Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια... και καλη χρονια!! εχω συνδεση forthnet με ενα router τεψηνιψολορ τδ5130 νομιζω. αν θελω να το αλλαξω μπορω να παρω οποιοδηποτε?? γιατι λεω να παρω ενα της tplink που ειναι απο τα καλυτερα. αλλα θα ειναι συμβατο? ευχαριστω

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν υποστηρίζει το πρωτόκολλο DSL που χρησιμοποιεί η forthnet (το οποίο είναι πάρα πολύ πιθανό), τότε φυσιολογικά δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Αν υποστηρίζει το πρωτόκολλο DSL που χρησιμοποιεί η forthnet (το οποίο είναι πάρα πολύ πιθανό), τότε φυσιολογικά δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.

ευχαριστω για την απαντηση. πως μπορω να ελεγξω αυτο που λες?

ευχαριστω για την απαντηση. πως μπορω να ελεγξω αυτο που λες?

http://www.public.gr/product/perifereiaka/networking/adsl-modem-router/tp-link-td-w8970-asyrmato-modem-router-300mbps/prod5363098pp/ , αυτο πχ?

Δημοσ.

OK, το μοντέλο που δείχνεις είναι για ADSL/ADSL2/ADSL2+. Αν εσύ, για παράδειγμα, έχεις VDSL, τότε δε θα παίξει. Εφόσον έχεις μία από αυτές τις συνδέσεις, δε βρίσκω λόγο να έχεις πρόβλημα. Καλό θα ήταν, βέβαια, να σου το επικυρώσει και κάποιος που έχει ήδη κάνει αυτό που λες ή η εξυπηρέτηση πελατών της Forthnet.

Δημοσ.

σε σχέση με ποιό;

δεν έχω βάλει ποτέ αυτά που δίνει ο πάροχος για κανονική χρήση απλά το τέσταρα οτι δουλεύει(5136V2)

το wifi του ηταν οκ αλλα ειχα θέματα γι αυτό και το έδωσα,μάλιστα αλλαξα 2 συσκευες αλλα και οι 2 κάνανε το ίδιο οπότε ειτε δική μου ασυμβατότητα είναι η δεν ξέρω.

απο συγχρονισμό,κλείδωσε περισσότερο απο το 5136(της τάξεως του 1Mbit περίπου)

• Like 1
Δημοσ.

OK, το μοντέλο που δείχνεις είναι για ADSL/ADSL2/ADSL2+. Αν εσύ, για παράδειγμα, έχεις VDSL, τότε δε θα παίξει. Εφόσον έχεις μία από αυτές τις συνδέσεις, δε βρίσκω λόγο να έχεις πρόβλημα. Καλό θα ήταν, βέβαια, να σου το επικυρώσει και κάποιος που έχει ήδη κάνει αυτό που λες ή η εξυπηρέτηση πελατών της Forthnet.

εχω ADSL .σ'ευχαριστω

σε σχέση με ποιό;

δεν έχω βάλει ποτέ αυτά που δίνει ο πάροχος για κανονική χρήση απλά το τέσταρα οτι δουλεύει(5136V2)

το wifi του ηταν οκ αλλα ειχα θέματα γι αυτό και το έδωσα,μάλιστα αλλαξα 2 συσκευες αλλα και οι 2 κάνανε το ίδιο οπότε ειτε δική μου ασυμβατότητα είναι η δεν ξέρω.

απο συγχρονισμό,κλείδωσε περισσότερο απο το 5136(της τάξεως του 1Mbit περίπου)

εγω εχω αυτο που ειχε . technicolor 5130 , κατι τετοιο 

Δημοσ.

εχω ADSL .σ'ευχαριστω

εγω εχω αυτο που ειχε . technicolor 5130 , κατι τετοιο 

όπως έγραψα και πριν,ελάχιστα εχω δουλέψει το τελευταιο που δίνουν το 5136V2.

κάποιο πρόβλημα περι συμβατότητας κλπ ΔΕΝ θα έχεις.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να ξέρεις να ρυθμίσεις το μόντεμ καθώς και να έχεις το username-password της forthnet ώστε να συνδεθείς σε αυτούς μετά την σύνδεση του μόντεμ.

Δημοσ.

α.λογικα ολα τα adsl modem εφοσον ειναι το ιδιο annex θα παιξουν.βεβαια καποιες φορες υπαρχουν μικρες ασυμβατοτητες αλλα αυτο δεν μπορεις να το προβλεψεις.

β.αν ειναι να παρεις το tp link 8970 θα σου ελεγα ειτε να πας στο 8980 που ειναι dual band ειτε ακομα καλυτερα να πας στο 9980 να παρεις που ειναι και vdsl για μελλοντικη χρηση.

γ.το 5130 απλα το λεω ενημερωτικα εχει και πιο νεο firmware στο site της forthnet.οποιο tp link και να παρεις επισης κανε προληπτικα firmware update  με το τελευταιο.αν η γραμμη σου ειναι pstn(annex a)τοτε παιρνεις πχ το 9980.αν δεις το 9980b σημαινει οτι ειναι για adsl over isdn(annex B)(netmod του οτε :P)

θα δεις διαφορα στην εμβελεια του wifi με το tp link.σε συγχρονισμο δεν ξερω να σου πω σιγουρα.

το ρυθμιζεις pppoe/llc με vpi 8 vci 35 και username/password forthnet.

επισης τι προβλημα εχεις με το 5130?το λεω μηπως διορθωνεται.

τζαμπα θα την παρει.παιζει να του πουν οτι εμεις υποστηριζουμε μονο αυτα που εχουμε και οτι οποιοδηποτε αλλο παρετε δεν μπορουμε να σας πουμε αν θα παιξει με σιγουρια ή οχι.

Δημοσ.

γράψε αν θες τι θέματα εννοείς ή ένα link αν έχουν αναφερθεί στο insomnia, ευχαριστώ (sry για το out)

Δημοσ.

γράψε αν θες τι θέματα εννοείς ή ένα link αν έχουν αναφερθεί στο insomnia, ευχαριστώ (sry για το out)

http://www.insomnia.gr/topic/582478-tp-link-w8970-v1-%CF%80%CE%B9%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1%CF%87%CF%8D%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-wi-fi/

• Like 1
Δημοσ.

εσυ τι θεματα εχεις με το 5130 μηπως και διορθωνεται καποιο απο αυτα?

απλα ο Xristaras12  οπως εγραψε πιο πανω 

οποτε δεν ειναι οτι εφταιγε το ρουτερ υποχρεωτικα.

Xristaras12 δεν εισαι αντπροσωπευτικο δειγμα.εισαι ο πιο αδυναμος κρικος:P.ban :P σε πειραζω.

Δημοσ.

Θα σας το χαλασω και δεν μπορεις να αλλαξεις μοντεμ στην περιπτωση που εχεις cyta voip.....Υπαρχουν τροποι αλλα καλυτερα να να τα βρεις με το μαμα μοντεμ.Εμενα ας το πουμε,το μαμα μαυρο πιρελι εριχνς συχνα τον dhcp server,εριχνε την ip απο τα κεντρικα της cyta.Εβαλα μια ψυκτρα στην cpu και ως δια μαγειας τα προβληματα λυθηκαν!

Δημοσ.

forthnet εχει ευτυχως οχι Cyta.κατα τα αλλα ναι στην cyta οπως και σε οτε που σε καποιους δινει voip οπως και στα professional πακετα της forthnet δεν μπορεις να αλλαξεις ρουτερ.το ιδιο ισχυει και για τα professional της hol(vodafone) οπως και καποιες παλιες συνδεσεις που ειχε κανει η Hol και ηταν voip.εκει η μονη λυση σε μερικους Providers οχι σε ολους ειναι να σου βαλουν το adsl/vdsl router σε bridge mode και να βαλεις απο πισω αλλο ρουτερ.δηλαδη το adsl/vdsl router απλα να κανει τον συγχρονισμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...