p_under Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) ποιο κινέζικο 8άρκι θα μου προτείνατε για office και surfing? με ενδιαφέρει να είναι οικονομικό - ως 100€ πάνω κάτω. να κοιτάω για 1920x1080 ή χαμηλότερη ανάλυση οθόνης? edit Win10 προφανώς. ( θα προτιμούσα το gearbest γιατί έχω πόντους αλλά αν υπάρχει κάποια προσφορά αλλού, καλοδεχούμενη!) Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2016 από p_under Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucretius Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 To Chuwi Vi8 plus υπάρχει στα 72 η ανάλυση όμως είναι στα 1280 x 800. Εναλλακτικά το Teclast X80 Plus υπάρχει στα 90 αλλά με την ίδια ανάλυση και επεξεργαστή. Για υψηλότερες αναλύσεις μάλλον θα πρέπει να πας σε ενιάιντσα και πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 To Chuwi Vi8 plus υπάρχει στα 72 η ανάλυση όμως είναι στα 1280 x 800. Εναλλακτικά το Teclast X80 Plus υπάρχει στα 90 αλλά με την ίδια ανάλυση και επεξεργαστή. Για υψηλότερες αναλύσεις μάλλον θα πρέπει να πας σε ενιάιντσα και πάνωΥπαρχει και το hi8 pro με FHD απλα ρωταω αν θα δω διαφορα με το FHD panel. Ποια εταιρια ειναι πιο αξιοπιστη, η chuwi η η teclast? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucretius Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Καλό φαίνεται. Το αν θα δεις διαφορά εξαρτάται από την απόσταση-σίγουρα το κείμενο θα φαίνεται καθαρότερα. Από τη στιγμή που η διαφορά στην τιμή είναι μικρή καλύτερα χτύπα το Hi. Για την αξιοπιστία των chuwi δεν ξέρω, σε γενικές γραμμές πάντως για τις κινεζιές ισχύει το να "μη σου κάτσει". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karasardelis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Υπαρχει και το hi8 pro με FHD απλα ρωταω αν θα δω διαφορα με το FHD panel. Ποια εταιρια ειναι πιο αξιοπιστη, η chuwi η η teclast? Επειδή τυγχάνει να έχω και το Vi8 και το Hi8 (καθώς και το MiPad 2), εγώ θα αγόραζα το Hi8 (όχι το Pro - έχει θέματα). Το Vi8 λόγω χαμηλότερης ανάλυσης παίζει πιο άνετα και ζορίζει λιγότερο την μπαταρία, αλλά το Hi8 έχει υψηλή ανάλυση και το αποτέλεσμα είναι ορατό... επίσης το Hi8 δεν έχει έξοδο HDMI αν αυτό σε ενδιαφέρει (το Vi8 έχει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Επειδή τυγχάνει να έχω και το Vi8 και το Hi8 (καθώς και το MiPad 2), εγώ θα αγόραζα το Hi8 (όχι το Pro - έχει θέματα). Το Vi8 λόγω χαμηλότερης ανάλυσης παίζει πιο άνετα και ζορίζει λιγότερο την μπαταρία, αλλά το Hi8 έχει υψηλή ανάλυση και το αποτέλεσμα είναι ορατό... επίσης το Hi8 δεν έχει έξοδο HDMI αν αυτό σε ενδιαφέρει (το Vi8 έχει).Μπορεις να με ενημερωσεις για τα προβληματα του hi8 pro? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karasardelis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Μπορεις να με ενημερωσεις για τα προβληματα του hi8 pro? Ξεκίνα το διάβασμα... http://techtablets.com/2016/02/chuwi-hi8-pro-battery-calibration-issues-and-dying/ http://techtablets.com/forum/topic/screen-backlight-burn-in-and-battery-reporting-issues/ ψάξε και στο google για Chuwi HI8 pro problems... θα βρεις πολύ υλικό... Όλοι λένε το VI8 Plus για καλύτερη επιλογή... αν θέλεις να ανέβεις ένα σκαλί και να φτάσεις στα €195 (μεγάλο σκαλί), παίρνεις το Teclast X98 Pro (Z8500, 9,7 inch, 4GB RAM, 64GB DISK) από Banggood με κουπόνι... φοβερή τιμή και κορυφαίο tablet... http://www.banggood.com/Teclast-X98-Pro-WIFI-Intel-Z8500-Quad-Core-2_24GHz-9_7-Inch-Win10-Tablet-p-990292.html coupon:503cd0 Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2016 από karasardelis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deadlock7 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Πάρα πολύ καλό το X98 PRO, αλλά βρε παιδιά κανένα στην κατηγορία αυτή δεν υποστηρίζει 3G; Τσέκαρα κι από τις υπόλοιπες γνωστές κινέζικες (Cube, Onda, Chuwi), αλλά δε βρήκα κάτι, παρα μόνο με υποστήριξη εξωτερικού δέκτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karasardelis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Πάρα πολύ καλό το X98 PRO, αλλά βρε παιδιά κανένα στην κατηγορία αυτή δεν υποστηρίζει 3G; Τσέκαρα κι από τις υπόλοιπες γνωστές κινέζικες (Cube, Onda, Chuwi), αλλά δε βρήκα κάτι, παρα μόνο με υποστήριξη εξωτερικού δέκτη. Κάνεις το κινητό σου hotspot και καθάρισες.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deadlock7 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δεν έχεις άδικο, αλλά το χρειάζομαι για εξωτερική-επαγγελματική χρήση και θα με εξυπηρετούσε ως χαρακτηριστικό να υποστηρίζει κάρτα sim. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Ξεκίνα το διάβασμα... http://techtablets.com/2016/02/chuwi-hi8-pro-battery-calibration-issues-and-dying/ http://techtablets.com/forum/topic/screen-backlight-burn-in-and-battery-reporting-issues/ ψάξε και στο google για Chuwi HI8 pro problems... θα βρεις πολύ υλικό... Όλοι λένε το VI8 Plus για καλύτερη επιλογή... αν θέλεις να ανέβεις ένα σκαλί και να φτάσεις στα €195 (μεγάλο σκαλί), παίρνεις το Teclast X98 Pro (Z8500, 9,7 inch, 4GB RAM, 64GB DISK) από Banggood με κουπόνι... φοβερή τιμή και κορυφαίο tablet... http://www.banggood.com/Teclast-X98-Pro-WIFI-Intel-Z8500-Quad-Core-2_24GHz-9_7-Inch-Win10-Tablet-p-990292.html coupon:503cd0 Σκεφτομαι την κανω την υπερβαση για το teclasst, εχεις ακουσει τιποτα θεματα γι αυτο το μοντελο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karasardelis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Σκεφτομαι την κανω την υπερβαση για το teclasst, εχεις ακουσει τιποτα θεματα γι αυτο το μοντελο? Εγώ πάντως το πήρα για την γυναίκα μου (να πετάξει το Vi8 που έχει...). Έχει ένα μικρό θέμα με την υπερθέρμανση όταν το ζορίζεις, αλλά αν πιάνει το χέρι σου μπορείς να το ανοίξεις και να το διορθώσεις μόνος σου.... Δες εδώ - Η μπαταρία δεν πάει πάνω από 4 με 5 ώρες λόγω της οθονάρας και του επεξεργαστή - δεν ξέρω αν σε καλύπτει... Επίσης τα ηχεία δεν λένε και πολλά... Κατά τα άλλα είναι άριστο!!!! Λίγα τα αρνητικά για τα θετικά που σου δίνει και δεν υπάρχει tablet σε αυτήν την κατηγορία τιμής χωρίς αρνητικά... μετά πρέπει να πας σε Core M Tablets με 500-700 euro.... και δεν θα είναι και Dual Boot (εγώ το χρειάζομαι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως το πήρα για την γυναίκα μου (να πετάξει το Vi8 που έχει...). Έχει ένα μικρό θέμα με την υπερθέρμανση όταν το ζορίζεις, αλλά αν πιάνει το χέρι σου μπορείς να το ανοίξεις και να το διορθώσεις μόνος σου.... Η μπαταρία δεν πάει πάνω από 4 με 5 ώρες λόγω της οθονάρας και του επεξεργαστή - δεν ξέρω αν σε καλύπτει... Επίσης τα ηχεία δεν λένε και πολλά... Κατά τα άλλα είναι άριστο!!!! Λίγα τα αρνητικά για τα θετικά που σου δίνει και δεν υπάρχει tablet σε αυτήν την κατηγορία τιμής χωρίς αρνητικά... μετά πρέπει να πας σε Core M Tablets με 500-700 euro.... και δεν θα είναι και Dual Boot (εγώ το χρειάζομαι) 304.99$ = 270€ κοστίζει η Cube i7 Stylus, με Core M και SSD...όχι και 500-700 ευρώ Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2016 από vgiozo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Εγώ πάντως το πήρα για την γυναίκα μου (να πετάξει το Vi8 που έχει...). Έχει ένα μικρό θέμα με την υπερθέρμανση όταν το ζορίζεις, αλλά αν πιάνει το χέρι σου μπορείς να το ανοίξεις και να το διορθώσεις μόνος σου.... Δες εδώ - Η μπαταρία δεν πάει πάνω από 4 με 5 ώρες λόγω της οθονάρας και του επεξεργαστή - δεν ξέρω αν σε καλύπτει... Επίσης τα ηχεία δεν λένε και πολλά... Κατά τα άλλα είναι άριστο!!!! Λίγα τα αρνητικά για τα θετικά που σου δίνει και δεν υπάρχει tablet σε αυτήν την κατηγορία τιμής χωρίς αρνητικά... μετά πρέπει να πας σε Core M Tablets με 500-700 euro.... και δεν θα είναι και Dual Boot (εγώ το χρειάζομαι) Τραγικο για μενα,4 ωρες οθονη,βαλε αμα εχει και λιγο drain στο sleep (που 9 στα 10 κινεζικα εχουν),μιλαμε για μεγαλη φολα.Αμα ειναι να παρεις ταμπλετ το οποιο θα τρωει περισσοτερη ωρα στο ρευμα και λιγοτερη στα χερια σου,κλαφτα.Βεβαια,για αλλους ειναι δευτερευων πραγμα η αυτονομια και σημαντικο ρολο παιζουν οι επιδοσεις.Ειχα ενα Onda v975m και πηρα ενα LG Gpad 8.0 LTE.Το Onda ειναι(ηταν γιατι εχω κανα χρονο να το πιασω στα χερια μου) ετη φωτος μπροστα απο το LG σε θεμα οθονης και επιδοσεων.Το LG μολις ανοιγω πανω απο τρεις καρτελες στον Chrome κρεμαει,το Onda και 10 να ανοιγα,δεν ενοιωθε.Τι να το κανω ομως που με το Onda εβγαζα με το ζορι 4 ωρες σερφαρισμα και ειχε και αρκετο drain ενω το LG εχει 11 ωρες οθονη.Τεσπα,ο καθενας με τις αναγκες του.Πιστευω οτι το Plus που εχει περιπου στις 7+ ωρες οθονη ειναι καλυτερη επιλογη και ας εχει λιγο χαμηλοτερες επιδοσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως κλαίω με το hi12 με τα windows, μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Απορώ πως θα την παλέψει ο φίλος που θέλει office με το 8" Γενικότερα αναρωτιέμαι πόσο δύσκολο ειναι να κάνουν το windows περισσότερο touch friendly. Ένα tablet να πιάσουν οι κοπανοι με οτιδήποτε άλλο εκτός απο windows και να αντιγράψουν 5-10 βασικά πράγματα η βελτίωση θα είναι μεγάλη. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2016 από drdedus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα