Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια pallit gtx 780 την είχε πάρει πριν 2 χρόνια ακριβώς. Χθές που έπαιζε witcher 3 στα windows μου κράσαρε κανά δύο φορές το game και μου έβγαζε μετά μαύρη οθόνη και για να επανέλθει έπρεπε να του κάνω επανεκκίνηση. 

Σήμερα αφού μπήκα πρώτα σε linux για ώρες και έπαιξα και ένα game εκεί για κανά τρίωρο έκανα reboot και μπήκα στα windows για να παίξω το wicher 3. Ξανά μου κράσαρε για δύο φορές με μαύρη οθόνη. 

Στην δεύτερη επανεκίνηση όμως αρχικά δεν γινόταν καθόλου boot και η μητρική έβγαζε error και όταν κατάφερα να κάνω επανεκίνηση εμφανιζόταν στην οθόνη οριζόντιες γραμμές σε αρκετά σημεία. 

Αυτές οι οριζόντιες γραμμές υπήρχαν μέχρι και στην αρχική οθόνη των windows

Φαντάζομαι η κάρτα παρέδωσε ε?

Η μλκ είναι ότι έτσι για να μου σπάσει ποιο πολύ τα νεύρα η τελευταία μέρα της εγγύησης είναι αύριο δλδ που είναι αργία και με λίγα λόγια την χάνω :(

Δημοσ.

Τρεξε ένα furmark το οποίο θα την στρεσαρει καλα κ θα φανει.από θερμοκρασίες πως είσαι? Φαντάζομαι ένα καθαρισμα όλου τοΥ tower ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ έχεις κάνει Ε?

• Moderators
Δημοσ.

Μακριά από furmark τρέξε διαφορά bench Mark αλλά όχι furmark ζοριζει πάρα πολύ την κάρτα και μπορεί να προκαλέσει ζημιά (καμμένα vrm κτλ)

• Like 4
Δημοσ.

παιδιά όπως τα έχω περιγράψει τα πράγματα καταλαβαίνετε ότι δεν μπορώ να τρέξω τίποτα γιατί απλά η κάρτα δεν δουλεύει και ούτε παίρνει driver. Δουλεύει μόνο σε safe mode και εκεί με παντού οριζόντιες γραμμές. Η κάρτα με λίγα λόγια χάλασε. Την πήγα ήδη πίσω σε πλαίσιο που την είχα πάρει και την έχουν στείλει στην palit για αντικατάσταση. 

Δημοσ.

η καρτα σου εχει καει και χρειαζεται reballing.

αν ειναι σε εγγυηση θα στην αλλαξουν αλλιως να την στειλεις για φτιαξιμο (σας παρακαλω μην παιρνετε palit.....για την δικια σας προσωπικη ηρεμια...)

Δημοσ.

δυστηχώς δεν το ήξερα για τις palit. Καλή ποιότητα κατασκευής αθόρυβη αλλα.. να καεί μέσα σε δύο χρόνια χωρίς να τις έχω κάνει ούτε καν overclocking απαράδεκτο. Θέλω να δω και την αντιμετώπιση τους και τι κάρτα θα στείλουν. Αν είναι σωστοί και στείλουν καινούργια για αλλαγή τότε χαλάλι τους.

• Moderators
Δημοσ.

αν ειναι σε εγγυηση θα στην αλλαξουν αλλιως να την στειλεις για φτιαξιμο (σας παρακαλω μην παιρνετε palit.....για την δικια σας προσωπικη ηρεμια...)

Απορώ γιατί έχει μπει σε όλους η ιδέα ότι όλες οι χαλασμένες κάρτες φτιάχνονται με reballing. . .
Δημοσ.

Απορώ γιατί έχει μπει σε όλους η ιδέα ότι όλες οι χαλασμένες κάρτες φτιάχνονται με reballing. . .

Γιατι ολες σχεδον φτιαχνουν αν εχουν αυτα τα συμπτωματα. Αν δηλαδη υπολειτουργουν.

Αν σκασει καμια τροφοδοσια δεν ανοιγει καν.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ειπαν απο το πλαισιο με ποια καρτα θα στην αλλαξουν? Την 780 θα στην στειλουν αν υπαρχει σε στοκ στις αποθηκες της palit που δεν νομιζω. Οποτε η 970 ή 980 θα παρεις.

Δημοσ.

γιατι με το ιδιο προβλημα εχω φτιαξει καμια 10αρια στο παρελθον... ελπιζω να λυθηκε η απορια σου

δυστηχώς δεν το ήξερα για τις palit. Καλή ποιότητα κατασκευής αθόρυβη αλλα.. να καεί μέσα σε δύο χρόνια χωρίς να τις έχω κάνει ούτε καν overclocking απαράδεκτο. 

οι Palit ειναι γνωστο σε ολους οσους ασχολουνται οτι ειναι οι χειροτερες σε ποιοτητα κατασκευης μακραν της δευτερης εταιριας... μεχρι προσφατως , δεν θυμαμαι αν ειναι ακομη ετσι , ειχαν (εχουν...?) μολις 2 χρονια εγγυηση και ηταν η μοναδικη εταιρια με τοσο μικρη εγγυηση... σε μια gtx460 που επεσε στα χερια μου καποτε της ελειπαν βασικες ψυχτρες στα vrm και τα οποια ενα καλοκαιρι εξερραγησαν μετα απο πιεση χωρις OC .

Δημοσ.

αυτο απο που προκυπτει αν επιτρεπεται? ειχα μια 4850 palit και βγηκε off ετσι ξαφνικα....βεβαια μετα απο 5-6 χρονια χρησης ετσι?

Δημοσ.

οταν μια εταιρια δινει 2 χρονια εγγυηση και ολες οι αλλες 3+ κατι παιζει λαθος... ειναι επισης η μοναδικη..

επισης η palit εχει φαει αρκετο κραξιμο για vrm που ψηνονται χωρις ψυχτρες 

update τωρα πλεον βλεπω δινει 3 χρονια οπως ολοι... 

Δημοσ.

πάντως η 780 σε ποιότητα κατασκευής και η ψύκτρα της ήταν πολύ καλή. Από την άλλη μετά από τόσα χρόνια είναι η μοναδική που μου σκάει έτσι.

Δημοσ.

Σε ειπαν απο το πλαισιο με ποια καρτα θα στην αλλαξουν? Την 780 θα στην στειλουν αν υπαρχει σε στοκ στις αποθηκες της palit που δεν νομιζω. Οποτε η 970 ή 980 θα παρεις.

standard , ειδικά στο πλαίσιο με titan θα του την αλλάξουνε :-D :-D :-D . Ας προετοιμαστει ο φίλος για καμια 950/960 ή για κανα πιστωτικό των 150 ευρώ γιατι τόσο θα του πουνε οτι ήταν η τελευταία τιμή της

οι Palit ειναι γνωστο σε ολους οσους ασχολουνται οτι ειναι οι χειροτερες σε ποιοτητα κατασκευης μακραν της δευτερης εταιριας... μεχρι προσφατως , δεν θυμαμαι αν ειναι ακομη ετσι , ειχαν (εχουν...?) μολις 2 χρονια εγγυηση και ηταν η μοναδικη εταιρια με τοσο μικρη εγγυηση... σε μια gtx460 που επεσε στα χερια μου καποτε της ελειπαν βασικες ψυχτρες στα vrm και τα οποια ενα καλοκαιρι εξερραγησαν μετα απο πιεση χωρις OC .

Δεν εξαρτάται απο την palit αλλά απο την nvidia. Δεν μπορει να βάλει η palit ό,τι σύστημα ψύξης θέλει χωρίς την εγκριση της nvidia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...