Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ίσως το CHUWI Hi8 Pro ? Δες μερικά reviews και αποφάσισε.

Ενδιαφέρον.

Διαβάζω εδώ και πολύ ώρα reviews και το βρίσκω καλύτερο από το onda που postαρε ο φίλος προηγουμένως.

Ξέρει κανείς από ποια σελίδα με συμφέρει να αγοράσω μένοντας Γερμανία;

Διαβάζω που γράφουν πολλοί ότι "επιλέγουν ευρωπαϊκή αποθήκη",πως το επιλέγουμε αυτό;

Να φανταστώ,ότι θα πληρώσω και τελωνείο.

• Απαντ. 275
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστούμε αρα εμείς είμαστε οι μ@λακες που τα πήραμε.. εκτος και αν τελικά.. είναι μια χαρα!

Και λεω εγω πήγες να αγοράσεις τάμπλετ στο public με 90 ευρώ και βρήκες κάτι καλύτερο?

Δημοσ.

Δεν ειν8αι αξιοπιστα τα κινεζικα tablet

Να κλειδωθει το thread παρακαλω μετα απο αυτο το γεματο επιχειρηματα και αποδειξεις συμπερασμα....

• Like 1
Δημοσ.

Το hi12 έφτασε.

Η αλήθεια ειναι ότι ειναι μεγάλο αλλά και πολύ απολαυστικό.

Φοράει screen protector απο την μαμά του.

Άντε να βγει και dual boot firmware.

Δημοσ.

Για βγάλε καμιά φωτό και δώσε λεπτομέρειες...στα 180€ περίπου που το αγόρασες είναι πολύ καλύ τιμή, αν το έβρισκα σε τέτοια τιμή θα το δοκίμαζα...

...αλλά τώρα στα 200€+ δεν αξίζει να δώσω +50 σε σχέση με το Teclast x98 Plus που έχω τώρα, για να πάρω ταμπλέτα με ίδιες προδιαγραφές hardware...

...καλή η μεγάλη οθόνη, αλλα και το βάρος/μέγεθος είναι μεγάλο...

Τρέχει προσφορά στα 304.99 το Cube i7 Stylus με Core M + SSD + Stylus...

Δημοσ.

είναι εντυπωσιακό και σίγουρα 100% σε αποζημιώνει με την μεγαλύτερη οθόνη.

Αν μπει και το πληκτρολόγιο τότε μιλάμε για κανονικό laptop.

Απλά το σπαστικό για εμένα ειναι οτι εχει μόνο windows (ελπίζω όχι για πολύ)

Για το βάρος θα σου πω σε 2-3 μερες..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η τιμή που το πήρες εσύ θα ήταν η μόνη που θα το αγόραζα κι εγώ (αλλά δεν πρόλαβα)...πάνω από 200€, όπως είπα, σκέφτομαι ότι είναι άλλη μια ταμπλέτα Ζ8300 και δεν είναι να πεις πως η Retina του Teclast είναι άσχημη...κι έχει και μικρότερο μέγεθος...

...λαπτοπάκι έχω, δεν θέλω δεύτερο...

Εγώ εκμεταλλεύτηκα τελικά την προσφορά του Gearbest για το Cube i7 Stylus στα 304.99$ και το παρήγγειλα...

...να μου φύγει τουλάχιστον η απορία για το αν αξίζει η επένδυση χρημάτων πάνω από την "οικονομική κατηγορία" για τάμπλετ...

έχει CoreM + SSD sata3 + Stylus...όλα τα φόντα δλδ για να γίνει εξαιρετικός συνέταιρος σε μια σειρά εργασιών

(ειδικά αν προμηθευτώ το Stylus και κρατάω πλέον χειρόγραφες σημειώσεις στη ταμπλέτα...έχω πνιγεί στη χαρτούρα και δυστυχώς μαθαίνω καλύτερα γράφοντας...

...αλλά η μακρόστενη αγγουρο-οθόνη 16:9 μπορεί και πάλι να μου τα χαλάσει...

οπότε είτε θα με συντροφεύσει για καιρό και θα δώσω το Teclast x98 Plus, είτε θα αποδειχθεί ένας ακριβός πειραματισμός που μπορεί να δυσκολευθώ να δώσω κι όλας...

Γι αυτό αν θα ενδιαφερόταν κανείς ας με έχει στα υπόψη...θα τη δοκιμάσω όταν παραλάβω και θα κρίνω ποιά θα κρατήσω...

Εν τω μεταξύ δεν μου έφταναν οι τόσοι ενδοιασμοί για την αγορά, το Gearbest ενώ ανέφερε διαθεσιμότητα συγκεκριμενων μονάδων σε συγκεκριμένη τιμή, αποδεικνύεται ότι δεν έχει στις αποθηκες του τίποτα, αλλά έχει κάνει ή θα κάνει back-order όταν λήξει η προσφορά σε κανά 24ωρο περίπου...

...οπότε μπορεί να περάσουν πάνω από 15 ΄μέρες προτού αποσταλεί καν η ταμπλέτα...

Επεξ/σία από vgiozo
Δημοσ.

Εγω πηρα πριν μια εβδομαδα το

Teclast TX80 plus

adroid 5.1lolipop+windows 10

2gb ram

8"

ειναι πολυ καλο κ γρηγορο!!

απο το gearbest

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδα τώρα ότι η Google δίνει το Pixel C σε προνομιακή τιμή 375$, για όσους μένουν ΗΠΑ ή μπορούν να κάνουν διακανονισμό από εκεί.

http://www.theverge.com/2016/3/9/11186950/pixel-c-discount-android-n-google

https://pixel.google.com/developer-discount/

http://www.gsmarena.com/google_pixel_c-7826.php

Επεξ/σία από vgiozo
Δημοσ.

Έχω μια 64 micro sd, σε τι να την κάνω format έτσι ώστε να την βλέπουν και τα 2 λειτουργικά αλλά να παίρνει και αρχεία 10GB?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H ανάλυση της οθόνης είναι χαμηλή, η μπαταρία χάλια, μνήμη 1 giga, ο επεξεργαστής αργός. Αρκετά από τα reviews φαίνονται πληρωμένα όσο δεν πάει.

Ίσως υπάρχουν κινεζιές με καλύτερα χαρακτηριστικά σε κοντινές τιμές. Άστο καλύτερα.

Επεξ/σία από Lucretius
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...