Προς το περιεχόμενο

fx 8120 vcore

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω την rev 3 και εχω περασει το τελευταιο bios πριν την beta(ειχε προβλημα με την αυξομοιωση στροφων του ανεμηστηρα cpu).+

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πέρνα ακόμα προηγούμενο bios, παίζει να φτιάξει το θέμα που έχεις, διαφορετικά ξεμένω από ιδέες. Η μάλλον έχω μια ιδέα, βγάλε την μητρική και δες αν από μπλέ έχει πάρει καφέ χρώμα κοντά στα vrm, το ίδιο πάθανε ο chimaira x και ο pelekakias, οι μητρικές τους ήταν στην ουσία χρησιμοποιημένες από πριν, αγόρασαν δηλαδή μετάχειρο για καινούριο.

Δημοσ.

johninio το prime ποση ωρα το αφησες? γτ κ σε μενα με κτ ρυθμισεις ολα ηταν σταθερα γιανκαμια ωρα κ το βραδυ π το ξαναεβαλα κ το πρωι που σηκωθηκα ειδα αυξομειωσεις...οποτε θα σ προτεινα να το αφησεις ολο τ βραδυ γ νασαι καλυμμενος..btw εγω τν μομπο.τν πηγα στο msystem χθες κ περιμενω ενημερωση γτ πραγματικα ξενερωσα κ τοσο καιρο δν ειχα παρει χαμπαρι...

Δημοσ.

καντο κανενα 8ωρο δλδ ολο τ βραδυ νασαι σιγουρος μαν οχι τπτ αλλο...εμενα ευτυχως ληγει σε 9μηνες

καντο κανενα 8ωρο δλδ ολο τ βραδυ νασαι σιγουρος μαν οχι τπτ αλλο...εμενα ευτυχως ληγει σε 9μηνες

λελ εφαγε σκαλωμα τ κινητο χΔ

Δημοσ.

με πηραν απτο msystem μ ειπαν οτι σε αυτους δεν εκανε κτ βεβαια γτ εβαλαν πανω εναν 2πυρηνο αλλα με πιστευουν οτι μ κανει τς αυξομειωσεις...ετσι θα τν στειλουν πισω το θεμα ειναι  μ λενε οτι πιστωτικο μπορει να βγει λιγοτερο απτα λευτα πουβτ αγορασα κ οτν τς ειπα γτ αφου δινει 3χρονια η εταιρεια κ συμφωνα με τον καταναλωτη εχει δικαιωμα γ πιστωτικο της αρχικης αξιας...μ λενε ναι απλα η εταιρεια στα 2χρονια δινει πιστωτικο αρχικης αξιας αλλα τν 3ο χρονο τον δινει στον προμηθευτη ο οποιος κανονιζει...:/ ισχυει? κ αν οχι τι μπορεω να κανω?

Δημοσ.

Μετά απο 3 ώρες prime95 δεν έχω καθόλου throttling μαλλον έπεσα σε καλή gigabyte(αυτό θα φανεί και το σαββατοκύριακο που θα ξεκινήσω το πρώτο oc).HUmRgmp.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...