zevage Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Και εγω εχω βρει κατι κωδικους αλλα δεν ξερω αν πιανουν! Δες τους: http://el.amtelefon.com/coduri-secrete-pentru-samsung-samsung-phone-secret-codes/samsung/ Δεν κανουν τιποτα.
Liverpool89 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα και χρονια πολλα. Χτες ήμουν βολτα και το κινητο επειδη ειχα το gps ανοιχτο επρεπε να το φορτισω, πριν το δωσω στον υπαλληλο της καφετέριας να το βαλει στον φορτιστει, μπήκα και εβαλα κωδικο να μην το ξεκλειδώσει απο περιέργεια, ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει. Οταν το ξαναπηρα, πηγα ρυθμισεις ξεκλειδωμα αλλα δεν με αφηνει να απενεργοποιησω το κλειδωμα με τον κωδικο, εχει τις εξης επιλογρς μοτιβο, αριθμος πιν, κωδικος και κανενα. Ομως το Κανενα ειναι διαφανο και εχει σαν σημειωσει αυτη η επιλογη εχει απενεργοποιηθεί απι τον διαχειριστή. Τον κωδικο τον ξερω, γινεται να το βγαλω εντελως το κλειδωμα με κωδικο ή τωρα μενω έτσι; Το κινητο ειναι το huawei p8 lite χωρις δακτυλικό αποτύπωμα, με λογισμικο αντροιτ 6.0
dkmaster Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Liverpool89 άνοιξε το δικό σου θέμα και μην κάνεις hijack των άλλων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα