://www.geekbuying.com/item/CUBE-iWork11-Stylus-Tablet-10-6--Windows10-4GB-64GB-Intel-Cherry-Trail-X5-Z8300-1-84GHz-IPS-1920-1080-HDMI-Bluetotoh---Black-Blue-358433.html Αν ναι για τις επόμενες ώρες είναι σε αρκετά καλύτερη τιμή από geekbuying. Πάντως για τελωνείο είναι μικρό το ρίσκο γενικά, αρκεί να έρθει ως απλό συστημένο. Γενικά πάντως αφού δοκίμασα tablet με core M + SSD δεν μπορώ να γυρίσω πίσω στους atom. Έχω καμιά βδομάδα τώρα ένα cube i7 book που πρόλαβα στα snap up του banggood στα 184 USD και δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα να ανοίγω το σταθερό κάτι μέρες πλέον. Ευτυχώς όλα είναι μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα ως τώρα (ούτε αυτά που διαβάζω για μερικά άλλα κομμάτια στο techtablets πχ). Ερώτηση εδώ αν έχει κανείς εμπειρία: Τα docking keyboards στα κινέζικα τι λένε; Δεν θα το πολυχρησιμοποιώ (έχω κι ένα bluetooth πληκτρολόγιο και ποντίκι που χρησιμοποιούσα και στο teclast x98 3g άλλωστε) απλά μου φαίνεται πολύ ελκυστικό ως ιδέα για μικρό laptop, δεδομένων των δυνατοτήτων του. Και 2η ερώτηση (γενική για windows 10 και edge): Ώρες ώρες μόνο στον edge δεν μπορώ να γράψω. Πατάω πχ για απάντηση στο insomnia, δεν εμφανίζεται ο κέρσορας και ότι και να πατήσω στο on screen keyboard δεν γράφει. Επίσης κάτι άλλες στιγμές μου έγραφε ότι νά ναι, ξεκινούσε μια λέξη χωρίς τόνους πχ, και στο space αντί να την διορθώσει συμπλήρωνε δίπλα την διορθωμένη (πχ έγραφε τελικα "λεξηλέξη"). Μόνο στον edge αυτά, αλλού δεν είχα θέμα. Ξέρει κανείς την λύση πέρα από το κλασσικό βάλε firefox πχ; Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2016 από BrocasHelm 2
sintalkas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 στο edge στο cube iwork 10 που έχω αν δεν το έχεις σε tablet mode δεν βγάζει το εικονικό πληκτρολόγιο.Γαμώτο με την προσφορά του cube iwork 11 αισθάνομαι τύψεις που δεν περίμενα και τσίμπησα το 10αρι .Πολύ καλή τιμή σχεδόν σε βάζει σε υποψίες ...
vgiozo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) στο edge στο cube iwork 10 που έχω αν δεν το έχεις σε tablet mode δεν βγάζει το εικονικό πληκτρολόγιο.Γαμώτο με την προσφορά του cube iwork 11 αισθάνομαι τύψεις που δεν περίμενα και τσίμπησα το 10αρι .Πολύ καλή τιμή σχεδόν σε βάζει σε υποψίες ... Μια ρύθμιση είναι αυτή που χρειάζεσαι, για να εμφανίζεται το πληκτρολόγιο σε desktop mode μόλις πατήσεις σε κάποιο πεδίο...δεν θυμάμαι τώρα ποιο είναι, στις ρυθμίσεις όπου έχει επιλογές για το πληκτρολόγιο, ξεψάχνισέ το λίγο και θα το βρεις. @yilliy: Μιλάμε για αυτό; http://www.geekbuying.com/item/CUBE-iWork11-Stylus-Tablet-10-6--Windows10-4GB-64GB-Intel-Cherry-Trail-X5-Z8300-1-84GHz-IPS-1920-1080-HDMI-Bluetotoh---Black-Blue-358433.html Αν ναι για τις επόμενες ώρες είναι σε αρκετά καλύτερη τιμή από geekbuying. Πάντως για τελωνείο είναι μικρό το ρίσκο γενικά, αρκεί να έρθει ως απλό συστημένο. Γενικά πάντως αφού δοκίμασα tablet με core M + SSD δεν μπορώ να γυρίσω πίσω στους atom. Έχω καμιά βδομάδα τώρα ένα cube i7 book που πρόλαβα στα snap up του banggood στα 184 USD και δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα να ανοίγω το σταθερό κάτι μέρες πλέον. Ευτυχώς όλα είναι μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα ως τώρα (ούτε αυτά που διαβάζω για μερικά άλλα κομμάτια στο techtablets πχ). Ερώτηση εδώ αν έχει κανείς εμπειρία: Τα docking keyboards στα κινέζικα τι λένε; Δεν θα το πολυχρησιμοποιώ (έχω κι ένα bluetooth πληκτρολόγιο και ποντίκι που χρησιμοποιούσα και στο teclast x98 3g άλλωστε) απλά μου φαίνεται πολύ ελκυστικό ως ιδέα για μικρό laptop, δεδομένων των δυνατοτήτων του. Και 2η ερώτηση (γενική για windows 10 και edge): Ώρες ώρες μόνο στον edge δεν μπορώ να γράψω. Πατάω πχ για απάντηση στο insomnia, δεν εμφανίζεται ο κέρσορας και ότι και να πατήσω στο on screen keyboard δεν γράφει. Επίσης κάτι άλλες στιγμές μου έγραφε ότι νά ναι, ξεκινούσε μια λέξη χωρίς τόνους πχ, και στο space αντί να την διορθώσει συμπλήρωνε δίπλα την διορθωμένη (πχ έγραφε τελικα "λεξηλέξη"). Μόνο στον edge αυτά, αλλού δεν είχα θέμα. Ξέρει κανείς την λύση πέρα από το κλασσικό βάλε firefox πχ; Το πέτυχες στο snap-up βρε θηρίο; Μπράβο...στα 184$ μιλάμε για σούπερ τιμή...ακύρωσες την επιλογή ِAtom για οικονομία, CoreM για επιδόσεις Τα ενσωματωμένα πληκτρολόγια ποικίλουν σε ποιότητα μάλλον...ακόμη και το θεωρούμενο ως "πολύ καλό" πληκτρολόγιο για το Cube i9 λίγο που το δούλεψα μου φάνηκε αρκετά μέτριο (είμαι απαιτητικός ωστόσο)...και στην αίσθηση και στον σχεδιασμό, πχ το Enter είναι μικρότερο από το Shift ...το αποτέλεσμα φαίνεται όμορφο οπτικά κι έχεις ένα "συμπυκνωμένο" πακέτο πληκτρολογίου/ταμπλέτας, αλλά υπάρχουν δύο θέματα 1) έτσι προστατεύεται η οθόνη, αλλά η πλάτη της ταμπλέτας μένει ακάλυπτη/εκτεθειμένη.... ...πώς και δεν έχει βγάλει κανά αλάνι κάποια θήκη/sleeve που να καλύπτει μόνο τη πλάτη, επιτρέποντας ωστόσο να κουμπώνει το πληκτρολόγιο σωστά;; Τότε θα είχε ενδιαφέρον 2) Αν θέλεις να κάνεις "σοβαρή", αποδοτική και γρήγορη πληκτρολόγηση, τότε δεν θα βρεις την υγειά σου με αυτά τα ενσωματωμένα, νομίζω. Καλύτερα να πάρεις ένα ποιοτικό χωριστό πληκτρολόγιο...εγώ έχω δύο στο μάτι - Logitech Bluetooth Tablet Keyboard: έχει μόνο πληκτρολόγιο, αλλά έρχεται και με προστατευτικό κάλυμμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως stand για τη ταμπλέτα. - Thinkpad Bluetooth Keyboard: έχει και το "trackpoint" των φορητών thinkpad, που λειτουργεί ως mouse, μαζί με δύο φυσικά κουμπιά...δυστυχώς δεν έχει κάλυμμα ώστε να προστατεύεται το ίδιο κατά τη μεταφορά. ΥΓ Και μια δοκιμή για το Cube i7 Book από το αξιόπιστο notebookcheck http://www.insomnia.gr/classifieds/laptops/variouslaptops/735336-αντάπτορας-usb-c-31-σε-usb-30-hdmi-usb-c/ Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2016 από vgiozo
yilliy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) @yilliy: Μιλάμε για αυτό; http://www.geekbuying.com/item/CUBE-iWork11-Stylus-Tablet-10-6--Windows10-4GB-64GB-Intel-Cherry-Trail-X5-Z8300-1-84GHz-IPS-1920-1080-HDMI-Bluetotoh---Black-Blue-358433.html Αν ναι για τις επόμενες ώρες είναι σε αρκετά καλύτερη τιμή από geekbuying. Πάντως για τελωνείο είναι μικρό το ρίσκο γενικά, αρκεί να έρθει ως απλό συστημένο. Σ΄ευχαριστώ για την απάντηση, BrocasHelm. Το αγόρασα στα 170 USD από GearBest τελικά. Μάλλον δεν πρόλαβα την προσφορά του GeekBuying, όπου τώρα το βλέπω στα 250 USD. Πόσο το είχαν; Αυτό του GeekBuying μοιάζει να είναι το ίδιο, με μόνη διαφορά ότι αυτό που παρήγγειλα εγώ από το GearBest, φαίνεται να έχει κ GPS, πράγμα που ήθελα. Το GearBest το έχει σε προσφορά τώρα από την ευρωπαϊκή αποθήκη του 175,42 USD + 17,05 USD μεταφορικά για Ελλάδα, το οποίο και θα προτιμούσα, αν το ήξερα ότι θα το έβαζε, εφόσον δεν παίζει ο φόβος του τελωνείου. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2016 από yilliy
BrocasHelm Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Καλορίζικο όταν με το καλό έρθει. Αν θυμάμαι καλά ήταν κάπου στα 125 στο geekbuying αλλά ήταν για κάτι λίγες ώρες. Για GPS δεν ξέρω κατά πόσο έχει, και το συζητάνε και στο techtablets http://techtablets.com/forum/topic/cube-iwork-11-stylus-gps-gearbest/ Το τελωνείο γενικά μην το πολυφοβάσαι σε αυτά, εκτός αν πας σε παραγγελία που έχεις μαζί και πληκτρολόγιο κι άλλα καλούδια και ξεπερνάει τα 2 κιλά πχ. Απλά έχε υπομονή ανάλογα με την εποχή της παραγγελίας για την αναμονή να έρθουν τα πράγματα, αν και τώρα είναι καλή εποχή, μου έχουν έρθει το τελευταίο διάστημα από 11 ως 16 μέρες με απλό ταχυδρομείο διάφορα από Κίνα (με CH, NL και CN post ανακατεμένα). Στο κομμάτι docking keyboard, τελικά θα κρατηθώ από την καταναλωτική μου μανία και δεν θα το αγοράσω ακόμα, αλλά θα χρησιμοποιώ το generic bluetooth keyboard που έχω. Μάλλον θα το κάνω πακέτο με έναν 256άρη msata ssd για να το μετατρέψω κανονικά σε αποδοτικό mini laptop. Εκτός αν το πετύχω σε καμιά τρελή προσφορά στα $40 πχ. 1
drdedus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Σε 3:2 ακόμα τίποτα? Δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα καινούργιο, μόνο το hi12 που κυκλοφορεί?
vgiozo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Σε 3:2 ακόμα τίποτα? Δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα καινούργιο, μόνο το hi12 που κυκλοφορεί? Μόνο σε ακριβές ταμπλέτες/μάρκες υπάρχει δυστυχώς, πέραν του Chuwi Hi12... Εγώ ελπίζω ακόμη σε ένα Hi12 με CoreM + SSD. Το αγοράζω άμεσα αν είναι μέχρι 400-430$
yilliy Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Καλορίζικο όταν με το καλό έρθει. Αν θυμάμαι καλά ήταν κάπου στα 125 στο geekbuying αλλά ήταν για κάτι λίγες ώρες. Για GPS δεν ξέρω κατά πόσο έχει, και το συζητάνε και στο techtablets http://techtablets.com/forum/topic/cube-iwork-11-stylus-gps-gearbest/ Το τελωνείο γενικά μην το πολυφοβάσαι σε αυτά, εκτός αν πας σε παραγγελία που έχεις μαζί και πληκτρολόγιο κι άλλα καλούδια και ξεπερνάει τα 2 κιλά πχ. Απλά έχε υπομονή ανάλογα με την εποχή της παραγγελίας για την αναμονή να έρθουν τα πράγματα, αν και τώρα είναι καλή εποχή, μου έχουν έρθει το τελευταίο διάστημα από 11 ως 16 μέρες με απλό ταχυδρομείο διάφορα από Κίνα (με CH, NL και CN post ανακατεμένα). Στο κομμάτι docking keyboard, τελικά θα κρατηθώ από την καταναλωτική μου μανία και δεν θα το αγοράσω ακόμα, αλλά θα χρησιμοποιώ το generic bluetooth keyboard που έχω. Μάλλον θα το κάνω πακέτο με έναν 256άρη msata ssd για να το μετατρέψω κανονικά σε αποδοτικό mini laptop. Εκτός αν το πετύχω σε καμιά τρελή προσφορά στα $40 πχ. ευχαριστώ και πάλι, BrocasHelm. Πολύ κατατοπιστικός! Ναι, πρόσεξα κι εγώ πως αυτή την περίοδο έρχονται αρκετά νωρίτερα με ρεκόρ μια SDHC κάρτα σε 8 μέρες από Χονγκ Κονγκ (μέσω eBay). Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο (τελωνείο) σκέφτηκα κι εγώ keyboard κ.λπ. να τα παραγγείλω αφού το πάρω. Τώρα για το GPS... ίδωμεν.
viotos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) ευχαριστώ και πάλι, BrocasHelm. Πολύ κατατοπιστικός! Ναι, πρόσεξα κι εγώ πως αυτή την περίοδο έρχονται αρκετά νωρίτερα με ρεκόρ μια SDHC κάρτα σε 8 μέρες από Χονγκ Κονγκ (μέσω eBay). Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο (τελωνείο) σκέφτηκα κι εγώ keyboard κ.λπ. να τα παραγγείλω αφού το πάρω. Τώρα για το GPS... ίδωμεν. αφου εχει Bluetooth οσοι το θελετε παρτε ενα τετοιο http://www.satnavcentral.co.uk/ εγω εχω παρει το δεξι πολυ καλο ανακατασκευασμενο αλλα κανει πολυ δουλεια !!!! το πηρα αν θυμαμαι 10 ευρο απο αλλο πωλητη εγω πριν 2 χρονια ο κωδικος ζευξης του ειναι 0183 για να το συνδεσεις σε ταβλετ και οπου θες πιανει και μεσα στο σπιτι δορυφορους εμενα ειχε ερθει με φορτιστη αφτοκινητου μπαταρια κραταει ωρες!!!! και εχετε και gps πλεον στο ταμπλετ!!!! εδω μεγαλη ποικιλια απο τετοια!!!! https://www.google.gr/search?q=bluetooth+gps+receiver&biw=1280&bih=643&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjT7LGpssnPAhXDAsAKHVgbArYQ7AkINA&dpr=1.5#imgrc=PURmkgOkYfQ4hM%3A Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2016 από viotos
coast2coast Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 το είχα αγοράσει 10€ πριν 7 χρόνια σε τρελή προσφορά για την εποχή απο το multirama. 1
Panos1221 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Ειμαι ανάμεσα στο chuwi hi8 pro όταν υπάρξει απόθεμα και το chuwi vi8 plus Ποιο προτείνετε από τα δύο και γιατί; Αν έχετε κάποιο άλλον να προτείνετε ελεύθερα
filarhos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Για αντικατάσταση ενός netbook windows 10 με Ν270 και 2gb ram, θα προτείνατε το Cube iWork11. Αν είναι και dual boot θα με βόλευε λόγω των παιχνιδιών του android. Μπορώ να του αλλάξω ssd; Από θέμα δύναμης σε σχέση με τι επεξεργαστή σε λάπτοπ είναι κοντά, γιατί με ενδιαφέρει η φορητότητα αλλά μην είναι και ψόφιο. Ευχαριστώ πολύ
BrocasHelm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Αρκετά ανώτερο από τον Ν270, αλλά και πάλι τίποτα τρομερό. Για καλές επιδόσεις πας σε core M και όχι σε atom (ειδικά ο z8300 δεν τραβάει και τόσο, περίπου σαν Ν2840 είναι σε επιδόσεις). Το άλλο πρόβλημα των atom είναι ότι δεν έχουν SSD αλλά eMMC οπότε δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση και πόσο εύκολα.
filarhos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Να πω την αληθεια, μου φτανει το νετμπουκ που εχω τωρα. Απλως ειναι λιγο αργο με δεκα σελιδες ανοικτες (βασικα και με λιγοτερες ειναι αργο), 1,6 κιλα ενω αυτα ειναι το 1/3 και πλεον δεν κραταει η μπαταρια του... επτα χρονια ειναι αρκετα. Οποτε βασικα θα κανω οτι εκανα και πριν απλως λιγο καλυτερα; Εξωτερικο δισκο με usb θα μπορω να συνδεσω οποτε δεν χρειαζομαι αναβαθμιση... Σαν συσκευη εχει βγει καλη; Δεν βρηκα παραπονα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα