pkatsou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχω ένα iphone 6 (αγορασμένο καινούργιο-όχι μεταχειρισμένο). Έχω το εξής πρόβλημα. Όταν βάζω κάρτα της Vodafone το κινητό έχει κανονικά δεδομένα ανάλογα με την ταχύτητα του δικτύου στην περιοχή (4G-3G κλπ). Έχω πάρει και μια κάρτα της Q (Wind) (όχι κομμένη αλλά αγορασμένη nano sim) και όταν τη βάλω έχω κανονικά data σε όποια ταχύτητα υπάρχει στην περιοχή αλλά μόνο στην Αθήνα!! Μόλις φύγω από την περιοχή της Αθήνας, δεν έχω καθόλου δεδομένα. Βρέθηκα πρόσφατα επαρχία και δεν είχα καθόλου data. Δοκίμασα να φύγω από LTE, να βάλω 3G, GPRS τπτ. Έκανα reset τα network settings, το έβαλα σε flight mode και μετά ξανά reset αλλά τπτ. Αντίθετα, με την κάρτα της Vodafone (η οποία είναι και κομμένη) έχει data κανονικά και στην επαρχία. Άλλο άτομο στο ίδιο σημείο με άλλη συσκευή με Q είχε κανονικά data. Voice και SMS είχα κανονικά και επαρχία. Έχει ξανατύχει μήπως σε κάποιον? (γιατί με το support της Wind δεν έβγαλα άκρη) Ευχαριστώ εκ των προτέρων
polteris Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Το πρόβλημα το έχει η Wind και όχι το τηλέφωνο σου. Το σήμα της είναι για τα σκυλιά. Έχω το mobile broadband 20GB και 5 χλμ εκτος Θεσσαλονίκης αρχίζει και ζορίζεται.
pkatsou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Κατανοητό αυτό. Απλά το πρόβλημα είναι ότι άλλο τηλέφωνο με Q στο ίδιο σημείο έχει κάτι (από 3G μέχρι GPRS). Εδώ μιλάμε για καθόλου data. Δεν είναι ότι δεν είναι γρήγορο. Είναι ότι δεν έχει καθόλου. Σε ευχαριστώ για την απάντηση
i_sinig Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δεν υπάρχει χειρότερη από την Wind, μια χαρά είναι το κινητό σου
solution1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Στις ρυθμίσεις cellular, ενεργοποίησε την επιλογή "Data roaming" και θα λειτουργήσει.
_filippos_ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Απο τη στιγμή που εχεις data στην Q σε ορισμένες περιοχές και όχι σε όλες, κατα πάσα πιθανότητα, ειναι θέμα software και οχι Wind/Q. Ενεργοποίησε το Data Roaming κ δες εαν εξακολουθείς να μην εχεις data. Έχουμε το ίδιο κινητό και δεν εχω το παραμικρό. Μάλιστα συνδέομαι σε LTE κ έχω πολυ γρήγορες ταχύτητες. Με το 4G που στήνει αυτη τη περίοδο η Wind με 800ρι κεραίες εχει βελτιωθεί αισθητά το data. Ομοίως και με το 3G!
pkatsou Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Στην Q πρέπει το data roaming να ειναι πάντα ενεργό για να εχεις data αφού η Q κανει roaming over Wind. Και γι αυτο το έχω πάντα ανοικτό. Οποτε δεν ειναι εκει το θέμα. Φίλιππε εχεις wind ή Q? Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι κάτι παίζει με την πιστοποίηση του δικτύου στα iPhone γι αυτο ρωτάω. Σας ευχαριστω
solution1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Το σηματάκι (E, 3G, LTE), εξακολουθεί να εμμφανίζεται όταν είσαι εκτός Αθηνών;
solution1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Στις ρυθμίσεις cellular, βάλε apn: myq Όλα τ'άλλα άφησε τα κενά
_filippos_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Στην Q πρέπει το data roaming να ειναι πάντα ενεργό για να εχεις data αφού η Q κανει roaming over Wind. Και γι αυτο το έχω πάντα ανοικτό. Οποτε δεν ειναι εκει το θέμα. Φίλιππε εχεις wind ή Q? Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι κάτι παίζει με την πιστοποίηση του δικτύου στα iPhone γι αυτο ρωτάω. Σας ευχαριστω Με Q ειμαι αλλά όπου κι αν πήγα δεν είχα θέμα σε 3G ή 4G. Δεν αλλάζεις την κάρτα sim... μήπως έχει αυτή θέμα. 1
pkatsou Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Αυτή ειναι η μόνη λύση που μου έχει απομείνει. Σας ευχαριστω όλους για το χρόνο και τις απαντήσεις σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα