vgiozo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Εγώ πάντως κλαίω με το hi12 με τα windows, μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Απορώ πως θα την παλέψει ο φίλος που θέλει office με το 8" Γενικότερα αναρωτιέμαι πόσο δύσκολο ειναι να κάνουν το windows περισσότερο touch friendly. Ένα tablet να πιάσουν οι κοπανοι με οτιδήποτε άλλο εκτός απο windows και να αντιγράψουν 5-10 βασικά πράγματα η βελτίωση θα είναι μεγάλη. Μήπως αν το βάλεις σε "tablet mode"; Προσωπικά και χωρίς "tablet mode" μια χαρά τη πάλευα με το 9.7 teclast. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) καλες εκπτωσεις απο το Gearbest, VOYO VBook V3 Ultrabook Tablet PC - WIFI VERSION = 220 USD 13.3 inch Windows 10 Cube iWork 10 Flagship Tablet PC Ultrabook = 155 USD 10.1 inch DUAL OS νεα εκπτωση 150 USD (βαζω screenshot) Εχω σταμπαρει το τελευταιο και το παρακολουθω ενα μηνα τωρα, πιστευω οτι για φετος δυσκολα θα το ξαναβρω σε τετοια τιμη, οποτε σημερα θα το κτυπησω μαζι με πληκτρολογιο και stylus pen ΥΓ οι εκπτωσεις ειναι για 3 μερες. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2016 από tornado Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 @vgiozo οχι δεν αλλάζει κάτι το ουσιαστικό στο tablet mode εκτός απο το πληκτρολόγιο που οταν το θυμηθεί πετάγεται αυτόματα αλλά χάνεις τα πολλαπλά παράθυρα στην οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν μπορείς να τα συνδυάσεις όπως στα 8.1; Δεν το έχω δοκιμάσει να πω την αλήθεια στα 10άρια, δουλεύω κι εγω σε desktop mode τον περισσότερο καιρό και δεν με έχει προβληματίσει καθόλου. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2016 από vgiozo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Aσε θελω να το σπάσω τώρα. Απο το απόγευμα εχει ξεκινήσει μια μαλακια και δεν παίρνει το pin.. "your devise is offline.." Ζητάει το πλήρες pass, το βάζω δουλεύει αλλα μετά αφου εσβησε η οθόνη θελει λεει το last password. Ούτε με το pin ουτε με το πλήρες pass τώρα ανοίγει. Ρε τι μπουρδελ@ είναι αυτά τα 10. Αλλαζουν 5 μπογιές και φτιάχνουν 1 ουσιαστικό πράγμα και χαλάνε 1000. Xp και πάλι Xp. Ήθελες να δεις τι ip πήρες, με δύο κινήσεις έβλεπες, και όχι μόνο. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2016 από drdedus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 παιδια το teclast X3 pro με πιο surface της microsoft μπορει να συγκριθει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dedalos91 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) γεια σας, εγω πηρα αυτο για τον γιο μου και ειναι αρκετα ο.κ και χωραει παρα πολλα παιχνιδακια (εχει τετοιο διαχωρισμο του αποθηκευτικου του χωρου που του δινει 2gb αν δεν κανω καθος...) http://www.ebay.co.uk/itm/Tablet-PC-7-Android-4-2-MTK6572-8GB-DualCore-Kamera-Bluetooth-WIFI-3G-Phone-MID-/371404424475?var=&hash=item56796dc51b:m:mg9BNKBjVY8lGcx5KJSn8hw Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2016 από dedalos91 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serdakis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Παιδια οσοι παιρνετε απο gearbest τι παιζει με τα τελώνια ???Βλεπω παντως οτι λενε china warehouse αρα λογικα θα σταματησει στο τελωνιο... Βρηκα το Χ98 PRO με 177ευρω και με ψήνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucretius Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Όλα πλέον τα κινεζάδικα δηλώνουν αξία στα 20-40 ευρώ οπότε δεν εμπίπτει σε παραπάνω φόρους. Τουλάχιστον το δικό μου Plus έτσι δηλώθηκε απο το geekbuying και από ότι έχω διαβάσει ισχύει γενικότερα. @dedalos91 Android 4.2 στο 2016; Είμαι πολύ περίεργος για το πόσο θα αντέξει. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2016 από Lucretius Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dedalos91 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Όλα πλέον τα κινεζάδικα δηλώνουν αξία στα 20-40 ευρώ οπότε δεν εμπίπτει σε παραπάνω φόρους. Τουλάχιστον το δικό μου Plus έτσι δηλώθηκε απο το geekbuying και από ότι έχω διαβάσει ισχύει γενικότερα. @dedalos91 Android 4.2 στο 2016; Είμαι πολύ περίεργος για το πόσο θα αντέξει. φιλε μου νομιζω πως το αν θα αντεξει δεν εχει να κανει τοσο πολυ με την εκδοση android, ή αν θελω κανω και μια αναβαθμιση ή μια custom rom αλλα γιατι....με 4.2 παιχνιδακια παιζει ο μικρος, χωρο εχει, gps και δυο 3g sim slots εχει αν χρειαστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dedalos91 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Παιδια οσοι παιρνετε απο gearbest τι παιζει με τα τελώνια ??? Βλεπω παντως οτι λενε china warehouse αρα λογικα θα σταματησει στο τελωνιο... Βρηκα το Χ98 PRO με 177ευρω και με ψήνει. ολα εχουν να κανουν με το ποια τιμη αναγραφεται στο δεμα, με το αν το περιτυλιγμα του φανερωνει το περιεχομενο του (εφοσον θελουμε να κρυψουμε πραγματικη τιμη και περιεχομενο) και με το αν η εταιρια αποστολης συνεργαζεται με τα ΕΛΤΑ, συνηθως οι περισσοτερο φτηνες το κανουν και οι κρατικες (οπου ο ελεγχος ειναι ασφαλειας και δειγματολυπτικος...οι ιδιωτικες εταιριες εκτελωνιζουν τα παντα γιατι δινουν μεροκαματο στους δικους τους εκτελωνιστες) .....αν τους ζητησεις αυτα τα τρια πραγματα και σου τα κανουν τοτε 99% δεν θα εχεις προβληματα και εξοδα τελωνειου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johninho21 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδία,θέλω να αγοράσω απο κινεζικό site tablet το xaiomi mipad2 απο fashtech.. Έχω απορίες γενικά με τον τροπο το οποίο θα γίνει η παραγγελία..όσον αφορά το λογισμικο( eu ή Euro-b ) έχει επιλογή.τι αλλο θα πρέπει να προσέξω; Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2016 από Johninho21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dedalos91 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδία,θέλω να αγοράσω απο κινεζικό site tablet το xaiomi mipad2 απο fashtech.. Έχω απορίες γενικά με τον τροπο το οποίο θα γίνει η παραγγελία..όσον αφορά το λογισμικο( eu ή Euro-b ) έχει επιλογή.τι αλλο θα πρέπει να προσέξω; καταρχήν δωσε το link να δουμε, μετα διαβασε το παραπανω post...και υπαρχουν και πολυ αναλυτικοτεροι οδηγοι Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2016 από dedalos91 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johninho21 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Εχω βρει αυτο το tablet που εχει πολυ δυνατα χαρακτηριστικα: 16GB: https://www.fasttech.com/products/1120/10011893/3997900 64GB: https://www.fasttech.com/products/1120/10011893/3991900 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dedalos91 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Εχω βρει αυτο το tablet που εχει πολυ δυνατα χαρακτηριστικα: 16GB: https://www.fasttech.com/products/1120/10011893/3997900 64GB: https://www.fasttech.com/products/1120/10011893/3991900 Ναι πραγματικά είναι καλό, αλλά και η τιμή του είναι καλή? δεν γνωρίζω ποσό πάει αυτο πχ σε amazon ή Ελλάδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα