Johninho21 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Νομίζω ειναι αρκετά καλη γι αυτό το tablet Δεν γνωρίζω εκεί που έχει επιλογή με το τι λογισμικό το παραγγέλνεις...(Euro - EU-B - B ) Σε τι διαφέρουν; Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2016 από Johninho21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Λεω δευτερα να κανω την παραγγελια http://m.geekbuying.com/item/Teclast-X80-Plus-Dual-OS-Win10---Android5-1-2GB-32GB-8-Inch-Tablet-PC-Intel-Cherry-Trail-Z8300-Quad-Core-1-84GHz-IPS-1280-800-HDMI---White-362163.html ,αξιζει ; προτεινεται καποιο αλλο; ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Για κοίτα πόσο βγαίνει στο fasttech με το κουπόνι.. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2016 από drdedus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Για ποιο κουπονι λες φιλε; μπορεις να δωσεις link; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johninho21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Το Xaiomi mipad 2 πιστευω ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει και σε καταλληλη τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newsformobiles Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) καλες εκπτωσεις απο το Gearbest, VOYO VBook V3 Ultrabook Tablet PC - WIFI VERSION = 220 USD 13.3 inch Windows 10 Είναι καλό αυτό!? Ψάχνει κάτι τέτοιο ένας φίλος μου και βλέπω το έχει σε προσφορά το Geekbuying στα 209.99$! PS. Γράψε λάθος...βρήκα κουπόνι, VOYOV3LC που ρίχνει την τιμή κατά 10$ και πάει στα 199.99$! Επεξ/σία 12 Απριλίου 2016 από newsformobiles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maendanos Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Ενδιαφέρομαι για mi pad 2, ποιο site μου προτείνεται ( Δεν έχω κάνει αγορά από κινεζομάγαζο ). Με τα capital control τι γίνεται, γίνονται οι αγορές κανονικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Ενδιαφέρομαι για mi pad 2, ποιο site μου προτείνεται ( Δεν έχω κάνει αγορά από κινεζομάγαζο ). Με τα capital control τι γίνεται, γίνονται οι αγορές κανονικά?Διαβασε πρωτα εδω http://www.doctorandroid.gr/2016/02/xiaomi-mi-pad-2-tablet.html?m=1 και μετα ξανα σκεψου το.Επισης θα το βρεις εδω http://www.honorbuy.com/31-xiaomi-mipad Αυτο που σου εστειλα στο ποστ που εχεις ειναι πολυ καλυτερο..και δεν νομιζω να σε χαλασε και η τιμη του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Guys, θέλω να αλλάξω ένα asus TF101 που έχει θέμα με τις νέες εφαρμογές (και έχει γεράσει γενικώς) Δεν θέλω να κατέβω κάτω από τις 10.1" και δεν θέλω να ξεπεράσω τα €150 - €180 Το έχω για πολύ browsing, τα παιδιά παίζουν παιχνίδια και το βράδυ ταινίες (kodi). Θα ήθελα φυσικά να έχει android με play store και να μπορεί να γίνει root. Επιθυμητή η κάρτα microSD Έχετε να προτείνετε κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ariskari Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 ολα εχουν να κανουν με το ποια τιμη αναγραφεται στο δεμα, με το αν το περιτυλιγμα του φανερωνει το περιεχομενο του (εφοσον θελουμε να κρυψουμε πραγματικη τιμη και περιεχομενο) και με το αν η εταιρια αποστολης συνεργαζεται με τα ΕΛΤΑ, συνηθως οι περισσοτερο φτηνες το κανουν και οι κρατικες (οπου ο ελεγχος ειναι ασφαλειας και δειγματολυπτικος...οι ιδιωτικες εταιριες εκτελωνιζουν τα παντα γιατι δινουν μεροκαματο στους δικους τους εκτελωνιστες) .....αν τους ζητησεις αυτα τα τρια πραγματα και σου τα κανουν τοτε 99% δεν θα εχεις προβληματα και εξοδα τελωνειου. dedalos91 και που το δηλώνεις αυτό; Το στέλνεις στα σχόλια να στο κάνουν σαν gift και να σταλούν μέσω EΛΤΑ και αυτοί το κάνουν;!! Επίσης με registered airmail επιλέγετε να στείλετε; Παιδια οσοι παιρνετε απο gearbest τι παιζει με τα τελώνια ??? Βλεπω παντως οτι λενε china warehouse αρα λογικα θα σταματησει στο τελωνιο... Βρηκα το Χ98 PRO με 177ευρω και με ψήνει. Σε ποιο site το βρήκες serdakis; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Guys, θέλω να αλλάξω ένα asus TF101 που έχει θέμα με τις νέες εφαρμογές (και έχει γεράσει γενικώς) Δεν θέλω να κατέβω κάτω από τις 10.1" και δεν θέλω να ξεπεράσω τα €150 - €180 Το έχω για πολύ browsing, τα παιδιά παίζουν παιχνίδια και το βράδυ ταινίες (kodi). Θα ήθελα φυσικά να έχει android με play store και να μπορεί να γίνει root. Επιθυμητή η κάρτα microSD Έχετε να προτείνετε κάτι; Και γιατι να ρουταρετε?Για καινουριο μονο αυτο https://www.skroutz.gr/s/6667897/Samsung-Galaxy-Tab-A-9-7-Wi-Fi-16GB.html Μετα πας για μεταχειρισμενο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Από το εξωτερικό δεν υπάρχει κάτι; Το samsung είναι μικρότερο από το asus που έχω. Δεν με πειράζει το νέο ή μεταχειρισμένο, απλά δεν έχω ιδέα τι να πάρω. Πήρα ένα υποτίθεται νεότερο από το δικό μου με tegra 3 και οθόνη FHD μάρκας ACER (νομίζω το A700) και ήταν πιο αργό και από τον θάνατο - το χάρισα σε ένα φίλο που ήθελε μόνο skype. Root θέλω για το titanium backup και για δυνατότητες αφαίρεσης εφαρμογών (από κινέζικες ROM) όπως και για sideloading. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Από το εξωτερικό δεν υπάρχει κάτι; Το samsung είναι μικρότερο από το asus που έχω. Δεν με πειράζει το νέο ή μεταχειρισμένο, απλά δεν έχω ιδέα τι να πάρω. Πήρα ένα υποτίθεται νεότερο από το δικό μου με tegra 3 και οθόνη FHD μάρκας ACER (νομίζω το A700) και ήταν πιο αργό και από τον θάνατο - το χάρισα σε ένα φίλο που ήθελε μόνο skype. Root θέλω για το titanium backup και για δυνατότητες αφαίρεσης εφαρμογών (από κινέζικες ROM) όπως και για sideloading. Με το Helium που ειναι το ιδιο με το titanium δεν χρειαζεται ρουταρησμα.Για αφαιρεση απλος της κανεις Disable(αυτες που δεν γινοντε)γιαι υπαρχουν και αλλες που μπορεις να τις διαγραψεις κατευθειαν. Οποτε να υποθεσω θες 10.1" Από το εξωτερικό δεν υπάρχει κάτι; Το samsung είναι μικρότερο από το asus που έχω. Δεν με πειράζει το νέο ή μεταχειρισμένο, απλά δεν έχω ιδέα τι να πάρω. Πήρα ένα υποτίθεται νεότερο από το δικό μου με tegra 3 και οθόνη FHD μάρκας ACER (νομίζω το A700) και ήταν πιο αργό και από τον θάνατο - το χάρισα σε ένα φίλο που ήθελε μόνο skype. Root θέλω για το titanium backup και για δυνατότητες αφαίρεσης εφαρμογών (από κινέζικες ROM) όπως και για sideloading. Αργο ηταν γιατι ειχε 1GB Ram.Το Samsung εχει 1.5 Αν θες δες και απο εξω. Εχω μια λιστα εδω https://tablet.ninja/finding-the-best-tablets-under-200/ Επεξ/σία 13 Απριλίου 2016 από saruman123 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Και το TF101 που έχω έχε 1Gb ram και πάταγε κάτω το acer ακόμα και στην αλλαγή σελίδας του launcher. τεσπα, ευχαριστώ για τη λίστα. Από εκεί είδα το asus zen pad 10 αλλά με προβληματίζει ο intel που μάλλον και αργός είναι αλλά και μη συμβατός με όλες τις εφαρμογές (όπως αναφέρει σε κάποιο review που διάβασα). To teclast x10 λέει κάτι; Edit: Αν ανέβουμε σε τιμή; π.χ. μέχρι 250; Επεξ/σία 13 Απριλίου 2016 από papars Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Και το TF101 που έχω έχε 1Gb ram και πάταγε κάτω το acer ακόμα και στην αλλαγή σελίδας του launcher. τεσπα, ευχαριστώ για τη λίστα. Από εκεί είδα το asus zen pad 10 αλλά με προβληματίζει ο intel που μάλλον και αργός είναι αλλά και μη συμβατός με όλες τις εφαρμογές (όπως αναφέρει σε κάποιο review που διάβασα). To teclast x10 λέει κάτι; Edit: Αν ανέβουμε σε τιμή; π.χ. μέχρι 250; Αν πας σε μεταχειρισμενο η καλυτερη λυσει ειναι αυτη εδω http://www.insomnia.gr/classifieds/tablets/sonytablets/653152-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-sony-z2-tablet-4g-modelsgp521%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%87%CE%BF-25-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B7/ (Εγω εχω το WIFI). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα