Προς το περιεχόμενο

Γενική συζήτηση για Tablet της κινέζικης αγοράς

Prof_Chaos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και ενα δεύτερο protector για το hi12 αλλά πάλι όχι glass

(δεν στέλνει Ελλάδα)

Σας λέει κατι η εταιρεία?

http://www.amazon.com/Protector-Vikoo-Ultra-thin-Anti-Bubble-Definition/dp/B01B7D6IRC

Επεξ/σία από drdedus
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 275
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εδώ έβγαλε συμβατά μοντέλα screen protector για το Chuwi Hi12 και η γερμανική Vikuiti/3M

...glass, clear, matte...αρκετές επιλογές.

σε δυο μέρες στη πόρτα σου από Γερμανία

Από εκεί πήρα ένα matte προστατευτικό για το Teclast x98 Plus...

...η matte  εκδοχή (στο οικονομικότερο μοντέλο των 7.99€) σίγουρα επιφέρει ένα "grainy effect" στην οθόνη, αλλά ξεκουράζει τόσο πολύ τα μάτια μου κόβοντας τις αντανακλάσεις που αναπληρώνει στο οπτικό αποτέλεσμα.

...πολύ εύκολη εφαρμογή, μηδέν "φούσκες"/φυσαλλίδια κτλ

Σε clear ποιό προτείνεις?

Βλέπω γράφουν hard-coated αλλά glass γράφει μόνο ένα μάρκας "BROTECT" http://www.protectionfilms24.com/article/brotect-airglass-premium-glass-screen-protector-chuwi-hi12-2729144.html

Τι λες για αυτό?

Νομίζω πως ναι. Αν θες ρίξε μια ματιά και εδώ που γίνεται περισσότερη συζήτηση. Αλλά, κατα τη γνώμη μου, καλύτερα να κάνεις μια λίστα με τα μοντέλα που συγκεντρώνουν τα χαρακτηριστικά που ψάχνεις και μετά να τσεκάρεις τα reviews τους. Άλλωστε μια εταιρία μπορεί να βγάζει χάλια windows tablet και κορυφαία android και τούμπαλιν.

Έχω βάλει στο μάτι το chuwi vi8 αλλά και από teclast to x80h plus αλλά δεν ξέρω ποια η διαφορά τους και γενικά σαν εταιρεία την να διαλέξω???? Μπορεί να συγκριθεί και να σταθεί ισάξια με asus vivotab 8 m81c kai dell venue 8 32gb 5830??? Ή λέω βλακείες??  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε clear ποιό προτείνεις?

Βλέπω γράφουν hard-coated αλλά glass γράφει μόνο ένα μάρκας "BROTECT" http://www.protectionfilms24.com/article/brotect-airglass-premium-glass-screen-protector-chuwi-hi12-2729144.html

Τι λες για αυτό?

Δεν μπορώ να προτείνω προϊόντα που δεν ε΄χω δοκιμάσει, η γνώμη μου μετράει όπως και οποιουδήποτε άλλου που δεν τα έχει δει ποτέ από κοντά.

Ξέρω μόνο, επειδή μου είχαν στείλει δείγματα για τα πιο ακριβά μοντέλα (ADQC27 & DQCT30) για κινητό, τα οποία είχα προσαρμόσει στο κινητό μου για λίγες μέρες, πως είναι πολύ καλά...αλλά ακριβά.

Ξέρω επίσης να σου πω για Brotect των 7.99 Matte, αλλά γι αυτό που δείχνεις ιδέα δεν έχω.

Αυτό που ξέρω να σου πω σίγουρα είναι ότι είναι φτιαγμένα για να προσαρμόζονται και να αφαιρούνται εύκολα, χωρίς να αφήνουν υπολείμματα.

Τα clear ADQC27 είναι πολύ καθαρά, σαν να μην υπάρχει δλδ προστατευτικό, το DQCT30 είναι πιο χοντρό, είναι ορατό πως έχεις εφαρμόσει κάτι πάνω στην οθόνη, αλλά κόβει παρά πολύ τις αντανακλάσεις.

Το Brotect το οικονομικότερο matte έχει λίγο πιο grainy από το ακριβότερο....βέβαια το ακριβό το έχω δει μόνο σε μικρή οθόνη smartphone, ενώ το brotect matte σε 9.7" οθόνη τάμπλετ...

...δεν θα έλεγα ότι θα άξιζε η επένδυση στο ακριβότερο, αλλά για να είμαι πιο βέβαιος θα έπρεπε να το δω σε μεγαλύτερη επιφάνεια.

Αν το βιάζεσαι, θα φτάσει αμέσως...αυτή πιστεύω θα είναι η πιο καίρια διαφορά, μαζί με την διαπιστωμένα εύκολη εφαρμογή...ειδικά για 12άρα οθόνη, θα το χρειαστείς.

Επεξ/σία από vgiozo
  • Like 1

Έχω βάλει στο μάτι το chuwi vi8 αλλά και από teclast to x80h plus αλλά δεν ξέρω ποια η διαφορά τους και γενικά σαν εταιρεία την να διαλέξω???? Μπορεί να συγκριθεί και να σταθεί ισάξια με asus vivotab 8 m81c kai dell venue 8 32gb 5830??? Ή λέω βλακείες??  

Την ποιότητα του Dell δεν θα την έχει, τουλάχιστον στην κατασκευή του. Το chuwi vi8 είναι στην ουσία ένας φτηνός κλώνος του Dell (υπάρχει και το plus μοντέλο που είναι πολύ καλύτερο). To Teclast X80h plus φαίνεται αξιοπρεπές. Μέχρι πόσα χρήματα μπορείς να δώσεις; Και για τί χρήση το θές;

• Like 1

Την ποιότητα του Dell δεν θα την έχει, τουλάχιστον στην κατασκευή του. Το chuwi vi8 είναι στην ουσία ένας φτηνός κλώνος του Dell (υπάρχει και το plus μοντέλο που είναι πολύ καλύτερο). To Teclast X80h plus φαίνεται αξιοπρεπές. Μέχρι πόσα χρήματα μπορείς να δώσεις; Και για τί χρήση το θές;

100-150 (και μέσω αγγελιών) είναι το ποσό. Η asus από ότι κατάλαβα δεν είναι καλή????? H ONDA σαν εταιρία είναι σοβαρή???

Με 140 παίρνεις το teclast X98 Air III που είναι δεκάιντσο και αξιοπρεπές για αυτά που δίνεις. Για τα ONDA δεν έχω ακούσει τα καλύτερα. Για την Asus δεν έχω άποψη.

Αν μπορείς να ανεβάσεις το μπάτζετ ένα εικοσάευρο υπάρχει και το Mipad 2 της xiaomi, απο τα ποιοτικότερα τέμπλετ της (κινέζικης) αγοράς και με δυνατό επεξεργαστή. Δυστυχώς δεν έχει επεκτάσιμη μνήμη.

Με 140 παίρνεις το teclast X98 Air III που είναι δεκάιντσο και αξιοπρεπές για αυτά που δίνεις. Για τα ONDA δεν έχω ακούσει τα καλύτερα. Για την Asus δεν έχω άποψη.

Αν μπορείς να ανεβάσεις το μπάτζετ ένα εικοσάευρο υπάρχει και το Mipad 2 της xiaomi, απο τα ποιοτικότερα τέμπλετ της (κινέζικης) αγοράς και με δυνατό επεξεργαστή. Δυστυχώς δεν έχει επεκτάσιμη μνήμη.

Kαλές οι προτάσεις , αλλά σκεφτόμουν να καταλήξω εξ αρχής σε windows tablet παρά andorid tablet 

Ίσως το CHUWI Hi8 Pro ? Δες μερικά reviews και αποφάσισε.

Χμμμ.... Καλό φαίνεται!!!! Θα του ρίξω μια ματιά (αναλυτική αύριο) και θα δω!!! 

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΦΙΛΕ Lucretius

Σχετικά με το chuwi hi8 pro έχω αμφίρροπες απόψεις. Ζεσταίνεται πολύ , κολλάει σε κάποιες περιστάσεις , κοκ. Υπάρχει καμιά διαφορετική λύση στο κεφάλαιο αυτό των 100-150 ευρώ???

Καλησπέρα σας. Παιδιά,έχει πάρει κανίς το  συγκεκριμένο tablet από gearbest http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_266786.html?wid=1.

Θέλω να παραγγείλω 2 κομμάτια και όταν φτάνω να επιλέξω τρόπο αποστολής μου βγάζει το εξής 

expedited shipping 4-7 days με 6,24 ευρώ .Ισχύει κάτι τετιο; Με τι το στέλνουν,DHL ; 

Καλησπέρα σας. Παιδιά,έχει πάρει κανίς το  συγκεκριμένο tablet από gearbest http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_266786.html?wid=1.

Θέλω να παραγγείλω 2 κομμάτια και όταν φτάνω να επιλέξω τρόπο αποστολής μου βγάζει το εξής 

expedited shipping 4-7 days με 6,24 ευρώ .Ισχύει κάτι τετιο; Με τι το στέλνουν,DHL ; 

Εγώ που είμαι άσχετος με Tablets και απλά έψαχνα ένα Windows Tablet κάνω λάθος ότι το παραπάνω είναι ευκαιρία

και θέλω και εγώ να το παραγγείλω;

Πρώτη φορά συναντάω αυτό το gearbest..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...