Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μιλησα με τεχνικο της forthnet κοι μου ειπε οτι μπορω ανετα ναβαλω router δικης μου επιλογης απλα ισως να μην το αναγνωρισει αυτοματα και να πρεπει να το ρυθμισω χειροκινητα..τι κανω σε μια τετοια περιπτωση?

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μιλησα με τεχνικο της forthnet κοι μου ειπε οτι μπορω ανετα ναβαλω router δικης μου επιλογης απλα ισως να μην το αναγνωρισει αυτοματα και να πρεπει να το ρυθμισω χειροκινητα..τι κανω σε μια τετοια περιπτωση?

οχι μπορει να μην το αναγνωρισει αυτοματα αλλα δεν θα το αναγνωρισει αυτοματα αφου δεν ειναι ενεργοποιημενο ουτε σεταρισμενο το tr069.

οπως εγραψα και πιο πανω πρεπει να βαλεις vpi 8 vci 35 /pppoe Με llc που λογικα ολα αυτα ειναι ετοιμα και να βαλεις  Username και Password της forthnet.Πχ [email protected] password mplampla.  Το @forthnet.gr στο τελος του username δεν ειναι υποχρεωτικο να το βαλεις στο ιδιοκτητο δικτυο.το βαλεις ή οχι το ιδιο ειναι.

Δημοσ.

οχι μπορει να μην το αναγνωρισει αυτοματα αλλα δεν θα το αναγνωρισει αυτοματα αφου δεν ειναι ενεργοποιημενο ουτε σεταρισμενο το tr069.

οπως εγραψα και πιο πανω πρεπει να βαλεις vpi 8 vci 35 /pppoe Με llc που λογικα ολα αυτα ειναι ετοιμα και να βαλεις  Username και Password της forthnet.Πχ [email protected] password mplampla.  Το @forthnet.gr δεν ειναι υποχρεωτικο να το βαλεις . το βαλεις ή οχι το ιδιο ειναι.

καποια ρουτερ ειχαν θεμα θερμοκρασιας οποτε κατι τετοια βοηθανε(οπως και το siemens cl110).αλλα δεν ειναι λυση αυτη.ναι μεν λυνεις το προβλημα σου σε ΚΑΠΟΙΕΣ περιπτωσεις αλλα υπαρχουν και περιπτωσεις οπως με zte που απλα το ρουτερ σαν κατασκευη ειναι για πεταμα για καποιον που θελει κατι παραπανω σε απαιτησεις.εκει καλο ειναι απλα να μην παρεις voip.αν δεν τον νοιαζει καποιον να χασει την τηλεφωνια τοτε ολα ειναι ενταξει.αλλοι εχουν βαλει και ανεμιστηρακια αντι για ψυκτρες αλλα οκ δεν θα παρακαλαω ή θα κανω πατεντες για να παιξει το καθε ρουτερ των 5 ευρω του παροχου

vpi 8 vci 35 /pppoe Με llc ..... sorry αλλα για μενα ειναι κινεζικα αυτα...  :confused:

Δημοσ.

Οταν μπεις μεσα στο ρουτερ θα τα δεις σε καποια καρτελλα.αλλιως με βαση το Manual μπορεις να δεις που θα τα βαλεις.στην ουσια το πιο πιθανο ειναι απλα να χρειαστει ενα Username/password και να φτιαξεις το wifi.αμα δεν ξερεις καθολου δεν ξερω μηπως σε βοηθησει ο παροχος αν και δυσκολο γιατι βοηθανε μονο με τα δικα τους ρουτερ αλλιως κανας φιλος σου που να ξερει λιγακι.

επισης καλο θα ηταν να γινει και Update to adsl router με το τελευταιο firmware οταν το παρεις για να εισαι Up to date

• Like 1
Δημοσ.

Οταν μπεις μεσα στο ρουτερ θα τα δεις σε καποια καρτελλα.αλλιως με βαση το Manual μπορεις να δεις που θα τα βαλεις.στην ουσια το πιο πιθανο ειναι απλα να χρειαστει ενα Username/password και να φτιαξεις το wifi.αμα δεν ξερεις καθολου δεν ξερω μηπως σε βοηθησει ο παροχος αν και δυσκολο γιατι βοηθανε μονο με τα δικα τους ρουτερ αλλιως κανας φιλος σου που να ξερει λιγακι.

επισης καλο θα ηταν να γινει και Update to adsl router με το τελευταιο firmware οταν το παρεις για να εισαι Up to date

ok, ευχαριστω! http://www.public.gr/product/perifereiaka/networking/adsl-modem-router/tp-link-td-w8970-asyrmato-modem-router-300mbps/prod5363098pp/

λεω να παρω αυτο

Δημοσ.

αν σε παιρνει οικονομικα πηγαινε για το 8980 ή το 9980 που ειναι και vdsl για μελλοντικη χρηση.firmware στην σελιδα της tp link θα βρεις.εχει και εκει οδηγιες πως το περνας.

• Like 1
Δημοσ.

αν σε παιρνει οικονομικα πηγαινε για το 8980 ή το 9980 που ειναι και vdsl για μελλοντικη χρηση.firmware στην σελιδα της tp link θα βρεις.εχει και εκει οδηγιες πως το περνας.

εγινε. σε ευχαριστω φιλε!!

Δημοσ.

τιποτα οπου κολλησεις εδω ειμαστε.

αλλη ερωτηση...το 9980 που λες ειδα κατι φωτο και στη θυρα του ιντερνετ λεει μονο vdsl... εγω που εχω τωρα  adsl δε θα εχω κανενα θεμα ετσι?

Δημοσ.

αλλη ερωτηση...το 9980 που λες ειδα κατι φωτο και στη θυρα του ιντερνετ λεει μονο vdsl... εγω που εχω τωρα  adsl δε θα εχω κανενα θεμα ετσι?

παιζει και adsl και vdsl.

N600 Wireless Dual Band Gigabit VDSL2/ADSL2+ Modem Router

• Like 1
Δημοσ.

Αν ειχα forthnet,θα πηγαινα σε vigor 2700 και ας εχει παλιωσει.Το εχω σε ξενοδοχειο που εχω σε 8αρα Οτε και εξυπηρετει περισσοτερους απο 50 ταυτοχρονους χρηστες με ubiquiti access points, την στιγμη που τα zte του οτε,το pirelli netfaster 1 kai 2, και δυστυχως το επαγγελματικο zyxel 662 μπουκωναν την γραμμη.Δυστυχως πηρα ενα δευτερο να παιξω με την cyta voip αλλα δεν αναβει κανενα λαμπακι οταν το συνεδεσα.Πιθανως καμενο,τροφοδοτικο, η καμενη πλακετα.Πολυ καλα modem παντως.

Δημοσ.

Αν ειχα forthnet,θα πηγαινα σε vigor 2700 και ας εχει παλιωσει.Το εχω σε ξενοδοχειο που εχω σε 8αρα Οτε και εξυπηρετει περισσοτερους απο 50 ταυτοχρονους χρηστες με ubiquiti access points, την στιγμη που τα zte του οτε,το pirelli netfaster 1 kai 2, και δυστυχως το επαγγελματικο zyxel 662 μπουκωναν την γραμμη.Δυστυχως πηρα ενα δευτερο να παιξω με την cyta voip αλλα δεν αναβει κανενα λαμπακι οταν το συνεδεσα.Πιθανως καμενο,τροφοδοτικο, η καμενη πλακετα.Πολυ καλα modem παντως.

εγω σε ξενοδοχειο εχω cisco και ενα vigor 2760 νομιζω. αλλα ειναι ακριβο ..140ε.. 

Δημοσ.

το κακο με αυτο το ρουτερ ειναι οτι ειναι σχετικα παλιο.μπορει να μην εχει το max συγχρονισμο λογω παλιου chipset οπως και οτι εχει wifi 802.11g.βεβαια στο ξενοδοχειο δεν σε νοιαζει αφου το εχεις σαν adsl router και το wifi το κανει το ubiquiti.zte pirelli και τετοια ειναι για πεταμα ακομα και για Home use>το zyxel κανονικα θα πρεπε να σου παιξει.καποια μοντελα βεβαια 650 ,660 ειχα κατι αρνητικα που δεν μου αρεσαν οποτε ναι το vigor το θεωρω καλυτερο.λογικα ολο και καπου θα μπορεις να βρεις και αλλο 2700.μετρα τον μετασχηματιστη με ενα πολυμετρο να δεις αν δινει ρευμα.αν εχει καει αυτο ολο και καποιος θα βρεις απο αλλο ρουτερ αρκει να ταιριαζουν τα volt.βεβαια αν το βαλεις στην θεση του ρουτερ της cyta θα χασεις την τηλεφωνια(ναι μεν εχει voip to draytek) αλλα δεν θα σου δωσει η cyta τα στοιχεια για να τα σεταρεις  .εκτος αν βρεις τροπο εσυ να παρεις τα στοιχεια μονος σου μεσα απο το ηδη υπαρχον ρουτερ.

εγω σε ξενοδοχειο εχω cisco και ενα vigor 2760 νομιζω. αλλα ειναι ακριβο ..140ε.. 

το 2760 ειναι τοπ αλλα και η τιμη του ποναει.το καλο ειναι οτι ειναι και vdsl και εχει διαφορα feautures μεσα για bandwidth management etc

επισης προσοχη με το 2700(υπαρχει και sticky topic)γιατι καποια συγκεκριμενα με συγκεκριμενη mac address δεν μπορουν να παρουν αλλο firmware πχ το τελευταιο official και brickarontai.

http://www.insomnia.gr/topic/413712-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%B1-vigor-2700vg-adsl2-2-modem/page-1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! νέος συνδρομητής σε VDSL της Forthnet, έχω το ρουτερ 9980 και μου κάνει νέρα δεν παίρνει Ip.. σας παραθέτω και τις ρυθμίσεις http://prntscr.com/9sor17

http://prntscr.com/9sovx3

από τα πολλά ο τεχνικός της Forthnet αφού με έπεισε ότι το ρουτερ που δίνουνε Technicolor είναι το μοναδικό ρουτερ αυτή την στιγμή που παίζει με το VDSL τους( :confused:  :confused:  :confused: ) αναγκάστηκα να το αλλάξω καμιά ιδέα για τα setting για το 9980?

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! νέος συνδρομητής σε VDSL της Forthnet, έχω το ρουτερ 9980 και μου κάνει νέρα δεν παίρνει Ip.. σας παραθέτω και τις ρυθμίσεις http://prntscr.com/9sor17

από τα πολλά ο τεχνικός της Forthnet αφού με έπεισε ότι το ρουτερ που δίνουνε Technicolor είναι το μοναδικό ρουτερ αυτή την στιγμή που παίζει με το VDSL τους( :confused:  :confused:  :confused: ) αναγκάστηκα να το αλλάξω καμιά ιδέα για τα setting για το 9980?

a.vdsl απο Kv του οτε ή vdsl απο dslam της forthnet

αν εισαι απο kv του οτε vlan id βαζεις 835 οχι 1102.

β.εχεις περασει το τελευταιο firmware update?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...