chek2fire Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 ρε σεις διαβάστε τι γράφω... Ελεος. Η κάρτα έφυγε για την palit και αυτοί θα την αλλάξουν με ότι αποφασίσουν να την αλλάξουν.
conkal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δεν εξαρτάται απο την palit αλλά απο την nvidia. Δεν μπορει να βάλει η palit ό,τι σύστημα ψύξης θέλει χωρίς την εγκριση της nvidia Κανεις λαθος σε αυτο. Η nvidia προτεινει το ελαχιστο επιπεδο ψυξης που επιτρεπεται για να τρεχει η καρτα και παρεχει τον επεξεργαστη της GPU + συνηθως την ποσοστητα μνημης. Ολα τα αλλα ειναι υλοποιηση του κατασκευαστη. Μπορει η palit να εχει διορθωθει αλλα με τετοια κακη προυπηρεσια θα πρεπει να τρεξει πολυ για να μου αλλαξει αποψη. ρε σεις διαβάστε τι γράφω... Ελεος. Η κάρτα έφυγε για την palit και αυτοί θα την αλλάξουν με ότι αποφασίσουν να την αλλάξουν. το πιθανοτερο ειναι οτι αν δεν εχουν 780 θα σου δωσουν μια 970 που ειναι ιδιων δυνατοτητων και με λιγη εξτρα ραμ
chek2fire Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 αν πάρω 970 τότε πάει για πούλημα και παίρνω μια 980
GeorgeSmirlis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Η 780 σου ηταν η απλη version? Εχουν τωρα κατι 970 reference που πραγματικα δεν ξερω γιατι υπαρχουν. Αν σου δωσουν jetstream εχει καλως!
chek2fire Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 η jetstream ήταν και η 780 που είχα.
EddieObscurant Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Κανεις λαθος σε αυτο. Η nvidia προτεινει το ελαχιστο επιπεδο ψυξης που επιτρεπεται για να τρεχει η καρτα και παρεχει τον επεξεργαστη της GPU + συνηθως την ποσοστητα μνημης. Ολα τα αλλα ειναι υλοποιηση του κατασκευαστη. Eσύ κάνεις λάθος, αν το σύστημα ψύξης δεν παρει την εγκριση της nvidia, ο κατασκευαστής απλουστατα δεν θα κυκλοφορήσει την κάρτα. Με τον ίδιο τρόπο (εγκριση της nvidia) σε πολλές κάρτες γραφικών όταν πρωτοκυκλοφορει ενα νεο μοντελο ειναι ολοιδιο (reference) ανεξαρτητου κατασκευαστή και το μόνο που αλλάζει ειναι το αυτοκολλητο, το κουτι και τα συνοδευτικά. Ο λόγος? Αυτο θέλει η nvidia και ο κατασκευαστης δεν μπορει να κάνει τπτ, ή κυκλοφορει την reference εκδοση όσο του το υπαγορεύει η nvidia ή τπτ.
conkal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 ναι μαλλον εχεις δικιο και εγω επισης δεν εκφραστηκα οπως ηθελα. η nvidia δινει ενα reference και η παλιτ το υλοποιησε...Αυτο ειναι το ελαχιστο ομως πακετο, οταν οι υπολοιποι βαζουν καλυτερες ψυχτρες κτλ μπορεις να μου εξηγησεις γιατι εξερραγει κυριολεκτικα το vrm εν μεσω rendering ? (και μαλιστα κωδικα μη-βελτιστωποιημενου που ειχα γραψει εγω..)Το vrm δεν ειχε ψυξη και τελικα απο οτι ειδα ολες οι σοβαρες εταιριες ειχαν στην ιδια καρτα(πχ η Αsus GTX460 directcu TOP 1GB που πηρα μετα). Αυτη ειναι η εμπειρια μου και αν συνδιαστει με τα μεχρι προσφατως 2 χρονια εγγυησης , με κανει να μην προτεινω σε κανενα τις Palit
EddieObscurant Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 μπορεις να μου εξηγησεις γιατι εξερραγει κυριολεκτικα το vrm εν μεσω rendering ? αστοχία υλικού 1
Apoll Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 αν πάρω 970 τότε πάει για πούλημα και παίρνω μια 980 Αν παίζεις στα 1080p δεν χρειάζεσαι 980, περίμενε next gen στο 2ο μισό του 2016. Η 970 είναι αρκετή για 1080 ούτως ή άλλως. Για παραπάνω αναλύσεις βέβαια, 980/980Ti ή R9 390/390X/Fury/FuryX/Nano (Δεν ξέρω τιμές Ελλάδα αλλά η τελευταία στην Αγγλία έχει £380 και είναι βασικά FuryX με αερόψυξη, και δεν υπάρχει σύγκριση grunt power/money αναλογία με καμμιά άλλη κάρτα).
chek2fire Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Όντος δίκιο έχεις να δούμε τι θα φέρουν βασικά γιατί ακόμα να ειδοποιήσουν.. Πάντως δυστηχώς για AMD δεν μπορώ να πάω λόγο driver σε linux
conkal Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 αστοχία υλικού κοιτα ειναι πολυ πιθανον αλλα... παντως ΔΕΝ ΕΙΧΕ ψυχτρα οταν 3 αλλες υλοποιησεις ειχαν οποτε για μενα δεν φταιει μονο η αστοχια
chek2fire Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μου ήρθε σήμερα η αντικατάσταση της μια καινούργια σφραγισμένη 780 ακριβώς το ίδιο μοντέλο με το προηγούμενο που είχα. Αρα όλα καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα