SudokuMan Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να κανω εγγραφη κατι που βλεπω στην τηλεοραση απο την νοβα. Π.χ. μια ταινια που θελω να δω. Θελω να γραψω μια ταινια που παιζει στο Novacinema η στο φλασακι η ακομη και σε καποιον δεκτη. Αλλα ειμαι λιγο ασχετος απο αυτα και θελω μια αναλυτικη απανατηση. Τι πρεπει να αγορασω πρωτα (σε οικονομικη τιμη μεχρ 30Ε). Μετα απο αυτο θελω να μου πειτε αναλυτικα τι να συνδεσω και με τι. Τελος, εχω τηλεοραση LG 42αρα και NovaBox 360+. Παρακαλω βοηθηστε με συντομα γιατι ειναι αναγκη. Ευχαριστω
makfil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Διάβασε αυτό το νήμα και θα σε βοηθήσει αρκετά.
alldaynews Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δεν λέει κάτι για εγγραφή γιατι και γω ενδιαφέρομαι
makfil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Υπάρχει και αυτό το νήμα με review και πολλά σχόλια. (με λίγο ψάξιμο στην ίδια ενότητα βρίσκεις πολλά ....)
SudokuMan Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Τα διαβασα αυτα αλλα δεν πολυκαταλαβα.. υπαρχει καποιος να μου δωσει την απαντηση που θελω ? Δηλ: 1) Αγορασε αυτο και αυτό 2) Συνδεσε το καλωδιο με τον αποκωδικοποιητη κτλ κτλ... ? Γιατι οπως σας ειπα ειμαι ασχετος απο αυτα.. και παλι Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα