DeiX Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 Exete dei to Rockstar me Mark Wallbergh-Jennifer Anniston? Tromerh tainia. Se vazei pragmatika sthn epoxh tou 80 kai sthn psyxologia enos Rockstar!!! Deite kai peite
Toufas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 hm oraia tainia (propersi nomizo tin eida) alla den me epise toso..kali gia dvd i guess
Periklis120 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Mia apo tis agapimenes mou.An kai den nomizo oti itan kati to idiaitero entelei me ekane na kseskoniso gia mia akomi fora tis 80iles pou eho stin diskothiki mou.A!To soundtrack kati parapano apo fovero!!!!!
akpe Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 esit: Λίγα παραπάνω σχόλια μια και έχω χρόνο τώρα: Όταν άκουσα οτι η ταινία θα βασίζεται στην "αληθινή" ιστορία του Tim Owens πίστεψα οτι θα δώ κάτι καλό. Δεν με ενθουσίασε, αλλα ούτε μπορώ να πώ οτι και με απογοήτευσε πλήρως. Αναμενόμενο σενάριο ,μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο, ενώ απο άποψη ερμηνειών, εκτός της Jennifer και Whalberg, οι υπόλοιποι "χάνουν". Κάτι που δέν περίμενα να δώ, και μου άρεσε. είναι το γεγονός οτι τα περισσότερα μέλη των "συγκροτημάτων" της ταινίας ύποδυόντουσαν πραγματικοί μουσικοί και όχι κομπάρσοι. (Όντως, τα φωνητικά είναι απο Jeff Soto και Mike Matijevic) Συμφωνώ οτι -μερικά- κομμάτια ήτανε επιεικώς άθλια, αλλα μερικά όπως πχ are you ready, we all die young, προσωπικά μου άρεσαν.
The_Judas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Τα φωνητικά δεν τα κάνει ο Dio αλλά ο Jeff Soto. Το soundtrack είναι επιεικώς άθλιο !!! Αντί να βάλουν τραγούδια γνωστών ροκ μουσικών έφτιάξαν μία κλισέ μπάντα με στίχους όπως gimme blood gimme blood polution (??) και stand up and shout (!!*&*&!!). Περισσότερο παρωδία της ροκ μουσικής ήταν παρά ντοκυμαντέρ όπως πήγαν να το περάσουν. H μόνη δικαιολογία που τους δίνω είναι ότι η μπάντα που παρουσιάζουν είναι ποπ-μέταλ και γι'αυτό υπάρχει μια διαφοροποίηση από τις υπόλοιπες ροκ-μέταλ μπάντες. Το Almost Famous ήταν πολύ καλύτερο ...
Periklis120 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Το Almost Famous ήταν πολύ καλύτερο ... File Judas,tha simfoniso alla sto soundtrack tou Rockstar eihe kai gnosta sygkrotimata opos Bon Jovi,Kiss,INXS,Motley Crue,Everclear.Profanos den to eheis.... :wink:
epote Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 the who, black sabbath, led zepelin, simon&garfunkel, the stooges, jethro tull κτλ κτλ
The_Judas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Το Almost Famous ήταν πολύ καλύτερο ... File Judas,tha simfoniso alla sto soundtrack tou Rockstar eihe kai gnosta sygkrotimata opos Bon Jovi,Kiss,INXS,Motley Crue,Everclear.Profanos den to eheis.... :wink: Δίκιο έχεις , αλλά εγώ αναφερόμουν περισσότερο στα τραγούδια του συγκροτήματος Steel Dragon (το απόλυτο όνομα μέταλ μπάντας ). Πάντως αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν ότι οι δημιουργοί του έργου στιγμάτισαν το ροκ και το μέταλ με έναν πολύ εμπορικό χαρακτήρα που σίγουρα δεν εκφράζει την πλειονότητα των συγκροτημάτων. Σε μερικά σημεία του έργου είχα την εντύπωση ότι όλες οι ροκ μπάντες παίζουν μόνο για τα λεφτά και τις γκόμενες , πράγμα που προσβάλει και εμένα προσωπικά ως ακροατή και μουσικόφιλο.
LupinIII Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 To ergaki mou arese arketa.. Pisteuw edeixne kala to poso eukolo einai telika na "xa8ei" kapoios mesa sthn doxa kai thn epituxia xehnontas poios telika einai Kai fusika edeixe oti gia na tragoudhsei kapoios tetoia tragoudia den shmainei aparaithta oti prepei na"ourliazei"..Prepei na exei kai fwnara!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.