pelekakias Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 φίλε είμαι ένας απ' αυτούς που έχει θέμα με την μητρική..συγκερκιμένα το rev 3,0 είναι προβληματικό..κακές ψύχτρες στα vrm..το revision 1 me to aplo bios λεγανε ήταν καλύτερη..το throttle στα 2,8 λύνεται αν βάλεις to hpc mode enabled...το λόγο βέβαια που se default setting πρέπει να πέφτει στα 2,8 δεν μπορω να τον κτλάβω, και δν ξέρω αν γίνεται σε άλλες μητρικές.. τα energy features C&Q c1 c6 δεν χρειάζεται να τα έχεις κλειστά, δεν υπάρχει λόγο να δουλέυει ο επεξεργαστής στο φουλ.. απλα έχετα κλειστά όσο clockareis και όταν είσαι σίγουρος ότι είσαι σταθερός, τα ανοίγεις και βλέπεις..ενημερωσέ μας όταν τον πας 4,2 και αν καταφέρεις να πάς παραπάνω χωρις throttle στα 1,4.. εγώ έχω τον 8320 όχι τον δικό σου.. αύριο στέλνω για rma την μητρική και πάω μάλλον σε asus m5a99x evo r2.0 αν κόψουν πιστοτικο, γιατι δεν υπάρχουν λεφτα για πιο ισχυρή μτρική..και ούτε θεωρώ ότι αξίζει πλέον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johninio Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Εγω μολις τωρα εκλεισα το prime 95 μετα απο 7 ωρες κρατωντας σταθερα την συχνοτητα. Παιζει η δικη μου να ειναι μια χαρα.Θα ενημερωσω οταν τον κανω oc τελικα ουτε εμενα εχει ληξει η εγγυηση.Λετε να την στειλω και εγω πισω;Την ειχα παρει μεταχειρισμενη πριν 2 χρονια και εχω αποδειξη κανονικα. Ληγει τον Μαιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Γιατί να την στείλεις πίσω αν δουλεύει κανονικά ; Δοκίμασε και οc και βλέπεις. Τι ψύκτρα έχεις johninio ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pelekakias Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 αν σου δουλεύει κανονικά δεν νομίζω να στην αλλάξουν και με το δίκιο τους..εμένα έχουν σκουρήνει τα vrm απο πίσω και θα πατήσω εκεί..πάντως εσένα ακόμα και σαν την δικιά μου νά ναι ίσως δεν σου κάνει ακόμα throttle γιατι έχεις άλλο cpu που δουλεύει σε χαμηλότερη συχνότητα, άρα ίσως δίνει λιγότερα volt..κάνε overclock και βλέπεις..ποια ψύχτρα έχεις κιόλλας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johninio Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 τωρα εχω την arctic cooling freezer 12 αλλα αυριο ερχεται nepton 280l μεταχειρισμενη. Η μητρικη δεν εχει καθολου καφε χρωμα(το σαββατοκυριακο θα την ελεγξω και απο κατω). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Την κρατάς την mobo johninio και δοκιμάζεις για oc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johninio Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Mult1C0r3Cpu νομιζω οτι οντως ειναι μια χαρα . ετσι και ελλιως εχει ενα 5μηνο ακομα εγγυηση οποτε θα δοκιμαστει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johninio Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια κουμπωθηκε χυες η nepton (ολα μια χαρα απλα να μην βουιζε λιγο η αντλια) και εκανα prime95.To θεμα μου ειναι οτι πως θα δω τις πραγματικες θερμοκρασιες αφου και σε prime βγαζει 25(χωρις oc) και τους ανεμηστηρες σε silent mode(για να μην ακουγονται) edit-Τελικα οκ με την αντλια την εβαλα στις 4000rpm γιατι ετρεχε στις 7000 σταθερα και εκανε ενα υπαραστικο ηχο.Γενικα αν μπορειτε προτεινετε ιδεες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johninio Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Εχουμε και λεμε αφου εκλεισα τα παντα και αφησα ανοιχτο μονο το hpc εβαλα το multiplier 21 πειραξω ρευματα.Τρεχω τωρα prime 95 και δεν εχει βγαλει μεχρι τωρα τιποτα. Θα ξεκινησω να κατεβασω το ρευμα.Μονο το cpu vcore πειραζω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα