Themos3 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 LINK Σκρουτζ = 134, έχει παίξει και στα 100 κατά καιρούς Τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έψαξα ούτε έχω χρόνο να ψάξω. To είδα στο HUKD και το βάζω καθαρά και μόνο εξαιτίας της τιμής του.ΥΓ. 1 available. Δε ξερω ποσο θα κρατήσει ή αν θα ανανεώσουν την διαθεσιμότητα.
matiamiti Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 LINK Σκρουτζ = 134, έχει παίξει και στα 100 κατά καιρούς Τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έψαξα ούτε έχω χρόνο να ψάξω. To είδα στο HUKD και το βάζω καθαρά και μόνο εξαιτίας της τιμής του. ΥΓ. 1 available. Δε ξερω ποσο θα κρατήσει ή αν θα ανανεώσουν την διαθεσιμότητα. Hi Speed USB 3.0 Compatible (backwards compatible to USB 2.0) Up to 150MB/sec Read; Up to 30MB/sec Write Easy plug and play functionality The rubberized housing provides a durable and rugged exterior that safeguards the drives from the elements. It is protected from any shock and physical damage as well as water resistant offering protection from various elements. Compatible with Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows 2000, Windows ME, Linux 2.4 and later, Mac OS9, X and later
G0dlike Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Sorry, this Seller doesn’t deliver to Greece LINK Σκρουτζ = 134, έχει παίξει και στα 100 κατά καιρούς Τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έψαξα ούτε έχω χρόνο να ψάξω. To είδα στο HUKD και το βάζω καθαρά και μόνο εξαιτίας της τιμής του.ΥΓ. 1 available. Δε ξερω ποσο θα κρατήσει ή αν θα ανανεώσουν την διαθεσιμότητα.Sorry, this Seller doesn’t deliver to Greece
Agathoklis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Το ειχα δει το πρωι για να καταλαβω τι ηταν και ειχε αποστολη Ελλαδα παντως.... btw δεν καταλαβα τι ειναι
driver4 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B00F9V72H4/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new Δεν είναι άμεσα διαθέσιμο απο amazon, για αυτό βγάζει-πρώτο στη σειρά-άλλο πωλητή, το παίρνεις και όποτε έχουν stock το στέλνουν και σε χρεώνουν τότε.
Themos3 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Sorry, this Seller doesn’t deliver to Greece Sorry, this Seller doesn’t deliver to Greece Μετά απο 1286 + αυτό το ποστ και σχεδόν όλα στις Προσφορες μάλλον δε θα έβαζα κάτι που δεν έρχεται Ελλάδα. Η προσφορά ήταν από άλλο πωλητή και fulfilled απο amazon αλλά προφανώς τέλειωσε....
Themos3 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ξανά διαθέσιμο(3 τεμάχια) από άλλο πωλητή και πάλι fullfilled απο amazon στα 79.93€ αυτή τη φορά.
Captain Nemo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 εγγύηση πόσο να έχει ; σε σχέση με άλλες λύσεις που βρίσκεται απο θέμα ταχύτητας ;
lordlothar Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δείτε και τη χωρητικότητα των 128GB που επίσης νομίζω είναι σε έκπτωση (28 λίρες), με βάση το skroutz.
Billator Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξέρω αν άλλαξε η τιμή αλλά είναι 82,23 ευρώ έτσι για πληρότητα για κάποιον που τον ενδιαφέρει όντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα